Tak jsem se konečně pustil do Namalsku, nejdřív vanillu. A po dlouhý době jsem měl zase ten pocit, že hraju survival se všim všudy. Dal jsem asi 10h až mě nakonec dojebal medvěd, ale zážitky super, atmosféra (který přidává i hudba) fakt parádní. To můžu přirovnat snad jen k atmošce kdy jsem první dny hrál arma mod, začínal v noci obsypanej zombíkama pos*anej strachy vystrčit hlavu, nechápal mechaniky a ta původní hudba (která nevim proč v SA zmizela) tomu taky dávala. Takže za mě pecka, jen jsem celou cestu na jih žral jen zásoby toho, co jsem nabral ve Vorkutě, protože cestou jsem potkával jen military a industry. Max jsem si mohl ulovit vlka. Jsou tam vůbec kromě Vorkuty (a asi Jaloviska, to jsem jen minul z dálky) nějaký města?
DEUSOPTIM: Teď jsem tam pár hodin strávil. Koukám že je tam lootu jak hovado, za pár minut je člověk full gear (ale zapik kua ne a ne najít:) A taky nějakej novej druh zombů. Jeden ve skafandru na mě začal něco držkovat rusky, tak si řikám nějakej vtipnej výchoďár, než mě začal mydlit tim jejich stylem, pak mi to došlo. Global chat tam asi neni(?)