• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps

https://discord.gg/Zu7Y4wk

Krevní transfůze a náměry:
    krev krev

DayZ SA Feedback
    http://feedback.dayzgame.com/

DayZ Chernarus+ Standalone Map
    https://www.izurvive.com

Poetické čtvrtky jsou sponzorovány:
    pipsi

rozbalit záhlaví
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    NAGASAWA: Ale ty 2019 už by měli bejt ty pravý;-)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RUDOLF: takze.. o vanocich. pristich. mozna.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    hele, jak píšou ve status reportu - teď není dobrá doba to hrát s očekáváním, že bugy jsou vyřešený..

"While we have closed numerous bugs with recent patches, and improved many systems from a technical point of view, we introduced new ones that need our attention. Things will stabilise in the coming weeks and post 1.0, and our goal is to benefit from this stabilisation in the long run. "

https://dayz.com/blog/status-report-20-november-2018

Ty nový core features jsou v hodně hrubým stavu. "Our implementation needs to be consistent across the board in the underlying systems. Not only this is good for modding in the long run, it is also very important for us to lower the amount of new issues brought in with every update. In reality, that may mean that while a feature or action might be working right now, we have to break it temporarily, and apply fixes to make sure its implementation is, in the end, consistent with everything else in-game."

Aktuální nepěkný věci jsou mimo Status Report jsou níže, většina jsou bugy, část potřebuje jen vybalancovat, tak sbíraj data:

Addressing the most pressing issues #2 - Experimental Patch Discussion - DayZ Forums
    https://forums.dayz.com/topic/241127-addressing-the-most-pressing-issues-2/

Plus odlaďování animaci, Engine team řeší server crashe, tweakuje physical controller a opravuje AI.

Jen zvukař nasazuje nový věci: Hi all! In the audio team, we've been working on introducing additional variety to the sounds of player movement. That includes three different sounds for movement with a backpack, three new sets of sounds for various types of clothes (represented by the Patrol Jacket, Raincoat, and Quilted Jacket) and noises for movement with the ghillie suit. By now, you have also probably discovered that the leaves are now rustling when players are moving through bushes and small trees. Finally, our infected received new voices, now totaling at four male and two female infected voice variations.

Takže do konce roku to neodladěj, ale příští rok by, teda konečně mohl být tím rokem DayZ:-)
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    VINC: To je běžná začátečnická chyba a nepochopení konceptu DayZ. Místo latyfundií se lidi věnujou KOS na spawnech... Až si ty lidi dostudujou dev blogy, tak se to spraví. Někde kolem Release Candidate 289...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    VINC: tak to jsi měl smůlu. Jestli chceš klídek, tak si vybírej servery kde je nižší populace.
    VINC
    VINC --- ---
    zase jsem si to na chvilku zahrál a nevim jestli to hraje tolik nováčků, nebo špatnej server, ale s kámošem, jsme se pořádně ani nepotkali, protože KOS hned na spawnu :) Chtěl jsem si otestovat někde na severu stavění a taky mne někdo smahnul aniž bych měl zbraň. Tak si asi počkám na nějaký mody :).
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DESTROYER: se vsim souhlas ale grafickej downgrade asi nepocituju
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    UBIK: Zkousel jsem pul hodinky cca a bohuzel bugfest plnej day1 chyb, ktere nikdo 5let neresi. Zedi prochazející zdma, zaseknuté předměty v ruce (nutno relog) nebo nereagující prostředi (nešli otvírat a zavírat dveře). Graficky je cejtit celkovej downgrade, ale obecne je to uz dobre optimalizovane a v tomhle smeru hratelne.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Ale dokud zlobí perzistence, tak je to mandala.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Pokud vás baví báze, tak kooperace je naopak zásadní. Opravit vejtřasku, nakrást prkna v průmyslových oblastech, naložit, vyložit v divočině, postavit bázi. Tohle je v singlu úmorný. Vzhledem k tomu, co všechno potřebuješ sehnat. Od nářadí po stavební matroš.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    UBIK: Heliny budou jako platform update příští rok a když se jim to podaří, tak třeba jednou budou i dvojkolky.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    UBIK: Ještě to hrát nechceš. Počkal bych, jak se jim povede bugfixing do vánoc. Jádro nový a dobrý, ale neodladěný. Chyby s persistencí a občas nezaregistrovaný zásahy, od pátku vypadává zvuk vlastní střelby. Imho to do vánoc neodladěj, ani při současným tempu dva stable buildy týdně. Čekal bych že vyřeší největší průsery. Prodali ~500k kopií na konzole, tak rok vývoje ještě určitě bude.

Mě to teď baví, ale ty bugy jsou nasírací. Zažil jsem třeba pár buildů, kdy se zedi chovali krásně. Takže má důvěra je neochvějná. Ale imho si to bude sedat ještě další rok.

UBIK
    UBIK --- ---
    HNIZDO: Myslím, žes uhodil hřebíček na hlavičku. Kooperace, ale chytrá, neprvoplánová, by z toho udělala majstrštyk. Stačí se podívat na dobrá videa z RP serverů.

Jinak bych se chtěl bez flejmů zeptat, jestli je už nějaký výhled, kdy by to mělo jako být fertik? Beta má docela PR masáž, ale třeba je to nic moc, nevím.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    DayZ dosáhlo týden po vydání bety čtyř milionů prodaných kopií
    https://pctuning.tyden.cz/...ii?fbclid=IwAR1ZisLijyFLA8bUw7zDnsoqGWz1QwkPdJuokclQSjxe9qVHYEmlWgxSUcA
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    V modu se mi líbí ta zimní varianta černorusi.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ta mapa je fakt moc pěkná, je tam spousta detailů a třeba turistický stezky jsou super nápad. Zajímavý je, jak se teď vůbec neorientuju a to třeba jen lokalita vypadá trošku jinak a už jsem zmatenej :D
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: porovnání současné Chernarus a té v A2..
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: na co se to koukám? Mapa z dayz v armě?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    DESTROYER: Jo, proto LOL. Confusion je prostě bastl z ToM a RV4.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    BURKHAR: Nebyla fyzika jeden z duvodu pro enfusion? :p
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam