• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    L4MA
    L4MA --- ---
    REDSNAKE: ale bacha, moc to nehltej, at ti to nerozbije boty. :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REDSNAKE: tak jsem dostal tip, že by mohlo pomoct sundat si přilbu:)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    tak jo, ani po restartu mi nejde pít, žízeň červená, takže to je pro mě konečná. Príma hra!
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DEUSOPTIM: Jo a co za jiny mutanty kde najdu? Nasel jsem jen obyc zombiky a je jich docela malicko, zda se
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DEUSOPTIM: mrknul jsem na ten váš server, mapa se mi líbí, ale jinak moc nevím co dělat, během chvilky mám docela slušnej gear, všude se všeho válí hromady.

Mimochodem, rozbilo se mi pití, vezmu plechovku do ruky a nic to nedělá, nejde vypít. Uvidím jestli na to pomůže relog, jestli ne tak rip :)
    DEUSOPTIM
    DEUSOPTIM --- ---
    LACHY: kdo má ty děti furt hlídat
    LACHY
    LACHY --- ---
    DEUSOPTIM: Kolikrát vám mám říkat, že do bazénu bez oblečení?
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    DEUSOPTIM: no a samozrejme, je tam taky....

...robo t-rex s kobercem.............
    DEUSOPTIM
    DEUSOPTIM --- ---
    Ahoj chtěl bych váš pozvat na náš nový český server Mystery of deer isle zaměřený na stalkera....Přijďte se kouknout na tajemství starého chrámu,nebo prozkoumal náš tajný vault v horách...nebo toxic zony a area 42.všude na vás číhá nebezpeší v podobě zombie a různých mutantů..

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ta hra si zas nepamatuje nastavení grafiky? Nastavím to, vypnu hru, zapnu a zas to je v nějakým defaultu? Booože....To že neuměj udělat ani launcher kterej se na 4K monitoru zapíná někde v pravém dolním rohu a při stahování třeba 60gb modů nejde ani maximalizovat dokud nedostahuje už snad ani nemá smysl komentovat...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    dneska bitka na nějakým konci mapy, oba jsme měli jen opakovačky, takže naháněčka kolem továrny, oba jsme lamy, takže střely lítaj kolem hlavy, ale nula hitů. Nakonec se doženem uvnitř budovy, já se snažím střílet jednorannou puškou, on přepne na nožík a najednou mě to kickne ze hry? Cheater? Bug? To je prostě přesně ten důvod proč tu hru nehrát, no...Po těch letech to furt nefunguje a přitom to byl oficiální server.
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    Ja bych do toho taky sel
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    DESTROYER: po těch letech proč ne :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DESTROYER: rád bych se přidal
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    DEUSOPTIM: Nejaky odhad kdy to cca bude venku? Protoze tohle bude chtit skupinovou vypravu..
    DEUSOPTIM
    DEUSOPTIM --- ---
    v příštím updatu na Namalsku....díky Sumrákovi

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DEUSOPTIM: Srandovní server. Bloodsucker je dobrej, jen je škoda, že je dost takovej bezbranej, nebo jsem potkal buglého, zásahy z .308 ho spolehlivě vyřadily aniž by se zvládl pohnout. Na první military základně jsem se nagearoval tak, že jsem měl pět zbraní, milardu střeliva, v první vesničce jsem našel oblečení které zrušilo jedinej novej survival prvek - zimu a byl jsem dobrej.

Pak jsem potkal v militarce týpka, naběhl mi do chodby kde jsem lootoval, vystřílel jsem po něm zásobník z FN FAL full auto, díky zpětnému rázu a tomu že jsem lama a dlouho to nehrál mu to šlo naštěstí někam nad hlavu. Týpek mi zamával, položil na zem tři krabičky .308 nábojů řekl že to je pro mě a utekl pryč :D
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    SYNTAX_TERROR: Taky me dostal meda, sem si nestacil ani usrat. Uplne jak Dicaprio. Dobre to bylo
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LACHY: To je hezka mechanika ne ze ne. Original ze hry nebo mod?
    LACHY
    LACHY --- ---
    SYNTAX_TERROR: Global chat je v PDA. Dej do něj baterku a zapni ho. Jenže když chceš něco napsat, tak musí PDA do ruky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam