• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARKYTKAKAKCE PRO DĚTI - Ať se doma nenudíme a také něco ušetříme
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    TRISSIE: jezdím na zličín :oD. a regál tam mají asi 2-11let ( nebo 2-8 let ) tak nějak ( byla jsme tam naposledy v srpnu ) a fakt jsem tam nikdy nic pro 3leté dítě nevybrala. teda pravda na výběr z 2 bundiček a 2 svetrů mi přijde barevně málo :o/
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    VERONIKA22: sekce dětského oblečení 1-14 je jinde (v dospěláckém oblečení), než oblečení 0-24 (které je u miminčích potřeb a kosmetiky).
    Asi vaše místní tesco je špatně zásobené, já mám pro malýho věci z velké části z tesca a když se nepokouším nakupovat v malém tescu v Kralupech, ale zajedu si třeba na Zličín, tak je výběr vždycky dobrý.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    KRKA: fakt? snad ani nevěřim. dávno už jsem přestala ty jejich slevy na dětské oblečení brát vážně. pokaždé když jsem se tam hnala hned ten první den tak jsem tam našla tak šíleně omezený výběr, že to bylo k pláči.
    pravda ještě vlastně je, že oni maji obrovský regál věnovaný 0-24měs a co když je dítěti 26 a víc měsíců? to už je tak žalostně málo prostoru pro větší oblečení, že já prozatím opravdu v této velikosti nikdy nic ve slevě nepořídila - kromě nějakých nahodilých tepláků :o/
    KRKA
    KRKA --- ---
    v Tescu maji slevy na detske zimni obleceni..
    dnes jsem tam kupovala oteplovacky 30% sleva, to samy na kombinezy a zimni bundy
    LENIEUX
    LENIEUX --- ---
    MARKYTKAK: to vypada pekne, chjo, ze nejsme v Praze :(
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    NEDĚLE

    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    DNES
    DĚTSKÁ LOUTKOVÁ PROHLÍDKA S ČERTÍ BABIČKOU
    Oficiální stránky Státního zámku Mníšek - Státní zámek Mníšek
    http://www.zamek-mnisek.cz/
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    ŽIVÝ KALEIDOSKOP
    Black Theatre IMAGE Prague | Dětská představení
    http://www.imagetheatre.cz/prodeti/
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    ZRK: že mě to vyjde nejlevnějc to bych chtěla někde vidět? viděla jsi ceny látek? šicí stroj mám doma 8 let a používám ho často. není nic snažšího než si to ušít. ale už dávno jsem pustila k vodě nápad, že si ušiju zavinovací sukně a ušetřím. pak jsem ale neodolala a nebesa nad postýlku jsem si nechala s volány ušít ( volány neumím a umět se mi nechtělo ). takže nakonec byly nebesa stály polovinu postýlky a já hořce zalitovala. já už teda nevím kolik ta látka stála ( látky Mráz na nám.Míru ) tak se nemůžu přít ale látky jsou šíleně drahá věc. pokud se teda bavíme o hezkých vzorech a né výprodeji nějakých zbytků
    ZRK
    ZRK --- ---
    VERONIKA22: Tak si ho ušij, ne;) Však na ušití polštáře a peřiny není nic složitýho (zvládla jsem i já antitalent na první šití na stroji) a vyjde Tě to nejlevnějc. Navíc je to povlečení přesně takový, jak Ty chceš a naprostý originál;)
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    ještě mě napadlo, jsou to ale asi hodně známé stránky, čerpám hodně inspirace z http://www.predskolaci.cz/
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    MARKYTKAK: a ještě online vymalovávání http://www.onlineomalovanky.cz/
    FILOMENA
    FILOMENA --- ---
    jj, u nas v ml. boleslavi byl lidl taky zasobenej. ale kdyz jsem videla tech lidi, co prislo hned na sedmou, tak pochybuju, ze tam odpoledne neco zbyde ;) to budou mit vsichni lidl veci :)
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    Tak čerstvá zkušenost z LIdla dnes ráno/hrdlořezy/, bylo všeho docela dost, krom těch bot pro menší děti, takových těch holinek s kožichem, chtěla jsem je pro syna na zahradu do školky na zimu, brala jsem poslední v té velikosti, ale jinak bundy, oteplovačky, rukavice, všeho dost.
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    úplně to sem nepatří, ale narazila jsem na netu na omalovánky, tak třeba se také někomu budou hodit ;)

    Omalovánky k vytisknutí & Omalovánky online.
    http://www.omalovankyonline.cz/
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    XMARGE: jojo tam nedaleko baumaxu. mívají tam i jídlo, které nemůžeme nikde sehnat :oD
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    VERONIKA22: Říkáš, že ve Stodůleckém Lidlu to bývá neprobrané?:o)) Tak že bych tam zítra fakt zašla...? Ráno v 7 tam totiž nebudu ani omylem:o)
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    MAIKKA: možná to dává smysl. v úplném centru se možná nacházejí bohatší lidi co nesledují letáky z lidla :oD
    MAIKKA
    MAIKKA --- ---
    VERONIKA22: asi jak kde,mě tam segra kupovala pro staršího a měli je ještě týden po akci. Bylo to v centru,u Labutě)
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    VALENTINA: totálně ráno. šla jsem tam v 9hod a něčeho bylo ještě dost a něco už jsem nesehnala. ptala jsem se tedy prodavačky, že když je to od dnešního rána tak by mohli ještě něco donést ne? a ona pravila, že víc toho nemají.
    takže od té doby hlásím, že od lidla je to jen takový marketingový tah: leták s obrázkama jak kráva, ve skutečnosti od každé velikosti obuvy 2-3ks a hlavní záměr je takový: nesehnali jste co jste potřebovali? tak si aspoň nakupte jídlo.

    možná by se dalo říct. že to co berou matky na mateřské ( ta časová flexibilita )- oblečení do vel. 116? tak mizí okamžitě. větší velikost jistě v pohodě seženeš odpoledne či druhý den.

    a pak ještě existují Lidly kam pro dětské věci asi nikdo moc nechodí. manžel takhle sehnal obrovskou rozmanitost dětských botiček v lidlovi u stanice asi Hůrka či Jinonice. je to dost blízko u stodůlek.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam