• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    MAOR
    MAOR --- ---
    DEUSOPTIM: Tak teď už to tam vidím, jsem prvně nemohl docenit hardcore server z pohledu třetí osoby. Teď už v tom mám jasno.

Všiml jsem si, jak tam začínají vznikat základny jak houby po dešti, většinou v blízkosti letiště a jiných militarek a ve velkých městech. Má to vůbec smysl, když je to podle mě asi práce jedné jediné grupy, když na ten server leze tak 6 lidí? Jen jsem zvědavý.
    DEUSOPTIM
    DEUSOPTIM --- ---
    MAOR
    MAOR --- ---
    LACHY: To je vidět. A po uplavání 100 km v řece narostou mezi prsty blány..
    LACHY
    LACHY --- ---
    Pepino si vyhraje :D
    DEUSOPTIM
    DEUSOPTIM --- ---
    MAOR: víš co...v krutym světě si zvykneš na všechno...
    MAOR
    MAOR --- ---
    "Odolnost vůči radiaci" to vypadá na slušný materiál z Marvelu, nebo DC...
    DEUSOPTIM
    DEUSOPTIM --- ---
    Z Pepinova deníčku :
    Právě jsem aktualizoval Next Days mod. Přidává nějaké zajímavé staty, které se vyvíjí a ovlivňují vaší postavu:
    1) stamina - každá úroveň zlepší tvou výdrž o 5%, poslední 10 úroveň dokonce o 15%
    2) reputace - jsou 3 úrovně. Odemyká některé kategorie zboží u obchodníka. Např. auto koupíte pouze s nejvyšším levelem.
    3) Odolnost vůči radiaci - pobytem v radiační oblasti získáváte odolnost proti radiaci. Každý level přidává 10% odolnost. Maximálně je 10 levelů. V kombinaci s NBC oblekem tak můžete být immuní vůči radiaci.
    ....
    Dále jsem změnil některé mechanismy. V mapě uvidíte naposledy vámi známe informace o misích (bude aktualizováno pokaždé když zapnete vysílačku). Upozornění o nové misi neuvidíte pokud nebudete mít zapnutou vysílačku (každá příchozí zpráva je doprovázena zvukovým efektem).
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    tolik novejch to to vyslo nebo co
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    pití a jidlo v černu/livonii je jen o prioritách.. prostě první co po spawnu ve hře uděláš je, že zajistíš základní potřeby. K tomu ti stačí studna, kde se nachlastáš jako prase (blití už není problém) a k jídlu stačí když čapneš sekeru/perlík/lopatu a pobiješ každýho zeda co potkáš.. k tomu si seženeš pláštěnku, obzvláště na Livonii. Pak je víceméně gameplay na každým, co ho zrovna láká.. navíc jestli to někoho nebaví, může si připravit skrýš kdekoliv poblíž startu a tam si tyhle věci nasyslit - já to tak nedělám, páč ten start vždycky baví..

hraju jen vanillu 1pp DUG/Running men.. Obecně Running man je víc zabijáckej a jsou tam hráči s velkou zkušeností, DUG je takovej civilizovanější, větší šance, že dojde i k nějaký interakci.. v prime time jsou vždycky plný, ale za 5-20 minut se tam člověk dostaně..

mody mě defakto vůbec nezajímají, páč z principu nemám vůbec rád traders, mise apod..

jestli někdy vyjde linux server binárka, budu asi provozovat čekej server.. ale opět 1pp a vanilla..
    MAOR
    MAOR --- ---
    L4MA: Díky moc!
    L4MA
    L4MA --- ---
    MAOR: nastaveni - oznameni - aktivovat/deaktivovat PTT
    MAOR
    MAOR --- ---
    REDSNAKE: Vidím to hodně podobně. Ale je to furt o těch lidech. Hraju normálně na vždy zaplněném serveru KarmaKrew a zatím jsem se setkal s více lidmi, kteří nebyli Zmrdi a nepálili to po tobě hned po tom, co tě viděli. Samozřejmě mě pak zhruba každý pátý kokot chtěl sejmout, ale to k tomu prostě patří.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    REDSNAKE: rekl bych ze je z toho survival pvp/medvedi minecraft arma.
    MAOR
    MAOR --- ---
    Měl bych jeden dotaz ohledně Discordu chlapi. Ještě před pár dny všechno šlapalo v pohodě. Používám Push to talk. A právě před pár dny, aniž bych sakra něco nastavoval, tak při zmáčknutí čudlu na mluvení ten podělaný Discord pípne. Až domluvím a pustím čudl, pípne znovu v jiném tónu. Strašně mě to sere a v nastavení Discordu jsem nenašel nic, co by to mohlo být. Nevíte prosím někdo?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Hele, kuci, todle ja vsechno znam. Ale fakt je pro vas random chcipani na hlad a zizen v zavislosti na nejaky infekci ten survival? Ja nejsem vavra abych tu vysypal herni mechaniky, ale mam pocit ze z toho je jen pvp strilecka na vetsi mape.

No nic, to byl jen takovej povzdech
    MAOR
    MAOR --- ---
    HNIZDO:
    REDSNAKE: Třikrát po sobě asi ne, ale 2x minimálně ano. Hlady, žízní. Žádný problém.. Jednou jsem přežil jenom díky tomu, že jsem se napil vody z rybníku. Samozřejmě hned po tom jsem chytil nějakou nemoc a pokud jsem u sebe do 10 minut neměl dostatek vody, tak jsem byl v hajzlu. Pak jsem měl najednou třeba 4 petky s čistou vodou a musel pít asi co 2 minuty vždy tak 2-3 loky. Vypozorovnáno, nebo spíš osobně zažito během pár bídných životů v Chernarusi.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    HNIZDO: Umrit hlady pro mne asi neni uplne ten pravy survival no..
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    REDSNAKE: hele nekteri lide ti tu potvrdi ze trikrat po sobe umreli hlady....
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ten survival se z té hry úplně vypotil během vývoje, co..
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    MAOR: v poradku, to co popisujes je skutecne survival, nicmene lidi co chteji ve hre pouze prezivat s jednou puskou a rucnikem je dost malo. kdyz kouknu na pretizeny servery, lidi chteji kolo pri spawnu, sestipatrovy baze vysoky 50m a military PVP :) mam dojem, opravte mne jestli se mylim, ale pepino se snazi o to, abys dostal gear a pvp, ale musis do toho napustit skill, hodne sadla a jeste kooperovat.
    s vyjimkou tvardyho. ten dava medveda pestma. zatimco profici tanci okolo prvniho stanu, tvardy griluje medveda ve sve dvoupatrove haciende.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam