[ TOMASZ @ Poesie bez pranic a tkanic ] – Ty vole, Tomouši, co se s tebou děje? Tohle zní už téměř konstruktivně. Z mého pohledu velký pokrok, který tě musel stát velké úsilí. Tak si třeba trochu odlehči duši tím, že sem flákneš něco hnusnýho. To přece víc odpovídá tvé nátuře. :P
[ KALIPH @ Poesie bez pranic a tkanic ] – Zajímavá reakce. Podobně jak Tomouše tě vnímám jako soupeře na úrovni. Akorát, že Tomouš zjevně nemá takový psychopatický potenciál jako ty. Tvoje magická nebubřelost se mi velmi líbí, protože zjevně představuje tvoje slabé místo. A teď malý rozbor tvého výroku, že prý ze svého postoje ještě vyrostu: Máš pravdu v tom, že žiju podivnou rebelii proti všem autoritám, kterou jiní lidé mají v pubertě a pak toho nechají. Ale psychologický výzkum říká, že osobnostní rozvoj končí někdy ve věku 25 let. Takže z ničeho už nevyrostu, kamaráde. Jelikož jsme zhruba ve stejném věku, tak mě zaráží tvůj "rodičovský postoj". Já to beru jako důkaz tvé bezmezné arogance. A ta vyplývá z tvojí podivné představy, že máš větší spirituální zralost než já. Nemáš, kámo. Bloudíš světem duchů a jednoho dne tě kvůli tomu zavřou do blázince. Zasloužíš si to. :)