• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HC_Šijeme dětem
    PLANETA
    PLANETA --- ---
    SELLIGAN: ty jsou krásný!
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    a ještě se pochlubím. Šila jsem šaty sobě kamar8dce na svatbu - dlouhé s mnoha volány a řekla si, že ušiju "rostoucí" i dceři. Vzadu je totiž zakládání, vepředu také, nadšít se dají volánky

IORETH
    IORETH --- ---
    SELLIGAN: Týjo, té to sluší :-))
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    HC_: Na ty jsem koukala a děsně se mi líbil střh, jen mi vadí že jsou ze dvou vzorků....

SELLIGAN: Ta je rozkošná :)
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    SELLIGAN: KRÁSNÉ..... vypadá to fakt kouzelně...
    HC_
    HC_ --- ---
    SELLIGAN: jeee to je roztomilý:) šikulka

my jsme ted objednali kalhoty na látkovky přes fler, našla jsem i e-shop, kde to mají levnější. http://www.katysbuggy.cz/
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    tak tohle jsem spachala pro mou dcerku na historicke slavnosti
    je to na 14.té století, spodní tunika s klíny, kalhoty(s tunýlkem na šnůrku) , čepec (ze tří částí) Není to stopro dobové, kalhoty jsou hlavně kvůli nošení v nosítku či šátku, šito na stroji a obšito hradbičkovým stehem.
    Materiál je jemný len s bavlnou (zbytek ze svatebních šatů Ještě k tomu bude svrchní dvoubarevná tunika ze lnu a případný náhradní kostým z dyftýnu dle počasí

HC_
    HC_ --- ---
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    ALDETRUDA: vypadá to trochu jako první dort ze dvou (1/2 - třeba jak se signujou tisky...), to bych vám záviděla, 2 dorty pro jednoho Alberta. Právě holkám dokončuju šatičky k narozeninám (ach jo, na zítra, jako vždy na poseldní chvíli...) a máme jeden dort pro dvě holky.
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    LINY: tohle je prostě nádhera!!!! Já už se těším až to mé škvrně taky začne běhat
    LINY
    LINY --- ---
    Tak se pomalu blíží bitevní sezona, tak zatím jeden kostým... model nechtěl chvíly postát:-)
    halena:

svrchní šaty:

ALDETRUDA
    ALDETRUDA --- ---
    HC_: To bylo jenom aranžmá na fotku, jakmile se k tomu dortu přiblížil, rychle jsme ho odstranili z dosahu:)
    HC_
    HC_ --- ---
    ALDETRUDA: pěkný a nemáš ještě fotku, jak ten dort po tý dece rozpatlal?:)
    ALDETRUDA
    ALDETRUDA --- ---
    Hrací deka a dort k půlroku:)
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    ZARZAROSA: tak to mam ;-)
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    HABRENKA: aha, koukam, ze uz jsi to popsala. Hezky. Ja jen zvazuju ten fleece. napadlo mne udelat to z druhe strany jen bavlnene, kdyz bude uz pak teplo, tak aby se to dalo otocit. zda se vam to jako blbost?
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    ZARZAROSA: sama, byl to takovy pionyrsky zaskub, vetsina je "by oko" :-D... az v praxi se uvidi, jestli je to ok, ale na pohled dobry :D... diky :-)...
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    HABRENKA: tohle presne mam v planu! Vymyslela jsi strih a vsechno sama, nebo ses nekde inspirovala? mas to moc dobre vymysleny. a hezky!
    TWENY
    TWENY --- ---
    Ahoj, ráda bych vás pozvala na super akci, která se bude konat v květnu v Brně. Jde o umělecký jarmark, kde můžete poznat zajímavé lidi, kteří také rádi tvoří, inspirovat se a v neposlední řadě prodat spoustu svých výrobků.

Všechny informace najdete zde: http://www.gabart.cz/gabatiq/dokumenty/jarmart_info.pdf
    Facebook zde: https://www.facebook.com/pages/JARMart/532824533406282?ref=hl

Přijít může samozřejmě i ten, kdo sice nic netvoří, ale rád nakupuje pěkné věci :)

TULENI
    TULENI --- ---
    jiank uz jsem dlouho nic nedavala, tohle je teda uz lonska jarni a podzimni tvorba...oba cepicky a Maxik bundicku :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam