• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    MAOR
    MAOR --- ---
    HNIZDO: Asi nemá cenu ti odpovídat. Jak je vidět, ty bys za DayZ SA potažmo Bohemku položil i život..
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    MAOR: Hele jezdili jsme autem dlouho, a akorat na lesnich cestach musis davat pozor na parezy uprostred komunikace, to je prece logicke ze jsou nevyklucene parezy uprostred technicke cesty.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    CHA1NDLER: Tebe omlouvá jen to, žes nezažil tu hru v jejích nejlepších časech, kdy to ovšem byl pouze mod.

Ty časy, když se lidi spojovali aby dokázali opravit nějaký kousek techniky. Když jsme se vydávali na záchrannou misi pro kamarády co měli zlomenou nohu a nedokázali nic jiného než se pomalu plazit.

Dneska je to jen další střílečka, nagearovat se a jít do míst, kde se bojuje, nic jiného.

Jasně, schody lámaly nohy, železniční přejezd dokázal auto zničit a další a další věci. Ale ty bugy byly tak čitelné, že se s tím dalo už prakticky počítat a vyhnout se tomu.

Dayz Standalone možná hezky vypadá, ale pro mě to není rozhodně tou hrou kterou jsem z toho chtěl mít.
    MAOR
    MAOR --- ---
    HNIZDO: Cože té hře nechybí? Technologie říkáš? Kurva viděls ta auta, nasedání/vysedání, pohyb aut? To snad dělaly retardované děti. Jediné plus je, že se nerozmrdají kola na mostě mezi Solnichniy a Nizhnoye a nezabije tě to. Ta auta ani nejedou, ty kurva plavou. Bohemka má jedno jediné plus a to je mapa. Zbytek je naprostá kurvárna nejvyššího kalibru.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    LACHY:
    Tak krome ty techniky tam vsechno je. Stavba zakladny je teda docela vopich (hrebiky...) ale v prime time jsou vsechny aspon trochu dobry servery naprosto plny (100 lidi). A zbrani je tam mraky (teda je to dany asi tim arma2 weapon packem, co vsichni jedou).

Hraju na tech ceskych serverech The Nest a zatim nejvetsi problem jsou ty hrebiky a obecne building tools. Treba hrebiky jsem videl zatim celkem 2x :))) A bez tech hrebiku asi ani bednu na veci nepostavis. To je asi jedina vec, tkera mi trochu vadi - ze je docela dost tezky si udelat nejakou early cache, kam by si clovek nanosil nejakej gear a jidlo.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    LACHY: apropos, vcera deuse zabila bugnuta helina.
    LACHY
    LACHY --- ---
    CHA1NDLER: Hraješ to chvilku, tak nevíš jak to bylo dříve. Na modu Army II Dayz mám nahráno hrozně moc hodin. Raději ani nebudu psát kolik, protože se za tu cifru stydím :D Na modu byl skoro jedinej problém a to jsou cheatři. Povedlo se jim tu hru dojebat dokonale. Jinak to bylo hezký. Spousta techniky, možnosti stavět základny. Docela dost lidí na serverech. Krásná doba :) Teď nejsem v obraze. Cca rok zpět jsem to vymazal z disku. Prostě spousta věcí který v modu bylo, tak najednou ve hře prostě nefungovala. Technika defakto žádná. Když už tam něco bylo, tak se tomu každý vyhýbal, protože to smrdělo vlastní smrtí. Sedl si do auta a bylo po tobě. Zbraní bylo pomálu. Jediné co je prostě úžasné, tak je mapa. Ta prokoukla neuvěřitelně. Za to velké díky Sumrákovi.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    LACHY:
    Hele a co presne je vlastne dojebany?

Ja muzu rict, ze oproti treba tomu Rustu mi ten gameplay a flow prijde nekde uplne jinde.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    LACHY: zaklad uz funguje dobre, vzdycky to ovsem skonci na tom, ze se pujdes nekam strilet. akorat nagearovat se na normalnim serveru trva pet hodin. uz ted jsou military servery ktery fungujou jako stara arma s lepsi grafikou, neporovnatelne lepsim performance (ne vzdy), vic lidma a tim ze musis jist a pit.
    ty hre ted nechybi technologie a stabilita, ale uz jen smysl
    LACHY
    LACHY --- ---
    Ale vypadá ta hra krásně.Škoda, že je to tak dojebaný
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    CHA1NDLER: v pohodě, po pár stovkách hodin nebudeš chápat, proč tě nepřítel ve Far Cry nevidí na 100 metrů..
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    jakoo

Sniping Players From Rooftops! - DayZ - Episode 5
    https://www.youtube.com/watch?v=B2XgRcM1eXI

koukam na nejaky videa jak se to dayz hraje, a jsem jak v jirikove videni. 99% toho, kdyz ten hrac na nekoho ukazuje, nebo rika, ze nekoho vidi, tak ja na tom jeho videu, vubec nikoho nevidim... WTF???

A to jak koukne do mlhy a na pul kilaku vidi (cti 3 rozmazany cerny pixely) na strese.. naprosto nechapu.
    XYNDLL_2Q3F
    XYNDLL_2Q3F --- ---
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    ja jsem to popravde koupil par dni zpet, takze zatim uzivam novoty :))

nicmene co me hrozne stve je aim keybind - jsem naucenej z rusty pro aim DRZET MRB a to proste nefunguje a zazivam stredovek pri fightech - nejde to nejak otocit . aby aim byl pri hold, a hip draw na click ? zkousel jsem to in game v settings, ale tu hold funkci nechapu jak tam dostat.. nevite ?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    CHA1NDLER: nope, dayz je furt slepej mezi dementíma králem.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    ELECTRICKOTA:
    Hele a je nejaka novejsi alternativa k DayZ ? Proste aby to bylo trochu vic real+survival nez je treba Rust
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    REDSNAKE: cece to jsou ale az fakt vtipny detsky chybicky co u hry která je ve vývoji 7let... nic srat na to 3roky jsem na to poradne nesahl, skoda ze to neumí aspon pohrbit se ctí.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DayZ's Project Lead Answers Players Questions!!
    https://www.youtube.com/watch?v=CgPny-M-ZXw

CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    ELECTRICKOTA:
    hele spousta lidi si pousti letsplaye jako pozadi k necemu - v praci, nebo hobby. Mas to na sluchatkach a delas neco jinyho, kdyz je neco zajimavyho, tak se kouknes. Naprosty minimum lidi to sleduje jako primarni cinnost.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam