• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    REDSNAKE: To nevím. Je tam děsně moc akce. Všude. Takže sestavení auto je imho impossible :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ELPASO: btw. jsou tam funkční auta?
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    REDSNAKE: Jj rozuměli :) málo lidí je fakt jen ráno. Na lootovacky ideální
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ELPASO: nn, to jsme si nerozuměli, já to myslel tak, že performance serveru je ok, ale že v danou chvíli bylo online na serveru pouze asi dvacet lidí...
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    REDSNAKE: Že na karmakrew je málo lidí? Dyt je tam přes den high a večer full. Every single day :)

Hrajem tam ve třech asi 2-3 týdny a je to pecka... Bohemka by.mela takovéjm provozovatelům platit.

Aktivní admini resej selkle zbraně apod. Balanced loot. Zamoreny zóny. Fakt palec nahoru.

Víceméně přesnej opak než ta banda potomcu z Bohemky :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: Relog probehl, tech naboju mam asi pet hromadek, po ruznu rozbalenych... a takhle je to s tou hrou porad.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: Občas je u buglích předmětů potřeba relogu. Ale dlouho jsem na nic nenarazil.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: Cvak, cvak... neni. Nejde nabit drzenim R, nejde nabit drzenim hotkey z hotbaru, nejde nabit pretazenim naboju z inventare, jakoby tam ty naboje nepasovaly. Zbran i naboje jsou pristine.

Ale ok, modovany server at teda nezeru tentokrat. Ne ze bych si myslel ze je to tim ale asi je fer to zminit
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: S tím jsem neměl nikdy trabl. Není náhodou už nabitá?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Prvni bug, to jako nejdou gumovy slugy nabit do ty pumpovaci brokovnice? At delam co delam tak mi to nejde
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: to rád slyším, snad už není na světě dostatek hejlů jako jsme my co to furt hrajem..
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RUDOLF: Jo, je super. Ale moc se jí neprodalo.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: To nebylo pro tebe, po nějaké době jsem procházel reddit a tohle tam čekalo.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Jinak zařekl jsem se že bohemce už ani korunu, ale vzhledem k tomu že není co hrát a že livonii chápu převážně jako dílo sumraka jsem udělal poslední vyjímku (taky cena tomu šla naproti).

je to příjemné osvěžení, nová mapa se hraje hezky, ten karma krew server co tu proběhl dobře funguje zatím, ale je tam teda pár lidí.

zřejmě tomu tady dám ještě chvíli šanci.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: Tyvoe, Rudolfe, nejseš Prchal? Myslíš, že nevím jak se ta hra hraje po stovkách nahranejch hodin?

RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    btw.. hlavní zdroj jídla tam chybí a to je mordování zombíků..

A Guide on How to Find Food in DayZ... (PC/PS4/Xbox)
    https://www.youtube.com/watch?v=Fh_VJj8UmQM&feature=emb_title
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    L4MA: tak kůpili survíval a diví sa, že musí survívovat..
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ďáblovi advokáti:)

Btw. na letadla, heliny a fungující auta už asi nemá smysl čekat co? Nějaké oficiální vyjádření ohledně tohodle?
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    L4MA
    L4MA --- ---
    RUDOLF: zabavna hra. :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam