• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Můj životopis od DayZ Modu:

Vrchní, prchni - Knihkupec Dalibor Vrána
    https://www.youtube.com/watch?v=18TWjTg3K2I
    MAOR
    MAOR --- ---
    SHARNY: Pár bodů ze života máme podobných. Sice jsem v době vývoje DayZ SA už dávno makal (když vyšla Operace Flashpoint, tak jsem byl na vojně).. ale zpátky k SA. Od začátku vývoje jsem stihl první společné stěhování, svatbu, nechat si postavit barák, nastěhovat se do něj a založit rodinu. Troufám si říct, že to nebude hotové, ani když povedu Marušku k oltáři. Rád bych se mýlil, ale nevěřím jim.
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    REESHA: Haha, já jsem za vývoj Day Z dodělal školu, dvakrát se přestěhoval, dvakrát povýšil, našel si přítelkyni, oženil se a stal se otcem :D
    MAOR
    MAOR --- ---
    BURKHAR: No, na tohle asi nejsem ten pravý. Nebo ještě ne teď. Ve Scum mám odehraných teprve 22 hodin. Má to sice dost věcí lepších a vymakanějších, než produkt od bohemky a některými těmi vychytávkami Scum natrhává Dayz SA prdel, ale teď ti nedokážu říct, jak na tom hra skutečně je. V poslední době jsem to zapl jenom jednou a ke kontaktu s jinými hráči nedošlo.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ONDREX: Tak nejak jak mi to prijde pod ruku. Nemam stalej server
    ONDREX
    ONDREX --- ---
    REDSNAKE: kde hraješ?
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    MAOR: Jak na tom vlastně SCUM je teď? Mám si to pořídit? Dev videa mě dost bavily a je to na UE4, kterej miluju, tak chci nějaký rozumný feedback.
    MAOR
    MAOR --- ---
    REDSNAKE: Je to tak 50 na 50. Hodím si kostkou, jestli večer zapnout tohle, nebo Scum.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Přidáte se někdo o víkendu?
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Jun 2019 Status Update – nightstalkers.cz
    http://www.nightstalkers.cz/2019/06/28/jun-2019-status-update/

ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Namalsk - Soundtrack Teaser Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=JqplQf8zC44
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ONDREX: Pomohlo az nastaveni grafiky na low a pak zas pouzit spravne nastaveni
    ONDREX
    ONDREX --- ---
    REDSNAKE: taky se mi to již několikrát stalo, stačilo vypnout a zapnout :) .. myslim že na to má vliv nějakej lag..
    BURKE
    BURKE --- ---
    REDSNAKE: tve to je featura, postava mela sedy zakal.Mel sis vypestovat konopi a zpracovat ho do larvy a aplikovat nitrozilne. Pak bys videl jak ostriz :-D
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: Jj, to jsem pochopil.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: To jsme si nerozuměli, já neměl rozbitý nějaký volumetrický osvětlení nebo něco podobného. Já měl prostě černo. Žádnej obraz. Nic.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    MAOR: jako treba bethesda
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    chalani na gondolích jedou myslím ještě 1.02, remcaj ale nic podobnýho tam nemaj, tak si to užívaj. 1.04 přinese gondolistům mnoho nového, hlavně řešej duping and ghostování..

REDSNAKE: jo jednou se mi to stalo, někde na redditu jsem viděl fix ale nečetl jsem, páč jsem to zažil ojediněle..

REDSNAKE: to je feature, combat logout má bejt penalizovanej..

REDSNAKE: kdo ví.. já zas viděl krásný dynamcicky světla, když někdo házel pochodeň..

Ale jo pokud nemáš zateměný okna,panel technologii co ti dodá všechny přechody černý (mám roky IPS, vůbec netuším co se za ty roky změnilo), tak noc použitelná bez zdroje světla (nebo noční optiky či NVG) není.. O to milejší je teď ale lovení surváčků po tmě. Krajina osvícená měsícem to holt není, třeba to jednou vyřešej. Teď je server side konfigurace, že iluminuješ okolí (vidíš jen ty). Ale naštěstí je to na mé oblíbené village vypnutý, páč to ztrácí kouzlo. Druhej trabl je, že ve vanilla se i věci ve stash počítají do CLE. Takže na village si musíš M4/AK ulovit SKS nebo Mosinem, lidi ho maj radši v batohu, aby nelákali pozornost. Nevím co FN FAL a VSS ale tipuji, že ani u crashek se pak nespawnujou.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    L4MA: Hele kdyz dpjde na souboj po jednom naboji jsem mrtvej tak jak tak i na kompu, to si nevyberes. Na gondoli by ten souboj byl jen delsi a komictejsi imho.
    L4MA
    L4MA --- ---
    REDSNAKE: no na konzolich prave hry "bezne zabugovany" nejsou, ne? a uz vubec ne v takovym dada stylu jako dayz. :)
    a copak strileni na packach, ale ten loot system a inventar a veci typu "nabijeni po jednom do komory" musi bejt slast...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam