• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECECHJedovatá literární kritika
    MALEMKRALOVNA
    MALEMKRALOVNA --- ---
    KONZUM23: :-DDD ... meli by se lecit hnusaci teply :_D
    MALEMKRALOVNA
    MALEMKRALOVNA --- ---
    BUBLINKY: ale no tak nebudem prece citlivky :-) ... co se tyce me tak tuhle nadsazku chapu ... horsi pro me bylo urazeni v radobyucenych diskuzich kde se sofistikovane urazelo stylem delani z nekoho hlupaka nejvetsiho kalibru :-)
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    MALEMKRALOVNA: Pravda je, že jsou to fakt ubohé urážky. ;)
    MALEMKRALOVNA
    MALEMKRALOVNA --- ---
    BUBLINKY: pravda je ze jsou to spis pamflety nez kritika :-D
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    MALEMKRALOVNA: O tom jsem nic nepsala. To je jisté.
    MALEMKRALOVNA
    MALEMKRALOVNA --- ---
    BUBLINKY: podle myho to dobre ulehcilo ostatnim diskuzim :-D
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    Heh, báječně se bavím nad tím, jak si Nečech založil auditko na literární kritiku, které s literaturou nemá vůbec nic společného. ;)
    MALEMKRALOVNA
    MALEMKRALOVNA --- ---
    KONZUM23: to neni teplousstvi .... to je jen prehnana umela sofistikovanost pisemneho projevu :-D (ma to vyjadrovat vyssi pozici a nteligenci na zebricku homoradobyintosu) :D
    MALEMKRALOVNA
    MALEMKRALOVNA --- ---
    KONZUM23: HA!! :-DDD
    NECECH
    NECECH --- ---
    KONZUM23: Hele, mam pocit, ze Tomasz je poctivej teplous, ktery to nijak neskryva, takze mu neni co vycitat. Myslim, ze nase spolecnost by mela byt tolerantnejsi ke gayum a lesbam. :D :D :D
    NECECH
    NECECH --- ---
    Helejte kluci, musite se vic snazit, takhle to nejde. TOHLE prece neni PORADNEJ FLAME!!!!

Takze Fanmaszi, vyndej si ze svy riti vibrator a prijd si se mnou zasermovat! Jsem clovek s nadprumernou telesnou vahou, ale ty nevis, zda jsem tlusty prase, nebo zda jsem vytrenovana bojova masina. V tuto chvili jsem virtualni entita NEČECH, stejne jako ty jses virtualni entita TOMASZ nebo FIN. Nezname se, ale hadame se do krve, protoze nas to bavi. Tak proc nezkusit dalsi extrem? Pojdme se navzajem mlatit palici a zjistime, kdo je silnejsi! Pojdme se navzajem retoricky znicit a zjistime, kdo je lepsi rapper resp. kritik! Pojdme oba za stejnou dobu napsat basen a zjistime, kdo je lepsi basnik! FINMASZI, TY BUZERANTSKY SRABE, PRIJMI MOJI VYZVU!!!
    NECECH
    NECECH --- ---
    KONZUM23: Amatéři -> Autoři -> Elita -> Oficiální proud

To je meritelny proces, a kdyz se nechteji postavit moji vyzve, tohle je cesta, jak zjistit, kdo jsou lepsi autori.
    TOMASZ
    TOMASZ --- ---
    MALEMKRALOVNA: Nemyslí si snad náhodou někdo, že tyhle pindy mohou nějak otřást kolosem mých úvah, že ne... ;)
    TOMASZ
    TOMASZ --- ---
    NECECH: Je. Můžeš si pogratulovat. ;P
    NECECH
    NECECH --- ---
    TOMASZ: Mnoho ajťáků dnes píše a myslím, že i mnoho humanistů se možná živí web designem..

A neni to krasne? Mam pocit, ze jsme nasli nejaky common ground v pojeti vzdelani jako celozivotniho kreativniho a samoodpovedneho procesu nabyvani ruznych vedomosti a technik, ktery v jistem smyslu je a v jistem smyslu neni nezavisly na skole, kterou dany clovek ma.
    MALEMKRALOVNA
    MALEMKRALOVNA --- ---
    NECECH: no to si uvedomuje kazdy inteligentni clovek :-D
    NECECH
    NECECH --- ---
    MALEMKRALOVNA: ... coz s inteligenci jako takovou nema nic spolecnyho ...
    MALEMKRALOVNA
    MALEMKRALOVNA --- ---
    NECECH: myslim ze inteligence je ta posledni vlastnost, kterou by mi prirknul :-D ... rozchazim se s nim totiz v nekolika nazorech a postojich :-)))))
    NECECH
    NECECH --- ---
    MALEMKRALOVNA: zrejme mu prijdes nemravne inteligentni
    MALEMKRALOVNA
    MALEMKRALOVNA --- ---
    NECECH: ma na mysli moje vejsplechty :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam