• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    LACHY
    LACHY --- ---
    ZOMBO: Když jsem z AK s tlumičem vystřelil na letišti, tak se to tam seběhlo snad všechno :)
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    EZECHIAS: ja mam taky dite a proto nechci ztracet drahoceny cas kdy spi hranim nudnych her :)

ZOMBO: stava se to u vetsich kalibru (opravdu tlumena je jen raze 9mm a .308) nebo kdyz mas rozbitej tlumic :)
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    LACHY: Jop, bez party jsi znevyhodnenej jak svina
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    HANOUCH: Vis jak, mam deti a Tarkov umoznuje kratky runy :] DayZ je super, ale lognu se, dobehnu do druhyho mesta a jsou 3 hodiny v riti :]]]
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Stává se vám, že zombíci slyší i výstřely z pristine tlumiče? Jedna rána je většinou ok, ale víc za sebou je už agruje.
    LACHY
    LACHY --- ---
    HANOUCH: To hrát bez party je o ničem.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    MAOR: hele teoreticky je to mozny prehazovat na sezonu na zimu mapa je objektove stejna
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    DIOM: ano
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    EZECHIAS: ja se toho vcera zbavil za donate na dayz server tak moc me ten Tarkov bavil :D
    DIOM
    DIOM --- ---
    auto funguje jako stan? ..tj. když ho najdu a něco už do něj namontuju/dám, tak mi zůstane po restartu serveru?
    MAOR
    MAOR --- ---
    DUBAS_: Fakt to nebudete na zimní období předělávat na zimní mapu? Včera jsem ji zkoušel a i přes pár mínusů to nevypadá vůbec špatně. To že vidíš na kilometr daleko, to je prostě zima. Navíc konečně najdeš uplatnění pro zimní lovecké hadry. Je mi jasné, že to asi neklapne, ale zkusit jsem to musel, přece jen raději hraju na českých serverech :)
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    MAOR: Byla tam pomerne masivni zakladna ruskych hracu... to vis, nacionalismus :]

A uprimne, koho znam tak sel do plny verze nebo pozdeji upgradoval.

Plus, ted ti mozna staci, ale tarkov planuje DLC a plna verze je all inclusive do budoucna.
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    WILL: když to šlo do standalone :(
    MAOR
    MAOR --- ---
    LACHY: Nejlevnější verze EFT stačí bohatě a ta je dokonce levnější, než DayZ SA. EFT za 34,99 vs 39.99 za DayZ.

EZECHIAS: No ale když to začalo, tak to maximálně hrála a testovala hrstka lidí, nebo se pletu? Největší boom přišel až v tom roce 2016, kdežto u SA to začalo už na začátku a snižující graf hrajících hráčů pak známe asi všichni.

Mám rád DayZ, budu hrát DayZ, ale pěkně mě serou.
    WILL
    WILL --- ---
    77WHITE: Kde? To chci!
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    WILL: 15* :P
    WILL
    WILL --- ---
    LACHY: 35 versus 40 eur?
    LACHY
    LACHY --- ---
    EZECHIAS: Navíc cena je úplně někde jinde :)
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    MAOR: Opatrne s tim Tarkovem. Hru mam rad a ma velkej potencial, ale development zacal v roce 2012. Tj 6 let prace.
    MAOR
    MAOR --- ---
    BLAF: To je ten jejich přístup, o kterém mluvím.. smutný příběh. To tam v tom případě mohli nechat jenom běžecké kecky a petku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam