• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    NAGASAWA: btw.. když jsem tohle fotil, tak jsem netušil, že je to checkpoint směrem do hor a do iráku..

RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    HNIZDO: jestli myslíš moji bejvalku, tak jsem to měl udělat.. páč začala chodit s mým kámošem (než jsem je seznámil, tak jsem vtipkoval, že se do něj zamiluje a že je bude naháněz se sekou v krymský - což se pak stalo (ale bez dramatu se sekerou):-).. pokud myslíš tu věc na cígách.. tak je to myslím ta věc, co má tenhle houslista u lokte.. bylo to dobrý, ale už si nepmatuji, jak se to jmenuje!

ONDREX
    ONDREX --- ---
    :D to to trvalo
    Added: Ctrl + LMB will drop item from container (inventory)
    Experimental Update 1.0150505
    Experimental Update 1.0150505 - Experimental Patch Discussion - DayZ Forums
    https://forums.dayz.com/topic/243255-experimental-update-10150505/
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    RUDOLF: a kdes ji zahrabal? mohl by tam za tebe polozit trochu lucniho kviti
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    RUDOLF: JJ razim (kdyz uz to naga propalil) Persky novy rok, navstevu Perseopolis a Naqsh-e Rustam, oslavy 40 let Islamske Revoluce + selfie v Arma3 tricku v pozadi s Bordž-e Ázádí to si nesmim nechat ujit
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    NAGASAWA: hanouch razí do íránu? tam se mnou rozcházela moje láska!

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    HANOUCH: hlavne jim v tom Iranu nefot zadny zakladny. Na dalsi demošku nepujdu.

HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    RUDOLF: jako ryba s kostma a kuzi v obrovsky housce not my cup of tea nicmene ayran ftw. S ubytkem bohuzel neporadim to co jsem mel pres booking bylo na sultanahmedu a bylo otresne maly :). Skoda ze tam nebudes o dva tydny pozdeji budu mit v Istanbulu 6 hodin layover mohli jsme dat par Efesu na Ataturkovi :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    HANOUCH: balik ekmek foreva! v asijský části jsem žil skoro půl roku:-) jako jabančí orenží para jok (zahraniční student, nemám prachy, tak bych prosil ten čaj za 1 liru a né za deset) vracím se po letech, škoda že bude kosa, ale byli to holt levný letenky do levnýho kraje..

ale tip na ubytko bych bral, klidně i oblast, už mi z hlavy vypadlo, kde je to pěkný. Možná bych mohl zkusit něco kolem Kadikoy.
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    RUDOLF: Ha! tam jsem byl ted v Listopadu. Dam ti radu ser na Sultanahmed a Istiklal je to tam samej tourist trap a vyraz do azijsky casti pres bospor tam je to o dost lepsi, kazdopadne enjoy. Istanbul je super mesto!

PS balik ekmek je strasne hnusnej
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    HANOUCH: spíš než helmu, řeším volnej víkend.. příští dva padnou na Istanbul. Iyi gunler!
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    RUDOLF: uz mas helmu rudlo!
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    cekamem na update aby se ta finalni verze na ni predelala
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    ted pracujem na vlastnim modu tedy spis pepa ja jsem jen ten co kontroluje vystup :)
    budou radiacni zony a NBC obleceni s plynovyma maskama vam da ochranu ke vstupu do zony bez toho to bude sebevrazda
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    RUDOLF: oki jsem zvedave ale my dedic nemame
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RUDOLF: Srry. Jen jsem to prolít a píšu z mobilu.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Pro Dubase: novej exp build, server performance při 80 hráčích.. jsou tam 2 parametry, player simulation a ještě něco čím jde optimalizovat performance.. zvažují že player simulaci udělají ve více vláknech - je to užitečný, pokud je server dedikovaný jen na jeden DayZ server..

Experimental Update 1.01 - Experimental Patch Discussion - DayZ Forums
    https://forums.dayz.com/topic/243166-experimental-update-101/?tab=comments#comment-2423301
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    NAGASAWA: Ty čísla se shodují s těma za rok 2017. Ale ani k těm za rok 2017 jsem nenašel žádnou výroční zprávu. Docela by mě zajímalo, jestli to je někde venku.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    NAGASAWA: Bodejt by nebyli v plusu, kolotocari jedni....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam