• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    REDSNAKE: Že na karmakrew je málo lidí? Dyt je tam přes den high a večer full. Every single day :)

Hrajem tam ve třech asi 2-3 týdny a je to pecka... Bohemka by.mela takovéjm provozovatelům platit.

Aktivní admini resej selkle zbraně apod. Balanced loot. Zamoreny zóny. Fakt palec nahoru.

Víceméně přesnej opak než ta banda potomcu z Bohemky :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: Relog probehl, tech naboju mam asi pet hromadek, po ruznu rozbalenych... a takhle je to s tou hrou porad.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: Občas je u buglích předmětů potřeba relogu. Ale dlouho jsem na nic nenarazil.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: Cvak, cvak... neni. Nejde nabit drzenim R, nejde nabit drzenim hotkey z hotbaru, nejde nabit pretazenim naboju z inventare, jakoby tam ty naboje nepasovaly. Zbran i naboje jsou pristine.

Ale ok, modovany server at teda nezeru tentokrat. Ne ze bych si myslel ze je to tim ale asi je fer to zminit
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: S tím jsem neměl nikdy trabl. Není náhodou už nabitá?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Prvni bug, to jako nejdou gumovy slugy nabit do ty pumpovaci brokovnice? At delam co delam tak mi to nejde
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: to rád slyším, snad už není na světě dostatek hejlů jako jsme my co to furt hrajem..
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RUDOLF: Jo, je super. Ale moc se jí neprodalo.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: To nebylo pro tebe, po nějaké době jsem procházel reddit a tohle tam čekalo.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Jinak zařekl jsem se že bohemce už ani korunu, ale vzhledem k tomu že není co hrát a že livonii chápu převážně jako dílo sumraka jsem udělal poslední vyjímku (taky cena tomu šla naproti).

je to příjemné osvěžení, nová mapa se hraje hezky, ten karma krew server co tu proběhl dobře funguje zatím, ale je tam teda pár lidí.

zřejmě tomu tady dám ještě chvíli šanci.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: Tyvoe, Rudolfe, nejseš Prchal? Myslíš, že nevím jak se ta hra hraje po stovkách nahranejch hodin?

RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    btw.. hlavní zdroj jídla tam chybí a to je mordování zombíků..

A Guide on How to Find Food in DayZ... (PC/PS4/Xbox)
    https://www.youtube.com/watch?v=Fh_VJj8UmQM&feature=emb_title
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    L4MA: tak kůpili survíval a diví sa, že musí survívovat..
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ďáblovi advokáti:)

Btw. na letadla, heliny a fungující auta už asi nemá smysl čekat co? Nějaké oficiální vyjádření ohledně tohodle?
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    L4MA
    L4MA --- ---
    RUDOLF: zabavna hra. :D
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: postavička se ale nepogrcala. Vtipný bylo, že jsem pak našel jednu konzervu a ta mi po sežrání doplnila jídlo skoro na max. Takže...
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: Ta mechanika je tak, že žaludek musí strávit to jídlo. Tj. Pokud po pogrcání máš úplně prázdnej žaludek, narveš ho, tělo pomalu procesuje nutrienty, ale dokud se nedostaneš do žlutého, zdraví ti nestoupne, ale bude furt klesat, páč nemáš furt dost nutrientů. Tipuji, že rajčata obsahují hlavně vodu, takže bude ti stoupat zavlažení víc než jak energie. Pokud jsi byl se zdravím hodně dole, pogrcání tě zbavilo energie a vody a zdraví šlo rapidně dolů. Pak je asi možný, že ti organismus chcípl hlady dříve, než stačil získat energii z jídla.

Já umírám na hlad málokdy, když to vezmu na lehkou váhu a mám smůlu. Když to vezmu poctivě a prvně se nachlastám, najím a seženu nůž. Hlady/žízní zpravidla neumírám. Prostě tu hru vždy začínáš žíznivý a hladový a první věc co řešíš je tohle. Pak teprve začíná zbytek hry.

Hraju DayZ jen když mám 4-6 hodin času, chodím na RunningMana a jsem spokejenej, neopatrnost ve střelbě zpravidla ukončí můj život do 30 minut i když zrovna není plnej server. Je tam evidentně hodně dobrejch stopařů, co číhaj na příležitost si mě ulovit a je to na jednu ránu i když mám vestu.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: no to je právě to. Nepogrcal jsem se, ale měl jsem vedle klasických ikon tu ikonu s převráceným žaludkem, nebo jak tam jsou ty šipky. Do toho mi blikal (nebo svítil?) červeně hlad a po sežrání fakt hromady rajčat (desítky) se u hladu objevovala pouze jedna šipka nahoru nicméně hlad se nijak reálně neměnil. V souvislosti s tím mi neustále ubývalo zdraví.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: Takže si se nepogrcal, měl si plnej žaludek (plnou ikonku žrádla) a co se přesně dělo? Když máš plnej žaludek, tak neumíráš ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam