• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    REVANMilostné hry, erotické doteky, jemné milování.
    Klub je určen těm, pro které je sex milováním, těm, kteří se rádi vzájemně dotýkají, těm, kteří si předehru užívají více než samotný sex. Nic hrubého, o tom je tu klubů dost. Vášeň, hravost, jemnost, souznění při milování, o tom má být tento klub.
    rozbalit záhlaví
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    GAF: ani ne, tak nějak se to vyvrbilo samo, ale hlavně díky partnerovi :) nicméně jsem se musela ze začátku hodně brzdit :)
    GAF
    GAF --- ---
    SAGEMA: paráda. Musela jsi se to naučit?
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    GAF: jj, myslím, že máš na mysli to samé co já :)
    REVAN
    REVAN --- ---
    PETR_TNT: tak na tenhle problém jsem už také narazil. Ale zase ono, kterej chlap to vydrží? Těch je možná ještě míň.
    Byl jsem jednou na erotické masáži, slečna mně masírovala i prsama a celým tělem, a po chvilce mi řekla, že tohle nikomu normálně nedělá, že většina chlapů by to nevydržela a chtěla po ní sex. No já jsem se rozesmál na celé kolo. Což si teda blbě vyložila, ale vysvětlil jsem jí to... že si totiž v tom uvnitřněném rozpoložení kde si masáž užívám vůbec nedokážu představit, že bych měl najednou přepnout do nadrženého sexu, přijde mi to tak absurdní, že jsem se rozesmál. No, většina chlapů to má zjevně jinak.
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    REVAN: problem ze malo ktera to vydrzi
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    ROUMEN: geniální. tohle přesně miluju, je to úžasný! ,)
    VANEK
    VANEK --- ---
    Když jsem ještě čítal sexuologické příručky, myslím, že to tam bývalo zmiňováno jako "carezza".
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    REVAN: Ten stav dlouhodobého vzrušení občas praktikujeme v modifikaci bez toho spojení genitálů. Na chalupě na zahradě, když se jen tak válíme v horku nazí na slunci nebo ve stínu, dotýkáme se prsty, hladíme se, kdekoliv na těle, kam pohodlně dosáhneme, občas se políbíme nebo i dlouze líbáme a olizujeme. Hlazení, škrábání a ni mačkání erotogenních zón je povoleno, vzrušení udržujeme, mírně stupňujeme osvědčeným způsobem na klitorisu a jeho okolí a u mě na žaludu, předkožce a uzdičce. Ona mě občas "pohoní" a já prstíkem uvnitř začvachtám. Takhle se občas vydržíme dráždit a udržovat v permanentním vzrušení klidně i dvě hodiny, možná i déle. A pak, když to fakt nejde déle vydržet, teprve pak dojde ke spojení, zásunu ...
    Ale je to fakt náročný (hlavně časově, ale i jinak), takže to fakt nejde praktikovat každý den. I když loni na dovolené jsme to vydrželi skoro týden každý den a ještě občas zbyla síla a chuť i na noční hrátky. Ale je fakt, že během týdne se ta doba dráždění zkracovala, protože erekce začínala být nepříjemně bolestivá.
    GAF
    GAF --- ---
    SAGEMA: jé to asi znám. Ale ve dvou se mi to stalo tak ...zatím nevím jestli se mi to vlastně stalo. Asi jo, ale nevím. Ale určitě se mi to stalo už při dlouhý pomalý samodělbě.

    ...po určité době se mi uvnitř "přeřadí na jinou rychlost" a všechno vůkol pokryje nasládle pižmový, ztěžklý mlhovatý jakoby opar, dýchání samotného vzduchu je vzrušující.

    Trvá to tak půl hodiny až možná hodinu. Takže je důležité aby se všechno nabuzování a vzrušování dělo pomalu a procítěně. Aby se vjemy víc a víc vyskytovaly z malých do větších a z malého počtu do velkého, který se pak najednou slije do toho jediného. Kdežto když člověk "na to jde rychle" má hodně vášně najednou a tu využije a spálí. Nebo tak něco? Jo asi tak...

