• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    TOMBRIDER: ahoj potreboval bych info kdy ti to zmizelo biska chce interni data ze serveru

kdy jsi to postavil a kdy jsi to zjistil ze tam nic neni ve kterym restartu se to posralo
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    DUBAS_: tak jsem to vcera testoval mam na 4k o 30fps vic coz jsem necekal drzi mi to na 90-100fps

lag u zelena pri jizde autem ale zustal:)
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    LOL jak tu vsichni zoufaj :D
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    tak jsme dnes zadotovali.. co my "AlPepino" CPU priority v realtime verzi pro server tak snad ocenite zmenu vykonu :)
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    REDSNAKE: bohuzel se auta potapej i s kolama doufam ze to opravi co nejdriv
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    celej víkend hledám auto. Dneska ho hledáme ve dvou, když jej konečně najdem, tak to kolegu odpálí na měsíc...

Pak najdu po hodině další, opět zapadlé po břicho a kdybych do něj nastoupil, zřejmě vybuchne.

DUBAS_: Možná kacířská myšlenka a chápu, že ten server chcete udržovat jakože hardcore a není zajímavé hru zlehčovat, ale pokud to jde, nepomohlo by dočasně nastavit aby se spawnovaly auta s kolama? Protože najít auto a zjisti že je k ničemu je pěkne naprd.. A kdyby mělo kola, třeba by se tohle nedělo?

TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Je to holt krutej svět v tom DayZ..
    Nic pro ořezávátka...
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    TOMBRIDER: asi perzistence vende taky minus stan
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    NELLI: snažit se trefit do dveří, když utíkáš před nasranýma zombákama a mužeš se pohybovat jen vpřed nebo vzad, je teprv ten správný survival!! :D Kam se na to hrabou banditi z Cherna!
    Jednou...jednou na ten Prud doběhnu, ti říkám a zaplavu si dopředu a dozadu :D
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Sakra, můj vojenskej stan, záhonky vůkol plné rajčat a cuket. Všechno je to pryč. Co se stalo? Nějakej reset?
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    NELLI: Jo aha :)
    NELLI
    NELLI --- ---
    ELPASO: nerozumíme si. Config soubor obsahuje správně přemapovaný hodnoty, ale hra to stejně nebere v potaz. Klávesy A a D jsou někde v kódu natvrdo.

Pro mě je to gamebreaking bug, jednoduše nehratelný, když nemůžeš dělat úkroky...
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    NELLI: Musis to editovat primo v cfg... to vis bohemka :) serou me, ale stejne to s brachou hrajem. Delay/laggy resej kvalitni/rychly servery. Nad zbytkem problemu (je jich uz asi jen 727362722) se da primhourit oko, vsak to ladej uz 4 roky :D
    NELLI
    NELLI --- ---
    EZECHIAS: ano, je to surreal. To jsou přesně ty situace, který z lidí dělaj youtubery. Měl jsem sto chutí ten rant, kterej jsem hodinu jel s Dubasem na Discordu, nahrát a zveřejnit.
    Ale tak víš jak, kdo jsem já, abych mohl soudit, dyk se programováním UI živim jenom 20 let ty vole...
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    NELLI: :D pobavils :D Nasral jsem se uplne kvuli tomu samymu :] Plus mam obracenou Y osu, coz se taky neuklada, takze to pokazdy prehazuju jak dement. Navic tim jak jsem se snazil prenastavit klavesy jsem to cely dodrbal a nekdy se mi hra loadne bez jakyhokoliv nastaveni... takze mi zustane jen Alt-F4

Kluci musej resit desivy problemy, kdyz jim vsem (vcetne testeru) unikaji problemy v EUX.
    NELLI
    NELLI --- ---
    Zapnu to po 5 letech a během 5 minut se naseru jak už dlouho ne.
    Keybinding nefunguje pro klávesy A a D (jsou hardkódovaný), takže pro lidi, co hrají EASD a nikoliv WASD, je to nehratelný (a to nemluvim o cca 40 procentech populace, kteří jsou leváci).
    Ale mám pro kucka z BIS pochopení, tak sofistikovaná věc, jako je načítání a parsování config souboru, je druhej nejtěžší programátorskej konstrukt hned po "hello world"...

To DayZ prostě nemůžete nemilovat.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    cau mnozi se me zpravy ze se lidi nemuzou pripojit na server
    ano je to tim ze jsme pridali jeden mod staci ho odebirat viz
    Steam Workshop :: Nyx.cz DayZ server mods - Chernarus
    https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1593586194

dale byl zprovoznej komunitni DAYZSALauncher da se pripojit prez nej clovek nemusi dohledavat mody rucne
    DZSALauncher - An easy to use launcher for DayZ Standalone
    https://dayzsalauncher.com
    Hledej te Nyx
    MAOR
    MAOR --- ---
    DUBAS_: Tak EA je taky kapitola sama o sobě. Poslední jejich hra , co jsem koupil, byla Battleshit 3. Pak jsem se zařekl, že od nich už ani ň, tak se tak i stalo. Jsem možná zlý zapšklý pazneht, ale nechci se sebou nechat vyjebávat, jak to tyhle společnosti se zákazníky dělají.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    REDSNAKE: LOL, že ty máš nějaký insider info? :D I když víc to prosazoval "design lead" a bylo to přesně, jak píšeš.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BURKHAR: jenze to by se nad tim musel nekdo zamyslet. Takhle mam pocit ze otrocky kppiruji to, co nekde videl projektovej manazer v jiny hre a jeste blbe
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam