• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    ELECTRICKOTA:
    Hele a je nejaka novejsi alternativa k DayZ ? Proste aby to bylo trochu vic real+survival nez je treba Rust
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    REDSNAKE: cece to jsou ale az fakt vtipny detsky chybicky co u hry která je ve vývoji 7let... nic srat na to 3roky jsem na to poradne nesahl, skoda ze to neumí aspon pohrbit se ctí.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DayZ's Project Lead Answers Players Questions!!
    https://www.youtube.com/watch?v=CgPny-M-ZXw

CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    ELECTRICKOTA:
    hele spousta lidi si pousti letsplaye jako pozadi k necemu - v praci, nebo hobby. Mas to na sluchatkach a delas neco jinyho, kdyz je neco zajimavyho, tak se kouknes. Naprosty minimum lidi to sleduje jako primarni cinnost.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DESTROYER: Zrovna the last of us je jedna z her co si koupi konzole zaslouzila a na packy jsem si zvykl i ja. I kdyz ja jsem postizenej, kvuli rdr1 jsem si pred rokem kupoval bazarovou x360 a nelituju
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    Ja takhle dohral na jutubu Last Of Us... A vlastne nelituju, nemusel jsem resit konzoli, spousta toho gameplaye je jinak dost hloupa a frustrovalo by me to a navic s gaypadem bych strasne trpel. Takhle jsem si uzil to zasadni a celej pribeh pekne.
    XYNDLL_2Q3F
    XYNDLL_2Q3F --- ---
    ELECTRICKOTA: Njn, doba se mění. 20h.. tak to potom taky nechápu.
    Třeba u toho sjetej usnul:)
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    XYNDLL_2Q3F: key asi jako zaplacnuti doby jídla, ale ty lidi kolikrát takhle sjedou 20hodinovou singl player gamesu...
    XYNDLL_2Q3F
    XYNDLL_2Q3F --- ---
    ELECTRICKOTA: Zas jako u jídla u kompu si TheRunningManZ občas pustím.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    LACHY: jsem asi oldschool, nebo nevím proč, nikdy jsem tohle nepochopil. Jako když tu hru neznám tak jasně, kouknu se jak to vypadá a jak se to hraje, nebo ještě video průvodce pochopim. A samosebou chápu e-sport. Ale cumet jak někdo hraje je fakt stupidita a lenost nejvyššího radu. Nebo mi něco uchází?
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    REDSNAKE: Na to je Youtube a sestrihany video, ne Twitch...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    nemusíš to hrát toho 99% nudnýho času a užiješ si jen tu akční pasáž kdy se něco děje?

Mě to taky přijde zábavnější na sledování než hraní, obzvláště od někoho zábavnýho, kdo ví co dělá a jak se rychle nalootovat a kde najít zábavnou interakci.
    L4MA
    L4MA --- ---
    LACHY: podivaj se na tu mapu, ale nemusej se bat, ze se jim po narazu v Olze rozbijou boty, nachladej se a umrou po 6 hodinovym lootovani? :)
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    LACHY: Ten klid v dusi, ze to nemusis hrat sam? :] Nic jinyho me nenapada :D
    LACHY
    LACHY --- ---
    Dnes jsem, zapnul TWITCH. Dva maníci hráli Livonii nezávisle na sobě. Jeden měl asi 20000 a druhej 15000 diváků. Co ty lidičky z toho mají, že sledují nějakého joudu, jak jezdí Olgou po mapě?
    MATT
    MATT --- ---
    REDSNAKE: ja nehraju ani to dayz, akorat mi do mailu prislo upozorneni..
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    MATT: To je ta mapa kterou už skoro nikdo nehraje?:)
    MATT
    MATT --- ---
    Livonia on sale za 11USD
    XYNDLL_2Q3F
    XYNDLL_2Q3F --- ---
    REDSNAKE: Jsem na tom podobně, vždy když se kamos vratí cca po 1 měsíc. Tak hrajem o weekendu. On dayz miluje. No a já jsem hodně rád že zas na měsíc jede pryč :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    MAOR: co na to říct. Už to nehraju a je mi dobře :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam