• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    ONDREX
    ONDREX --- ---
    Hele já vim, že to bude znít divně :D, ale první věc co mě fakt sere na vydané verzi 1.x je ta hudba v Menu nově.. nechápu ty písničky.

Tenhle styl by měl hrát někde u Army nebo v nějakym takticko-akčním titulu pro ty nejzelenější mozky ;-) Atmosféra hry hlavně a dílem i původní hudba by měla ovlivnit tu "finální", novou, lepší... Za mne fail a radši si pustím starej dobrej hororovej originál :D
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    Já jsem se nikam neposunul. Jsem trochu víc tlustej, starší, ustupujou mi vlasy, dělám furt to samý. Nadávám na DayZ, stejně jako na mé promrhané mládí.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Můj životopis od DayZ Modu:

Vrchní, prchni - Knihkupec Dalibor Vrána
    https://www.youtube.com/watch?v=18TWjTg3K2I
    MAOR
    MAOR --- ---
    SHARNY: Pár bodů ze života máme podobných. Sice jsem v době vývoje DayZ SA už dávno makal (když vyšla Operace Flashpoint, tak jsem byl na vojně).. ale zpátky k SA. Od začátku vývoje jsem stihl první společné stěhování, svatbu, nechat si postavit barák, nastěhovat se do něj a založit rodinu. Troufám si říct, že to nebude hotové, ani když povedu Marušku k oltáři. Rád bych se mýlil, ale nevěřím jim.
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    REESHA: Haha, já jsem za vývoj Day Z dodělal školu, dvakrát se přestěhoval, dvakrát povýšil, našel si přítelkyni, oženil se a stal se otcem :D
    MAOR
    MAOR --- ---
    BURKHAR: No, na tohle asi nejsem ten pravý. Nebo ještě ne teď. Ve Scum mám odehraných teprve 22 hodin. Má to sice dost věcí lepších a vymakanějších, než produkt od bohemky a některými těmi vychytávkami Scum natrhává Dayz SA prdel, ale teď ti nedokážu říct, jak na tom hra skutečně je. V poslední době jsem to zapl jenom jednou a ke kontaktu s jinými hráči nedošlo.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ONDREX: Tak nejak jak mi to prijde pod ruku. Nemam stalej server
    ONDREX
    ONDREX --- ---
    REDSNAKE: kde hraješ?
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    MAOR: Jak na tom vlastně SCUM je teď? Mám si to pořídit? Dev videa mě dost bavily a je to na UE4, kterej miluju, tak chci nějaký rozumný feedback.
    MAOR
    MAOR --- ---
    REDSNAKE: Je to tak 50 na 50. Hodím si kostkou, jestli večer zapnout tohle, nebo Scum.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Přidáte se někdo o víkendu?
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Jun 2019 Status Update – nightstalkers.cz
    http://www.nightstalkers.cz/2019/06/28/jun-2019-status-update/

ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Namalsk - Soundtrack Teaser Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=JqplQf8zC44
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ONDREX: Pomohlo az nastaveni grafiky na low a pak zas pouzit spravne nastaveni
    ONDREX
    ONDREX --- ---
    REDSNAKE: taky se mi to již několikrát stalo, stačilo vypnout a zapnout :) .. myslim že na to má vliv nějakej lag..
    BURKE
    BURKE --- ---
    REDSNAKE: tve to je featura, postava mela sedy zakal.Mel sis vypestovat konopi a zpracovat ho do larvy a aplikovat nitrozilne. Pak bys videl jak ostriz :-D
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: Jj, to jsem pochopil.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: To jsme si nerozuměli, já neměl rozbitý nějaký volumetrický osvětlení nebo něco podobného. Já měl prostě černo. Žádnej obraz. Nic.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    MAOR: jako treba bethesda
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam