• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    SYNTAX_TERROR
    SYNTAX_TERROR --- ---
    Tak jsem se konečně pustil do Namalsku, nejdřív vanillu. A po dlouhý době jsem měl zase ten pocit, že hraju survival se všim všudy. Dal jsem asi 10h až mě nakonec dojebal medvěd, ale zážitky super, atmosféra (který přidává i hudba) fakt parádní. To můžu přirovnat snad jen k atmošce kdy jsem první dny hrál arma mod, začínal v noci obsypanej zombíkama pos*anej strachy vystrčit hlavu, nechápal mechaniky a ta původní hudba (která nevim proč v SA zmizela) tomu taky dávala. Takže za mě pecka, jen jsem celou cestu na jih žral jen zásoby toho, co jsem nabral ve Vorkutě, protože cestou jsem potkával jen military a industry. Max jsem si mohl ulovit vlka. Jsou tam vůbec kromě Vorkuty (a asi Jaloviska, to jsem jen minul z dálky) nějaký města?

DEUSOPTIM: Teď jsem tam pár hodin strávil. Koukám že je tam lootu jak hovado, za pár minut je člověk full gear (ale zapik kua ne a ne najít:) A taky nějakej novej druh zombů. Jeden ve skafandru na mě začal něco držkovat rusky, tak si řikám nějakej vtipnej výchoďár, než mě začal mydlit tim jejich stylem, pak mi to došlo. Global chat tam asi neni(?)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    voda života

Master the Immune System in DayZ | Eat Raw Food & Drink Pond Water
    https://www.youtube.com/watch?v=yz-bmI8pHck
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    The Best & Worst Attachments in DayZ | All 77 Attachments
    https://www.youtube.com/watch?v=dWVaagNyah8
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    XYNDLL_2Q3F: O tomhle rozhodují výsledky z prodeje DLC;-) Případně stabilní růst concurrent playerů, jakej způsobil naposledy raketově Rocket.

Jinak BI enfusion engine furt vyvíjí, IMHO pro A4. Je otázka, jestli bude zpětně kompatibilní s DayZ. Z release notes to teď nedokážu odhadnout. Taky jsem viděl noticku že ~10 lidí z BI odešlo do Ashborn games, zajímalo by mě, jeslti je to narážka na zkušenost z BI;-) Podle linkedin jsou to hlavně artists, UX a jeden lead programmer A3 a Vigoru. Tj. nic, co by ovlivnilo vývoj Enfusion. Což naráží na dva dluhy co cítím, chybějící choppers ve vanille a optimalizace aut na serveru - a ty dorazí jen pokud DayZ bude kompatiblitní s vývojem Enfusion. Tak doufám že Namalsk nárůst concurrent players navýšší.

Ještě by bylo vtipné, kdyby ohlásili DayZ 2, ale to by museli výrazně znext-genovatět grafiku a prodat nějaký nový feature. Imho, časy DayZ mod se můžou vrátit, jen když se zopakuje minulost. Tuna militry assetů z A4, vyladěný engine a dobrá modovatelnost. Ale historii opakovat nejde, bude chybět původní nadšení moderů a hlad po žánru.
    XYNDLL_2Q3F
    XYNDLL_2Q3F --- ---
    Namalsk... naprosto perfektní mapa s užasnejma herníma mechanismama. Škoda je že, mně to přijde jako perla hozená sviním :)
    Snad to díky tak nádherné mapě doopraví.
    SYNTAX_TERROR
    SYNTAX_TERROR --- ---
    DEUSOPTIM: Pecka, koukám že Namalsk je hardcore sám o sobě. Jestli tam zvládnu aspoň pár hodin přežít tak se třeba někde potkáme.

Btw... "myslim že ty dveře jim přestávaj vadit"..
    DEUSOPTIM
    DEUSOPTIM --- ---
    SYNTAX_TERROR: ahoj jojo...jmenuje se Mystery of Namalsk CZ server
    SYNTAX_TERROR
    SYNTAX_TERROR --- ---
    DEUSOPTIM: Masakr, hrajete na nějakym public serveru? Koukám, že je tam dost čechů.
    LACHY
    LACHY --- ---
    DESTROYER: Jsou v Armě II. Bohužel uolakánkové jsou proti nim a tak je
    na serverech většinou každý odstraranil.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    HNIZDO: jako super ze to zachraňuje opět modderska scéna, ale ten svět už jde mimo mě, hold člověk na to nemá tolik času co kdysi
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    DESTROYER: velmi bohuzel ne
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    HNIZDO: Bloodsuckeri nejsou ve vanille?
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    LACHY: Oka, jestli na ten objekt znova narazim, tak to sem postnu.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    ELECTRICKOTA: hele hrajem ted heavy modded namalsk s bladsakrama a je to masakr jak zastara, akorat lepsi performance nez modded arma3. seres maggi v kostkach kazdou chvili.
    LACHY
    LACHY --- ---
    DESTROYER: napiš to přímo Sumrákovi. Věřím, že se na to jukne.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    Hele tím komentářem, jsem to proste jen naznacil jak to Bohemka pohřbila, tu hru jsem fakt měl rád a je to taky jediná hra u který mám 600+ hodin nahráno. Ale proste, prece nemuzu po peti letech cist ze umiras porad na ten samý bug, kterej byl v ranný verzi EA? Proste ta hra nedostala svým slibům a už vůbec né potenciálu
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    SYNTAX_TERROR: Btw je tu fce ignore , s chuti ji na me aplikuj je-li libo.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    SYNTAX_TERROR: To jak to vidis a vnimas ty ovsem neni rozhodujici a smerodatne.
    SYNTAX_TERROR
    SYNTAX_TERROR --- ---
    REDSNAKE: Tak asi stejně jako bych v auditku o PS nečekal, že tam všichni půjdou hanit playstation a vyzdvihovat třeba pc master race, tak bych ani tady nečekal převážně stížnosti. Tématický auditka se předpokládám nezakládají pro jeijich odpůrce, jako spíš pro fanoušky. Takže v tomhle smyslu, jestli si má někdo z nás dvou dát unbook, nebudu to já.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam