• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    MAOR: nez se server neznamych autoru bez marketingu stane popularni, muze to trvat rok dva. dulezite je nedelat dramaticke zmeny, nemenit mapy, nedelat caste vajpy, nedelat nahodnym kolemjdoucim kurvu ("mne by se libilo tohle, hraju tu uz tri minuty")
    MAOR
    MAOR --- ---
    DEUSOPTIM: Tak teď už to tam vidím, jsem prvně nemohl docenit hardcore server z pohledu třetí osoby. Teď už v tom mám jasno.

Všiml jsem si, jak tam začínají vznikat základny jak houby po dešti, většinou v blízkosti letiště a jiných militarek a ve velkých městech. Má to vůbec smysl, když je to podle mě asi práce jedné jediné grupy, když na ten server leze tak 6 lidí? Jen jsem zvědavý.
    DEUSOPTIM
    DEUSOPTIM --- ---
    MAOR
    MAOR --- ---
    LACHY: To je vidět. A po uplavání 100 km v řece narostou mezi prsty blány..
    LACHY
    LACHY --- ---
    Pepino si vyhraje :D
    DEUSOPTIM
    DEUSOPTIM --- ---
    MAOR: víš co...v krutym světě si zvykneš na všechno...
    MAOR
    MAOR --- ---
    "Odolnost vůči radiaci" to vypadá na slušný materiál z Marvelu, nebo DC...
    DEUSOPTIM
    DEUSOPTIM --- ---
    Z Pepinova deníčku :
    Právě jsem aktualizoval Next Days mod. Přidává nějaké zajímavé staty, které se vyvíjí a ovlivňují vaší postavu:
    1) stamina - každá úroveň zlepší tvou výdrž o 5%, poslední 10 úroveň dokonce o 15%
    2) reputace - jsou 3 úrovně. Odemyká některé kategorie zboží u obchodníka. Např. auto koupíte pouze s nejvyšším levelem.
    3) Odolnost vůči radiaci - pobytem v radiační oblasti získáváte odolnost proti radiaci. Každý level přidává 10% odolnost. Maximálně je 10 levelů. V kombinaci s NBC oblekem tak můžete být immuní vůči radiaci.
    ....
    Dále jsem změnil některé mechanismy. V mapě uvidíte naposledy vámi známe informace o misích (bude aktualizováno pokaždé když zapnete vysílačku). Upozornění o nové misi neuvidíte pokud nebudete mít zapnutou vysílačku (každá příchozí zpráva je doprovázena zvukovým efektem).
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    tolik novejch to to vyslo nebo co
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    pití a jidlo v černu/livonii je jen o prioritách.. prostě první co po spawnu ve hře uděláš je, že zajistíš základní potřeby. K tomu ti stačí studna, kde se nachlastáš jako prase (blití už není problém) a k jídlu stačí když čapneš sekeru/perlík/lopatu a pobiješ každýho zeda co potkáš.. k tomu si seženeš pláštěnku, obzvláště na Livonii. Pak je víceméně gameplay na každým, co ho zrovna láká.. navíc jestli to někoho nebaví, může si připravit skrýš kdekoliv poblíž startu a tam si tyhle věci nasyslit - já to tak nedělám, páč ten start vždycky baví..

hraju jen vanillu 1pp DUG/Running men.. Obecně Running man je víc zabijáckej a jsou tam hráči s velkou zkušeností, DUG je takovej civilizovanější, větší šance, že dojde i k nějaký interakci.. v prime time jsou vždycky plný, ale za 5-20 minut se tam člověk dostaně..

mody mě defakto vůbec nezajímají, páč z principu nemám vůbec rád traders, mise apod..

jestli někdy vyjde linux server binárka, budu asi provozovat čekej server.. ale opět 1pp a vanilla..
    MAOR
    MAOR --- ---
    L4MA: Díky moc!
    L4MA
    L4MA --- ---
    MAOR: nastaveni - oznameni - aktivovat/deaktivovat PTT
    MAOR
    MAOR --- ---
    REDSNAKE: Vidím to hodně podobně. Ale je to furt o těch lidech. Hraju normálně na vždy zaplněném serveru KarmaKrew a zatím jsem se setkal s více lidmi, kteří nebyli Zmrdi a nepálili to po tobě hned po tom, co tě viděli. Samozřejmě mě pak zhruba každý pátý kokot chtěl sejmout, ale to k tomu prostě patří.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    REDSNAKE: rekl bych ze je z toho survival pvp/medvedi minecraft arma.
    MAOR
    MAOR --- ---
    Měl bych jeden dotaz ohledně Discordu chlapi. Ještě před pár dny všechno šlapalo v pohodě. Používám Push to talk. A právě před pár dny, aniž bych sakra něco nastavoval, tak při zmáčknutí čudlu na mluvení ten podělaný Discord pípne. Až domluvím a pustím čudl, pípne znovu v jiném tónu. Strašně mě to sere a v nastavení Discordu jsem nenašel nic, co by to mohlo být. Nevíte prosím někdo?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Hele, kuci, todle ja vsechno znam. Ale fakt je pro vas random chcipani na hlad a zizen v zavislosti na nejaky infekci ten survival? Ja nejsem vavra abych tu vysypal herni mechaniky, ale mam pocit ze z toho je jen pvp strilecka na vetsi mape.

No nic, to byl jen takovej povzdech
    MAOR
    MAOR --- ---
    HNIZDO:
    REDSNAKE: Třikrát po sobě asi ne, ale 2x minimálně ano. Hlady, žízní. Žádný problém.. Jednou jsem přežil jenom díky tomu, že jsem se napil vody z rybníku. Samozřejmě hned po tom jsem chytil nějakou nemoc a pokud jsem u sebe do 10 minut neměl dostatek vody, tak jsem byl v hajzlu. Pak jsem měl najednou třeba 4 petky s čistou vodou a musel pít asi co 2 minuty vždy tak 2-3 loky. Vypozorovnáno, nebo spíš osobně zažito během pár bídných životů v Chernarusi.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    HNIZDO: Umrit hlady pro mne asi neni uplne ten pravy survival no..
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    REDSNAKE: hele nekteri lide ti tu potvrdi ze trikrat po sobe umreli hlady....
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ten survival se z té hry úplně vypotil během vývoje, co..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam