• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    DESTROYER: ale mezi vizí a realizací je tuna práce..
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    HANOUCH: Dean mel aspon nejakou vizi jak by to melo vypadat, fungovat a o cem to byt.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ZOMBO: na druhou stranu, BI předběhla dobu. Dneska vydat bugama a hackerama prolezlou hru je defakto průmyslovej standard.
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    REDSNAKE: Myslim si ze tvuj pan je jen laciny copycat tohoto pana:

ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    BURKHAR: Nikdy bych nepovažoval vývojáře za seriózního, když vypustí tak bugama a hackerama prolezlou hru, sorry, "platformu", jako je Arma 2. Takže kluci a holky můžou bejt v klidu, pověst studia zůstala netknutá.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    REDSNAKE: On fakt je pičus, o tym žádná, ale vina padá na ještě vyšší management, že si nechali znehodnotit punc seriózního vývojáře jednou posranou hrou. Kluci z Brna za to nemůžou, dělaj na Vigoru, v Mníšku je z DayZ taky jen pár lidí a to jenom proto, aby za ně řešili jejich chyby. :(
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Jan 2019 Status Update – nightstalkers.cz
    http://www.nightstalkers.cz/2019/01/26/jan-2019-status-update/
    NELLI
    NELLI --- ---
    NAGASAWA: já bych tříštil až bych brečel!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    REDSNAKE: vidis, jak se nam ten zmrd vysmiva? Ten jeho pohled je vymluvnej. Vsechno to dela jenom kvuli tomu, aby roztristil komunitu! Tohle musi skoncit!
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    REDSNAKE: pyco!!!! :D
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    a přitom tenhle pán mizí mrtvoly, stany, nechává vybuchovat nastražený auta s klíčkama v zapalování a prochází mu to, ví se o tom a ještě mu za to lidi platí...
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    REDSNAKE: vid co by za zmizeni mrtvol jini dali

DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    ahoj zeptam se nevali se nekomu doma v supliku model geigerova pocitadla potrebuju to do modu v DayZ,
    jako jsou zde nemam problem si to koupit jen se bojim aby mi to doslo tyto stranky neznam
    Geiger Counter 3D Models and Textures | TurboSquid.com
    https://www.turbosquid.com/Search/Index.cfm?keyword=Geiger+Counter
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    SYNTAX_TERROR: v dayz mizej celý kempy, i se stanama, sudama a kdoví čím vším. To že ti zmizí mrtvola je to nejmenší..
    SYNTAX_TERROR
    SYNTAX_TERROR --- ---
    No nicméně si nemyslim, že by tu mrtvolu někdo rozsekal. Utloukli mě zombíci, byla noc, na serveru bylo pár lidí a nikoho v okolí jsem nezaregistroval.
    SYNTAX_TERROR
    SYNTAX_TERROR --- ---
    Ajo vlastně, něco takovýho už jsem kdysi postřeh.
    Jinak nazutý boty vliv na rychlost běhu zdá se nemají? Provedl jsem teď nějaký měření pracovní bot VS tenisek a doběhl jsem stejně. Ale je pravda že jsem běžel jen na krátkou vzdálenost
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    77WHITE: mrtvolu muzes vykuchat a vse co ma na sobe zmizi a zbran co upadne na zem tak ji staci trefit par ranama ze sve zbrane a bude ruined
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    SYNTAX_TERROR: pocitam ze vanila servery nemaj v types.xml nastaveny paramatry casu po ktery bude telo drzet server na zemi, ja musel vse nastaveni na server vygooglit ci se smutne ptat sumraka ze jsem z toho silenej jestli poradi, u nas to normalne server drzel jen 2-5minut a ja jsem ho ted donutil to drzet 15-20min
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    SYNTAX_TERROR: lze mrtvolu rozrezat/nasekat a tim znicit veskere vybaveni.
    SYNTAX_TERROR
    SYNTAX_TERROR --- ---
    Jak to je s mrtvolou hráče? Když mě zabili, doběhl jsem na místo za 15 minut a nějaký (deseti)vteřiny a mrtvola byla pryč. Zůstala jenom kukla a nůž. Kdežto když jsem sejmul jinýho hráče, tak tam jeho mrtvola smrděla min. půl hodiny (pak nevím, odlogl jsem se). Možná hraje roli respawn(?) Hrál jsem vanillu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam