• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    REVANMilostné hry, erotické doteky, jemné milování.
    REVAN
    REVAN --- ---
    MILUCH: já se domnívám, že je to opravdu o povaze člověka. Někdo je přirozeně verbální a potom ho to asi bere, a někdo raději třeba doteky s tím, že vnímá každičkou jejich jemnou nuanci. Osobně neznám nikoho, kdo by naplno uměl obojí - možná se to i vzájemně vylučuje, vlastně je to něco jako levá a pravá hemisféra.
    Zmiňovaná slečna byla zcela zřejmě verbální typ, soudě i podle toho, že když jsem chtěl masírovat na bříšku, tak mně tam párkrát pošudlala rovnými tahy nahoru dolu a prý "no co ti tam mám masírovat?". No považte, co masírovat na bříšku?! Vždyť je to pro spoustu lidí velice příjemná erotogenní zóna.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    REVAN: Cítím to stejně. Taky na mě jeden partner moc mluvil, že nikdy žádné "podruhé" už nebylo...
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    REVAN: Mě to vzrušuje hrozně, oboje - něžnosti i sprosťárny, podle toho, na jaký sex mám chuť. Ale proč, to nevím.
    REVAN
    REVAN --- ---
    MORGAIN: Mluvení/nemluvení mi přijde jako výborná otázka na kterou bych také rád znal názory ostatních. Často jsem slyšel, že ženy obecně vzrušuje, když na ně partner při milování/sexu mluví. Někoho něžnosti, někoho sprosťárny, to asi záleží na povaze těch dvou a na situaci. Ale to mluvení obecně! Proč?
    Vždycky mi to vrtá hlavou. Opravdu to ženy vzrušuje? Obecně jsou ženy verbálnější, ale...? Já když něco prožívám, je pro mne obtížné to verbalizovat, nebo i při tom jakkoli mluvit. Nejsem verbální typ a mluvení u mne umenšuje prožitek, ruší mne. Občas něco vhodně prohodit, to jo, ale soustavněji u toho mluvit, to si neumím představit. Resp, umím, jednou jsem to zažil, slečna mluvila pořád, a rušilo mne to tak hrozně moc, že už žádné podruhé nikdy nebylo.
    Zatím jsem od žádné partnerky neslyšel stížnost nebo přání, že bych měl u toho víc mluvit. Já jsem prostě naladěný na prožívání. I komunikaci při tom používám spíše dotekovou, podobně jako v tom tanci.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    MILUCH: Však jsou okamžiky vhodné ke konverzaci a okamžiky, kdy mi přijde zbytečně rušivá... to zase jako že bych s lidma vůbec nemluvila, to ne :-)
    MILUCH
    MILUCH --- ---
    MORGAIN: není to divné:) vždyť to je nejvíc sdílet s někým přítomnost..ale znáš to když je někdy ticho s neznámým člověkem nebo kterého ještě moc neznáš? a říkáš si: mám něco říct..? není blbé že nic neříkám..? však kdyby ten druhý chtěl tak něco řekne ne?:))
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    ROUMEN: Tak to přesně úplně chápu...
    Vždycky jsem měla pocit, že povídat si jde tak nějak s každým, ale opravdu dobře se cítím ve společnosti lidí, se kterýma můžeme i společně mlčet, aniž by to ticho bylo nepříjemné. (A jsem si vědoma, že to zní divně :-).)
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    MORGAIN: Ještě si vzpomínám na začátek našeho vztahu. V rámci té předehry (svádění či flirtu) jsme si tak nějak normálně povídali, říkali si různé věci, a mě vždycky trochu vyděsilo, když přítelkyně najednou ztichla. Připadalo mi to jako z ničeho nic, prostě najednou zmlkla. Zpočátku mě to vždy trochu vyděsilo, protože jsem měl pocit, že jsem řekl nebo udělal něco nevhodného, co jsem neměl a ona se asi urazila, ale opak byl pravdou, jen se dostala na vyšší úroveň vzrušení, kdy už si to nechtěla kazit nějakými řečmi a rozptylovat se povídáním či odpovídáním a chtěla si to už jen dál tiše a maximálně užívat. Když mi to ale vysvětlila, tak jsem si na to postupně zvyknul :-)
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    MILUCH: Já to taky nelámu přes koleno... jen k tomu mluvení prostě moc neinklinuju. Už jsem se setkala i s tím, že partner mluvil dost a očekával odezvy a mě to jakoby rušilo... :-)

