• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps

https://discord.gg/Zu7Y4wk

Krevní transfůze a náměry:
    krev krev

DayZ SA Feedback
    http://feedback.dayzgame.com/

DayZ Chernarus+ Standalone Map
    https://www.izurvive.com

Poetické čtvrtky jsou sponzorovány:
    pipsi

rozbalit záhlaví
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: Ten vaulting je neco jak v mafiansky hantyrce zalehnout na matrace? Vyvojari zalezou do krytu pred nasranejma fanouskama? Toho se mozna dockame no
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    SKLICIDLO: jen uvednu na pravou míru, že pojem samozvanec používám v kapitalistickém kontextu. Ozačuji jím zákazníky, jejichž investice 20-30-40$ je automaticky opravňuje k osočování zaměstnanců BI či samotné BI na sociálních sítích.

Mě to přijde nedospělé a hloupé. Rozumím frustraci hráčů, ale už je pod mírou mé tolerance, když dojde na invektiva. Z toho úhlu rozumím, že nikdo z týmu nechce být tváří DayZ. Možná nikdo ani nechce být tváří týmu i kdyby ta komunita toxická nebyla, prostě proto, že má rád své soukromí a dělá svojí práci, jak nejlépe umí.

Za mě Batty, Martin Čulák ani Tim nikdy nebyli tváří DayZ. S odchodem Evžena a Petra Nespěšného odešli lidi, který podle mě drželi veřejnou kontinuitu s Deanem a Brianem. Rozumím, že jsou tam další silent workhorses (mrkám na říšské hoi4). A je otázka, jestli to současné odcházení je dané 5 lety v BI a je čas jít dál nebo BI skřípla zdroje pro DayZ nebo něco úplně jiného (třeba nesouhlas použít mapu z A3:Contact jako paid DLC pro SA)

Už jsme u konce roku, vypadá to, že se asi dočkáme jen vaulting a ideálně širšího bugfixingu. Jsem zvědavý co má být to DLC, rád bych viděl zbrusu novou mapu. Chladnější než Černarus a asi trochu menší. Podle toho se uvidí jak BI vidí budoucnost SA. A když ohlásí na příští rok vrtulníky, bude to fajné.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Namlask nás zase všechny spojí

RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ZOMBO: to bylo předpokládám na kolegu sklíčidlo.
    MAOR
    MAOR --- ---
    RUDOLF: Rudolfe, v módu jsme tě měli s bandou rádi. I když jsme tě prvně ne moc šťastně rozstříleli někde u Elektra, tak jsme tě nově vybavili a ještě ti dali stařičkou, ale pojízdnou "dvanáct set trosku" :) Promiň, ale mi osobně přišel byť hodně omezený mód v A2 lepší, než tahle parodie na plnou hru. Může mít sebelepší grafický kabát a dvě zbraně na rameni, ale už tam nezažívám to, co jsem prožíval v módu. A že jsem jeden mnoha hejtrů? Myslím si, že si to Bohemka svým přístupem zaslouží. Jinak nebýt jediného člověka, Rocketa, tak ani ta blbá Arma není tak populární. A1 jsem kupoval až později v trafice. Zahrál jsem si to a schoval do šuplíku. A2 jsem kupoval až na popud Hombráka, který mi přiběhl do obchodu sdělit, že budeme zabíjet zombíky v super vojenském simulátoru. Nikdy bych si A2 nekoupil, ale díky Rocketovi jsem koupil A2 a několik DLC, ať nevidím rozmazané hadry apod. A nakonec jsem si řekl, že podpořím Bohemku a koupil jsem si všechna DLC, i to dementní odfláknuté AČR, které zklamalo nejen mě. Pak přišla A3 a já si ji koupil, protože do toho šli všichni z naší bandy. I když bylo keců, jak to pojede líp, než A2, opět mi přišlo, že je to zase dělané na stroje z NASA. A opět blbé stehenní pistolové pouzdro vizuálně prázdné. To jsem doteď nepochopil, proč jim trvalo několik let dát tuhle kravinu do kupy. Pak přišlo všemi milované DayZ SA. Průběh známe všichni, to už asi nemusím opakovat. Jak psal Redsnake, taky mi hra není ukradená, mám ji rád a proto ji tak hejtím. Nedostali jsme to, co jsme očekávali. Co nám bylo slíbeno. Jinak stará parta se rozpadla, nebude to ani tak tím, že stárneme, máme rodiny, někteří dospěli, ale DayZ už není takové, jaké bylo dřív.
    CUKY
    CUKY --- ---
    naMlask bude přijemné zpestření! :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    teď si nad tím tak pro sebe přemejšlím a říkám si, že mě to taaaaak moc sere vlastně proto, že tu hru mám rád. Kdyby to totiž byl nějakej brand kterej mi je komplet ukradenej, tak po šesti letech po tom ani neštěknu. Určitě už jsem utratil hůř těch pár stovek co to stálo..
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZOMBO: Ne, delal jimPR
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: Btw ti “samozvanci” v jinejch odvetvich se jim rika platici zakaznici, no. Holt ale kdyz se daj penize za produkt do ruky predem, obcas to takhle dopadne.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    RUDOLF: 15 let? Ty jsi byl v alfě Armed Assault?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    SKLICIDLO: Jeste chvili pokracuj a ja snad zacnu bohemku i obhajovat :-) tehda nikdo netusil jak to dopadne, vsichni nadseni z hratelnosti modu a kdyz nekdo prisel a slibil samostatnou hru, tak nas, nebo minimalne me nenapadlo ze to bude na 6+ let vyvoje a porad to nebude mit fcionality modu.

Obcas si rikam, ze bych klidne i hral s cheaterkama na serveru, nez takhle nemit skoro nic. I ty zlamany nohy na schodech byly ve vysledku prdel a dnes na to jen nostalgicky vzpominam. No, co uz...
    SKLICIDLO
    SKLICIDLO --- ---
    SKLICIDLO: Je to jejich chyba, že je to nahovno.
    SKLICIDLO
    SKLICIDLO --- ---
    REDSNAKE: Ano, stejně jako intelekt lidí, co si koupili DayZ a něco očekávali.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    SKLICIDLO: Slabsi..
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    SKLICIDLO: To je milá reakce;-)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    V Kamence je cheater, bacha

Video of today's explosion at an army munition depot near Kamenka, Krasnoyarsk region, Russia:

SKLICIDLO
    SKLICIDLO --- ---
    RUDOLF: Hodně low. Zatímco ty tady už 15 let posloucháš, jak ostatní řvou, že dům hoří, sarkasticky upíjíš z dev brew a říkáš:

a pak se vytasíš s komunistickejma ztroskotancema a samozvancema.

Chceš do čuni čůráku? :D
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    DESTROYER: Jasně, začne to tím, že se člověk rozhodne vyrazit na Everest.

Jako, nenapadá mě teď horší banda samozvanců, než jsou hráči počítačových her, když nemaj uspokojený herní libido.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    REDSNAKE: V prvnich letech nebyla toxicka temer vubec, chodivaval jsem to tam cist a sondovat nove informace. Toxickou komunitu si vyvojari sami vytvorili svym chovanim ke svym platicim hracum..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam