• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    DESTROYER: Jo, proto LOL. Confusion je prostě bastl z ToM a RV4.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    BURKHAR: Nebyla fyzika jeden z duvodu pro enfusion? :p
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    REDSNAKE: To už by musel někdo naprgat fyziku.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BURKHAR: to me je to celkem jedno jak je to udelany, jen to vypada ze tam neni gravitace
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    REDSNAKE: Ne, charakter je řešenej jinak. Trust me, I am a game developer. ;)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BURKHAR: vznasedlo je i hrac, jde to krasne videt pri skakani pres plot
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    REDSNAKE: BTW, tady je prostě krásně vidět reminiscence enginu ještě z dob OF. Všechny vehikly jsou prostě vznášedla s kolama. Still better, than Bethesda. :D
    RESK181
    RESK181 --- ---
    DUBAS_: Sakra, myslel jsem ... prostredni tlacitko na mysi mi nefunguje, zkusim to nejak prebindovat v xml
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    RESK181: vse je v zakladu to co chces vedet ty je prostredni tlacitko mysis tedy kolecko
    RESK181
    RESK181 --- ---
    Dá se nějak přebindovat klávesnice? Nemůžu vůbec používat optiku ani zoomovat :(
    Na co to máte nastavený vy?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    LACHY: Řekl bych, že je to jako se vším. Prdli tam novou komponentu a maj jí nevybalancovanou. Čekám, že chování aut se do vánoc, viditelně zlepší.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    LACHY: To je víc, než ostuda, to je 100x horší, než cokoliv, co jsem kdy vehikulárně ve hrách viděl.
    LACHY
    LACHY --- ---
    Ty auta jsou šílený. Ostuda.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Top Gear In DayZ 0.63 - The Jump!
    https://www.youtube.com/watch?v=r8T9uZu_Vls
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    77WHITE: Jsou super schovka na barely
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    RUDOLF: Konecne k necemu budou byty v panelakach!
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    CLUSMAN: jop
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    Takze na stable je beta?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    HALCYON: podle mě se to láme na tom, co ani A2 nebo A3 engine nevyřeší - cheaterky.. A3 engiene by vyřešil FPS.. Tj. A2 ani A3 by to nevyřešil dva základní cíle SA. Tj. když dostali ty bambilióny v rámci EA, bylo jasný že budou těžce předělávat engine. Možná by bylo tehdy lepší rozhodnutí nepředělávat A2/ToH/A3 ale napsat to na zelený louce, ale to je risk sám o sobě a kratší by to nebylo. Tak se stalo co se stalo.

To že ten balanc mezi mil-sim, krajinou, zombíky a survival byl fajn je pravda. Ale je taky je pravda, že se hrála tuna různej variací a každej si hledal svůj flavour.

Každopádně vnímám že ten produkt sedí mě, ale někomu jinému ne. Jde o očekávní, moje byli naplněno. Něčí nebylo a těm zbývají mody.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam