• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    MAOR: jono, ty zvuky jsou podle mě teda divné. třeba .50 cal dělá takový whooooaf. Jako chápu, že to chtělo odlišit, ale nevim no. Navíc ty směry jsou podle mě rozbitý.

Na picačku cajk, ale je to spíš o tom, kdo koho dřív uvidí, než cokoliv jiného. Zas žádnej score board tam neni, takže se čék nemusí moc trápit:)
    MAOR
    MAOR --- ---
    REDSNAKE: No mi se včera stalo to, že jsem zabil týpka a v ten moment mě hra vykopla :D jinak 2x jsem se spawnul a pokaždé s puškou s optikou. Nejdřív M70 a po restartu serveru M14. ALe ten mód se zbraněmi, resp s audiem zbraní je brutální. To byly slušné mrdy, až jsem měl občas pocit, že je někdo určitě v tom křoví 20 m ode mě a ne 100 a více metrů.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    MAOR: já mám taky vyšší ping kolem 150 určitě ale myslím že to na můj mizerný výkon nemělo vliv :D
    MAOR
    MAOR --- ---
    REDSNAKE: kurde, pro mě je to nehratelné, mám tam ping 130-210.... což je škoda, docela adrenalin
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RAGAMUFF: docela jsem si zastřílel, dík za tip:)

když má člověk chvilku čas a nechce se mu zapínat "velké" dayz aby doběhl do vedlejší vesničky, tak myslím ideál:)
    RESK181
    RESK181 --- ---
    RAGAMUFF: Super, po dlouhý době dobře nastavenej DM server, kde nedostanu kulku půl vteřiny po spawnu :)
    MAOR
    MAOR --- ---
    RAGAMUFF: škoda, ale dík za odpověď a na trénink to asi stačí i tak. Armou 4 mě nestraš :D
    RAGAMUFF
    RAGAMUFF --- ---
    MAOR: Bohužel 3PP, ale zatím jediný deathmatch co jsem našel. Na trénink opravdu výborný, chvilkama jsem měl pocit že hraju armu 4 =D
    MAOR
    MAOR --- ---
    RAGAMUFF: Na odreagovačku a trénink to zní fajn. Je to aspoň 1PP?
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    REDSNAKE: Je to free, ale měl jsem tam svoji platební kartu a používat to nechci. kdyžtak smazat se to dá tady http://privacy.nvidia.com/ musel jsem až na jejich chat abych to našel. Jinak i když sedím na optice tak tam byl viditelný lag, i když by se na něj u jistých her dalo zvyknout tak omezení na FullHD je pro mě uplně no GO. Navíc stejnak moc nehraju, a na to co sem tam zapnu je i ta moje 2070ka over kill
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ELECTRICKOTA: Já měl za to, že to ani předplatit ještě nejde, ne? No, každopádně mohlo by to fungovat parádně, jenže ono stejně jako bez dayzsa launcheru to nemá smysl hrát, byť v extra kvalitě a milionech fps..
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    REDSNAKE: díky tos mi připomněl že si musím zrušit předplatný .D
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Zkoušel jste někdo DayZ přes gForceNow?

Jediné z ovládání funguje přikrčení Céčkem.
    Kompletně chybí ovládání v nastavení...:)

RAGAMUFF
    RAGAMUFF --- ---
    Já zase narazil na zajímavý deathmatch server, kde jsem si pěkně procvičil míření a předsazování na pohybující se cíl. Celkem zábava. Je to Trumps Wall Airfield Deathmatch a je to v Balotě.
    BURKE
    BURKE --- ---
    Parachute/C130J Test & More! ~ DayZ Expansion Mod
    https://www.youtube.com/watch?v=R28ctqCVN6Q
    LACHY
    LACHY --- ---
    Ale zase na druhou stranu, náznak poletuch už tam je :D
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    REDSNAKE: A cekal si neco jineho? Jakoze to treba bude fungovat nebo tak? :D DayZ uz hrajou jen cinani, cheateri a masochisti. ;-)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Jako takhle - původně jsem tu dneska chtěl psát o tom, jak jsem našel server, kde se naspawnujete s pár penězma v kapse a u obchodníka si tak můžete rovnou koupit auto a vyzkoušet si tuhle herní mechaniku bez obětování spousty hodin na shánění dílů.

Chtěl jsem tu psát o tom, jak mi všechno perfektně fungovalo a zvládnul jsem objet celé pobřeží mapy. Chtěl jsem psát o tom že jsem při tý cestě nepotkal ani živáčka, protože voe všichni asi staví base nebo jsou u obchodníka a to šlo o server s 90 sloty.

Já snesu dost, já měl fakt radost i s tý "clunky" ady, ono to fungovalo tak nějak po dayz, prostě víš, že ten jízdní model stojí za hovno, víš, že se přibližně za pár minut nejpozději někde rozsekáš vinou hry, nikoliv vlastní, ale prostě to tak nějak baví. A ono to na mě fungovalo. Dokonce to ani nezlobilo, hra mi odpustila pár nárazů do stromů, lada chvíli do kopce nechtěla jet vůbec, pak zas akcelerovala jako tryskáč že byla neřiditelná.

Pořád jsem se usmíval, protože to na mě fungovalo a prostě to byl ten dayz zážitek, kterej nikdy nebyl dokonalej.

Pak jsem si koupil olgu....A potkal vrbu mlátičku.

Jako vole, tohle není zábava, po takový době, furt a pořád to nefunguje a oni to nejsou schopní opravit.

A hlavní markeťák co dělá v bohemce rok a půl označí komunitu za toxickou. To bys brečel vole. Po osmi letech.

Btw. proč že měnili ten engine? Jak to říkával Rudolf? Kvůli "cheaterkám"? Tak těch je v hře zas prej bambilion, seedhacky jsou prej naprosto easy a neděje se s tím vůbec nic.

Víš co Bohemko? Běž do prdele.

CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    jsou to fakt noumove, zkusil jsem to zahrat asi po roce. Nastavuju rozliseni na 2560 fulscreen, nefunguje, prepne se do okna a zmizi spodni lista, kde je tlacitko confirm, vratim to zpatky, ale je to porad rozbity
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DESTROYER: ee, to mě nějako nebere... Ale díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam