REDSNAKE: kdyby jenom soudnost. Se zase vybarvili s tím novým patchem. Hrával jsem teď na jednom českém serveru s kámošema. Chtěli zkusit PVE, ať je furt někdo nezabíjí, tak jsme šli tam. Stavěli si základnu apod. Já se těšil na wipe jak malý Jarda. Admini slibovali, že pár dní před wipem popustí uzdu a udělají na serveru z PVE totální anarchii a chaos. Tak jsem si na svou malou válku sbíral zbraně a munici. Nejen že ke změně verze hry došlo jen tak, takže k válce ani nedošlo. Ale navíc je hra rozbitější, než normálně rozbitá a nové fičury, které kurva mají být po experimentalu vyladěné a funkční, tak jsou rozmrdané na sračky.
Včerejší zkušenosti jednoho hráče: každý hráč může udělat pouze jeden stožár, pokud si pozve kámoše do skupiny, čili do toho tábora, tak si ti kámoši nemůžou udělat vlastní tábory. Spacák lze rozložit pouze v táboře, ne kdekoliv. Podobný problém s ohništěm. Jemu se to nepodařilo mimo tábor. Nám se to mimo podařilo, ale nešlo to hned. Museli jsme jak šašci zkoušet místa kousek vedle, až jsme najednou byli o 100 metrů dál, apod. Stejné problémy s umístěním stanu či blbého barelu.