    Mluvím o tom sámém co jsi psala ty?
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    DAPHNEE: vyzkoušej, doporučuju, je to velice uklidňující, relaxační a podle mě to dokáže hodně prohloubit vztah mezi dvěma lidmi. Možná víc, než klasický sex. Velice příjemné je ty "připomínací" pohyby dělat pomaličku neustále. Dostanete se pak do takové hladiny, že je to neskutečně vzrušující, ale dá se to krásně vydržet a vychutnávat si to pěkně dlouho :)
    DAPHNEE
    DAPHNEE --- ---
    REVAN: to zni velmi dobre :) to nekdy musim vyzkouset :)
    REVAN
    REVAN --- ---
    Co se mi líbilo, zůstávat jen tak ve spojení. Napřed se jen hladíte, mazlíte, dokud už není ona dostatečně vlhká, aby on mohl hladce vstoupit. Spojíte se, zůstáváte ve spojení a jen pokračujete v mazlení, líbání, dotýkání. Žádné šukání, zatím, jen zůstáváte ve spojení a občas se jen mírnými pohyby dole připomenete, že i tam jste spolu. Dál se hladíte, líbáte, vzrušení stoupá, zaplňuje vás to, ale vy ještě odoláváte. Víte, že tam dole jste ve spojení, láká vás to, ale ještě odoláváte. Až když už jste úplně plní, když už nemůžete, ale opravdu nemůžete to vydržet, potom dáte průchod veškerému vzrušení...
    GAF
    GAF --- ---
    GRANTORINO: nápodobně.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    já to teda neodděluju, pro mě je mazlení součást sexu...
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    MORGAIN: souhlas, mazleni je mnohem intimnejsi a vyzaduje cit, sex nikoli
    REVAN
    REVAN --- ---
    REVAN: To je pro mne silnější zážitek se třeba jen dotýkat někoho, kdo je mi blízký, i když to nebude vůbec sexuálně.
    REVAN
    REVAN --- ---
    YMLADRIS: věc názoru. Asi se to nikdo nesnaží striktně oddělovat. Já osobně tím "sexem co si neužívám" mám na mysli především to, co jsem zažil, když jsem zkoušel sex na privátku (pro mne prostě hrůza), kde je to zbavené veškerého toho "citového", kterého je naopak předehra plná. Byl to ale zajímavý zážitek si takhle to citové zkusit úplně oddělit, nechat jen to živočišné, a co z toho zbyde. Pro mne karikatura.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    REVAN: No, já jsem se už dostala do situace, kdy z tance předehra vyšla... a bez něj by asi nebylo nic....
    REVAN
    REVAN --- ---
    DAPHNEE: tady je i prohra výhra ;-))

    MORGAIN: tanec miluju ... ale předehru jsme nikdy netančili, škoda.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    REVAN: A co teprve tancovaný boj v rámci kontaktní improvizace.... :-)
    Ale jsem na tanec hodně zatížená a jako vyjadřovací prostředek je mi hodně blízký :-)

    GAF: U sebe vidím jeden kontrast. Navenek mezi cizími lidmi působím odměřeně, upjatě a vůbec jako ledovka. Ale když někoho znám více, tak jsem kontaktní a tulivá hodně. I bez směřování k sexu prostě jen tak.
    Logika je, předpokládám, v tom, že to vnímám hodně intimně a tím pádem to není součást mého vystupování na veřejnosti, ale něco, co jsem ochotná sdílet pouze s někým blízkým.
    A živelný ostřejší sex zdaleka tak intimně nevnímám.
    DAPHNEE
    DAPHNEE --- ---
    REVAN: jo, zapaseni to je super zacatek :) sice teda vetsinou prohraju ale to nevadi :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam