• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    Ja takhle dohral na jutubu Last Of Us... A vlastne nelituju, nemusel jsem resit konzoli, spousta toho gameplaye je jinak dost hloupa a frustrovalo by me to a navic s gaypadem bych strasne trpel. Takhle jsem si uzil to zasadni a celej pribeh pekne.
    XYNDLL_2Q3F
    XYNDLL_2Q3F --- ---
    ELECTRICKOTA: Njn, doba se mění. 20h.. tak to potom taky nechápu.
    Třeba u toho sjetej usnul:)
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    XYNDLL_2Q3F: key asi jako zaplacnuti doby jídla, ale ty lidi kolikrát takhle sjedou 20hodinovou singl player gamesu...
    XYNDLL_2Q3F
    XYNDLL_2Q3F --- ---
    ELECTRICKOTA: Zas jako u jídla u kompu si TheRunningManZ občas pustím.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    LACHY: jsem asi oldschool, nebo nevím proč, nikdy jsem tohle nepochopil. Jako když tu hru neznám tak jasně, kouknu se jak to vypadá a jak se to hraje, nebo ještě video průvodce pochopim. A samosebou chápu e-sport. Ale cumet jak někdo hraje je fakt stupidita a lenost nejvyššího radu. Nebo mi něco uchází?
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    REDSNAKE: Na to je Youtube a sestrihany video, ne Twitch...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    nemusíš to hrát toho 99% nudnýho času a užiješ si jen tu akční pasáž kdy se něco děje?

Mě to taky přijde zábavnější na sledování než hraní, obzvláště od někoho zábavnýho, kdo ví co dělá a jak se rychle nalootovat a kde najít zábavnou interakci.
    L4MA
    L4MA --- ---
    LACHY: podivaj se na tu mapu, ale nemusej se bat, ze se jim po narazu v Olze rozbijou boty, nachladej se a umrou po 6 hodinovym lootovani? :)
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    LACHY: Ten klid v dusi, ze to nemusis hrat sam? :] Nic jinyho me nenapada :D
    LACHY
    LACHY --- ---
    Dnes jsem, zapnul TWITCH. Dva maníci hráli Livonii nezávisle na sobě. Jeden měl asi 20000 a druhej 15000 diváků. Co ty lidičky z toho mají, že sledují nějakého joudu, jak jezdí Olgou po mapě?
    MATT
    MATT --- ---
    REDSNAKE: ja nehraju ani to dayz, akorat mi do mailu prislo upozorneni..
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    MATT: To je ta mapa kterou už skoro nikdo nehraje?:)
    MATT
    MATT --- ---
    Livonia on sale za 11USD
    XYNDLL_2Q3F
    XYNDLL_2Q3F --- ---
    REDSNAKE: Jsem na tom podobně, vždy když se kamos vratí cca po 1 měsíc. Tak hrajem o weekendu. On dayz miluje. No a já jsem hodně rád že zas na měsíc jede pryč :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    MAOR: co na to říct. Už to nehraju a je mi dobře :)
    MAOR
    MAOR --- ---
    REDSNAKE: kdyby jenom soudnost. Se zase vybarvili s tím novým patchem. Hrával jsem teď na jednom českém serveru s kámošema. Chtěli zkusit PVE, ať je furt někdo nezabíjí, tak jsme šli tam. Stavěli si základnu apod. Já se těšil na wipe jak malý Jarda. Admini slibovali, že pár dní před wipem popustí uzdu a udělají na serveru z PVE totální anarchii a chaos. Tak jsem si na svou malou válku sbíral zbraně a munici. Nejen že ke změně verze hry došlo jen tak, takže k válce ani nedošlo. Ale navíc je hra rozbitější, než normálně rozbitá a nové fičury, které kurva mají být po experimentalu vyladěné a funkční, tak jsou rozmrdané na sračky.
    Včerejší zkušenosti jednoho hráče: každý hráč může udělat pouze jeden stožár, pokud si pozve kámoše do skupiny, čili do toho tábora, tak si ti kámoši nemůžou udělat vlastní tábory. Spacák lze rozložit pouze v táboře, ne kdekoliv. Podobný problém s ohništěm. Jemu se to nepodařilo mimo tábor. Nám se to mimo podařilo, ale nešlo to hned. Museli jsme jak šašci zkoušet místa kousek vedle, až jsme najednou byli o 100 metrů dál, apod. Stejné problémy s umístěním stanu či blbého barelu.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    CLUSMAN: Ze v bohemce nemaj soudnost se vi uz roky...
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    ZOMBO: A vam se ten trailer jako libil...? Kvalitou mi to ptipomina Magnuskovi filmy. To co jsem si z toho odnes je, ze v Bohemce nemaj soudnost.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    DESTROYER: A co je to ta bílá díra?... ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam