REVAN: Ten stav dlouhodobého vzrušení občas praktikujeme v modifikaci bez toho spojení genitálů. Na chalupě na zahradě, když se jen tak válíme v horku nazí na slunci nebo ve stínu, dotýkáme se prsty, hladíme se, kdekoliv na těle, kam pohodlně dosáhneme, občas se políbíme nebo i dlouze líbáme a olizujeme. Hlazení, škrábání a ni mačkání erotogenních zón je povoleno, vzrušení udržujeme, mírně stupňujeme osvědčeným způsobem na klitorisu a jeho okolí a u mě na žaludu, předkožce a uzdičce. Ona mě občas "pohoní" a já prstíkem uvnitř začvachtám. Takhle se občas vydržíme dráždit a udržovat v permanentním vzrušení klidně i dvě hodiny, možná i déle. A pak, když to fakt nejde déle vydržet, teprve pak dojde ke spojení, zásunu ...
Ale je to fakt náročný (hlavně časově, ale i jinak), takže to fakt nejde praktikovat každý den. I když loni na dovolené jsme to vydrželi skoro týden každý den a ještě občas zbyla síla a chuť i na noční hrátky. Ale je fakt, že během týdne se ta doba dráždění zkracovala, protože erekce začínala být nepříjemně bolestivá.