• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    REDSNAKE: Ten druhej klip tomu naprosto nasadil korunu. :DD
    LACHY
    LACHY --- ---
    To je smutný, kam to ta hra dopracovala.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    VARUJU před hlasitým ječením!!

Každopádně - ta hra je naprosto v pořádku :D
    https://clips.twitch.tv/TacitPowerfulParrotJKanStyle
    MAOR
    MAOR --- ---
    REDSNAKE: Udělal jsem to úplně stejně. Taky jsem se zařekl a taky jsem koupil Livonii. Šulini vylezli s novou mapou na poslední chvíli. Teď ještě počkat na Namalsk. A to bude u Bohemky z mé strany konečná. Už jsem sice asi 2 měsíce DayZ nehrál, ale na Karmakrew bylo vždycky plno. Dokonce si tam i pomáhali v military základnách. Banditi a dobráci, tak 50:50. Zkoušel jsem pár serverů a KK mi přišel nej.
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    Já teďka... Poprvé svt s extended40 :)

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    škoda že z tý hry se prostě stal další tarkov nebo podobný pvp chujoviny.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ELPASO: jako jo no, jen za dnešek už jsem mrtvej asi pětkrát. Vždycky kos, většinou vypínačka jedničkou.
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    REDSNAKE: To nevím. Je tam děsně moc akce. Všude. Takže sestavení auto je imho impossible :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ELPASO: btw. jsou tam funkční auta?
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    REDSNAKE: Jj rozuměli :) málo lidí je fakt jen ráno. Na lootovacky ideální
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ELPASO: nn, to jsme si nerozuměli, já to myslel tak, že performance serveru je ok, ale že v danou chvíli bylo online na serveru pouze asi dvacet lidí...
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    REDSNAKE: Že na karmakrew je málo lidí? Dyt je tam přes den high a večer full. Every single day :)

Hrajem tam ve třech asi 2-3 týdny a je to pecka... Bohemka by.mela takovéjm provozovatelům platit.

Aktivní admini resej selkle zbraně apod. Balanced loot. Zamoreny zóny. Fakt palec nahoru.

Víceméně přesnej opak než ta banda potomcu z Bohemky :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: Relog probehl, tech naboju mam asi pet hromadek, po ruznu rozbalenych... a takhle je to s tou hrou porad.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: Občas je u buglích předmětů potřeba relogu. Ale dlouho jsem na nic nenarazil.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: Cvak, cvak... neni. Nejde nabit drzenim R, nejde nabit drzenim hotkey z hotbaru, nejde nabit pretazenim naboju z inventare, jakoby tam ty naboje nepasovaly. Zbran i naboje jsou pristine.

Ale ok, modovany server at teda nezeru tentokrat. Ne ze bych si myslel ze je to tim ale asi je fer to zminit
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: S tím jsem neměl nikdy trabl. Není náhodou už nabitá?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Prvni bug, to jako nejdou gumovy slugy nabit do ty pumpovaci brokovnice? At delam co delam tak mi to nejde
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: to rád slyším, snad už není na světě dostatek hejlů jako jsme my co to furt hrajem..
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RUDOLF: Jo, je super. Ale moc se jí neprodalo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam