• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Tady je to celé:

Status Report - July 2019 - Page 4 - Focused Feedback & Status Reports - DayZ Forums
    https://forums.dayz.com/topic/245296-status-report-july-2019/?page=4&tab=comments#comment-2439119
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    MATT: Bude to mapa.. Je to hned zatím: While we aren't ready to share details and specifics, as hinted on Twitter, the central piece is a new terrain, and it isn't Namalsk.

DLC bude imho klasický platform update, z DLC se zaplatí vývoj mapy + nějaké features. Features dostanou i ti nekoupí DLC, ale nezahrají si na nové mapě.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    BLAF: Souhlasím, to je to první, co měli zdůraznit, zvlášť po zkušenosti s vydáváním těch pro A3. Sám mám "DLC" pořád spojený s placením něčeho, co se mohlo vejít do základu.

REDSNAKE: Kde?

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BLAF: v tom SR od komunitního manažera jasně zaznělo, že jde o placené dlc.
    BLAF
    BLAF --- ---
    MATT: Jak rika Zombo, slysel jsem spekulace o tom, ze by to mela bejt mapa.
    ZOMBO: Jeslti je to bezplatny, tak imho nazyvat to DLC je trochu nestastnej marketing
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Spekuluje se, že součástí bezplatnýho DLC bude mapa Livonia z A3 Contact (s budovama z A2 a DayZ SA)

ArmA 3 Contact - Livonia map preview
    https://www.youtube.com/watch?v=Oxa9Ys0_1gc
    MATT
    MATT --- ---
    BLAF: In light of the responses to our recent Status Report, we would like to clarify some details we didn't make clear, and answer some of the most apparent concerns from the community. - hodinu stary

Q: Incoming DLC, paid content, and features?
    A: The paid DLC mentioned in the Status Report isn't Survivor GameZ. And as Tim wrote, no features nor pieces of content will be behind a paywall. If anything, they will be released as part of the supporting update of the game.

rozumite jak to myslej?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DESTROYER: Otazka je kolik toho bylo smazano..
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    REDSNAKE: Hlavne NMS je po 2letech plnohodnotna hra kterou slibili a s tunou featur co nebyli v D1, dostavaji super recenze a furt na tom makaj (napr. slibeno VR, coz bude mocnej mindfuck)...
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    REDSNAKE: Ocenuji tu neuveritelnou slusnost diskutujicich.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Btw. pamatujete jakej shitstorm byl kolem no mans sky? Počet prodaných kusů necelých 900 tisíc. Kolik jste četli článků kritizující délku vývoje, chyby v rozhodování managementu a další? Víte, že se pravděpodobně nedočkáme komplexnějšího medic prvku v dayz? Dost možná ani lámání kostí. Kolik prodalo dayz? Přes 4 miliony kusů.

Ale! Můžem se těšit na placené DLC, potvrzeno komunitním manažerem v tom status reportu.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    jsem si dal tu práci a přečetl jsem všechny příspěvky k tomu status reportu. Pěkně to schytávají
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BLAF: Aha, takze se vyda 1.0 aby hlavni predstavitele mohli jit dal a mit od tohodle pokoj. Vydani dlc je vysmech uz uplne. Saskarna..
    BLAF
    BLAF --- ---
    Status Report - July 2019 - Focused Feedback & Status Reports - DayZ Forums
    https://forums.dayz.com/topic/245296-status-report-july-2019/
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    DUBAS_: jsem se regnul :D
    MAOR
    MAOR --- ---
    REDSNAKE: F11 jako změna výběru spawnu je vážně super. Zrovna včera večer jsme hráli s kámošem. Hodinu se zabíjel. 3x po sobě byl ve stejném městě. Jednou dokonce začal asi 100m od své mrtvoly... Takže včera to bylo fakt kvalitní hraní. Je skvělé, že DayZ dokáže dát hráči kvalitní zábavu, ale zkurvený vztek už tak skvělý není...
    MAOR
    MAOR --- ---
    No.. ať už je konečně ten Namalsk, sice se Chernarus xkrát vylepšil, ale upřímně, už mě tahle mapa moc nebaví. Je tam sice spousta míst nových, ale je to pořád to samé, nějaké velké wow překvapení se už nekoná. Nevíte náhodou někdo, kdy to bude?
    MAOR
    MAOR --- ---
    REDSNAKE: Jo, někde jsem si toho kamene všiml. No ale pamatuju si patche, kdy to šulini z bohemky zrušili. Tenkrát jsem se snažil zabít skokem z kdejaké výšky skalky a ne a ne. Nikde ani zomba ani hráč. To byl docela vopruz.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    MAOR: s kamenem to furt funguje, jestli teda myslíš ten primitivní nůž. Holejma rukama ne. Nicméně na většině modovanejch serverů co jsem hrál máš kámen v inventáři hned po spawnu. Přesně asi pro tyhle účely
    MAOR
    MAOR --- ---
    REDSNAKE: Počkej, ale F11 přece nefunguje s holýma rukama ne? :D Nebo si sám sobě zlomíš vaz? Vím že před rokem, nebo dvěma ses mohl zabít kamenem. Pak to změnili. No, našel jsem jeden server s výběrem přibližné lokace, ale není to first person :/
    DAYZ 0.63 MOD | Tutte le mod #1 [SELECT YOUR SPAWN]
    https://www.youtube.com/watch?v=h_yk_fh_FfI
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam