LACHY: Však hej. Očekávání byla opravená chatka, ale po těch letech máme rozbitej barák.
Já s tím nemám problém, páč vím že to teď rok nemusím hrát a je mi to jedno. Stejně čekám až někdy budou linuxový server binárky. Hraju to sporadicky.
Plus vidím, že některý věci fungujou už teď dobře ač nejsou odladěný (např. ekonomuika, ale respawn věcí je moc rychlej). Včera jsem si skočil k dubasovy. Pobral jsem mosina, fnx45 a nějaký náboje a šel si zastřílet do zombíků do vesnic na sever od Krasnostavu. Dobře si pamatuji, jak jsem někdy v půlce minulýho roku vystřelil nějakou devítkou v dětském tábořišti a byl nucenej se stáhnout do chatky a vystřílet zombíky skrz okno. Takže od té doby, když nemám chuť zabíjet zedy tiše, najdu si před městem nějakou pěknou pozici a začnu pálit odtama. Když je pozice příliš blízko u zástavby, musím ustoupit třeba ještě 30m, páč už nestačím přebíjet. A i když mám pozici dál od města, tak nakonec přehodím na FNX, když začnou bejt blízko. Takhle vybiju půlku vesničanů a nakradu od nich žrádlo a pití. Zkoušel jsem střelbu kolmo doků z vodojemu, na to jak člověk neovládá torzo, tak to funguje, ideální by bylo tlačitko, na zastavení, že by pak torzo následovalo myš až do předklonu - ale chápu, že tohle je mega práce. Za mě tyhle zombící fungují cajk. Když vystřelíš mezi zombíkama a nemáš automat, říkáš si o průser. Zombíci zatím neumí otvírat dveře, přelejzat ploty (chvilku to uměly) a člověk je nemůže udeřit pažbou. Prostě vidím, že tam ty základní kameny jsou a někde to funguje pěkně. Trabl je, že to dotažení mechanik jsou další dva roky práce. A i když to bude dotažený, stejně tam budou bugy. Jen žádná z nich nebude způsobovat smrt nebo mizení věcí.