    ROUMEN: V tak dlouhém a sehraném vztahu, jaký tu popisuješ, jsem asi ještě nebyla.... :-)
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    MORGAIN: U nás je to podobný, známe se dost dlouho a dost dobře, takže řeči v podobě instrukcí či navigace jsou zbytečné, stačí náznaky, pohyb, vzdech, často ty signály jsou už podvědomé a automatické. Takže řeči vedeme v rámci té hry či předehry nebo svádění či flirtování nebo škádlení a provokací. Když už pak "jde do tuhýho", tak jsme většinou potichu - žádné hlasité projevy, jen funění a tiché vzdechy (asi pozůstatek z doby, kdy nebylo radno upozorňovat zbytečně hlukem na to co děláme). Přítelkyně tedy během orgasmu občas hlasitěji sténá či úpí (těžko ty zvuky popsat) a mě jako reflex z dřívější doby zůstalo, že když mě uspokojuje rukou či ústy, tak těsně před hlásím "'Úúúúž..." :-)
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    MILUCH: Roleplaying je výrazně otázkou cviku, řekla bych ze svých zkušeností... A už jsem hrála nemálo rolí hodně odlišných od toho, jaká jsem, a lidi mi to věřili (někdy až překvapivě hodně).

    Nicméně moje otázka směřuje k samotnému tomu mluvení. Co konkrétně říkáte je spíš nádstavbou na původní otázku.

    Rozvedu, proč se ptám, možná to pak začne víc dávat smysl. Ptám se proto, že toho sama moc neříkám. Přijde mi totiž, že mluvení je mnohdy ten nejméně zajímavý způsob, jak něco vyjádřit. Přijde mi, že komunikace neverbální cestou je mnohem intimnější a že se pak lidi mnohem intenzivněji soustředí jeden na druhého. Opět přirovnám v tanci, kde můžou být kroky dělané na základě nějaké domluvy, nebo na základě naučené rutiny (kde pokud nejste dokonale sehraní, tak to skřípe) a nebo se dá tančit jen tak. Improvizovat a postupně v tom druhého poznávat. Učit se ho s každým dalším pohybem a plně vnímat, jak na to reaguje. To je pro mě tanec nejhezčí a v posteli to vnímám podobně. Jasně, že bych uměla říct, co se mi líbí, a poslechnout si to od partnera, ale je pro mě mnohem zajímavější na to vzájemně přicházet. Postupně. A i lehké přešlapy k tomu patří a svět se kvůli nim nezhroutí. A pro mě jsou navíc do určité míry sbližující i ty...
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    MILUCH: U nás to funguje :-) V rámci svádění a milostných her a předeher říkáme věci, které bychom "normálně" neříkali. Je to zábavné, zkoušet a dělat věci jinak. Taky mi zpočátku přišlo divný, když jsem měl z přítelkyně ztrhnout blůzku a říct třeba "Nezakrývej si kozy nebo ti ty ruce zlámu!" (a i ještě horší a drsnější hlášky), protože jsem stydlivej a něžnej romantik, ale když jsme si hráli na znásilnění, tak jí nemůžu opatrně rozepínat knoflíčky a říkat "Promiňte slečno, že vás tak obtěžuji, ale líbí se mi vaše ňadra a rád bych je spatřil v celé jejich kráse, tak si je prosím nezakrývejte rukama. A nemusíte bát, já vám nijak neublížím ..." I když tedy něco podobného jsem jindy při parodické variantě taky říkal jako úchyl slušňák :-) A sedělo mi to asi trochu líp :-)
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    MILUCH: Však se ptám na jakékoliv mluvení, ne jen na vyznávání lásky.
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    MORGAIN: Ty "prasárničky" si říkáme spíš jen v rámci svádění nebo předehry. Podle nálady a situace když nás něco inspiruje nebo v rámci "hraní" si buď říkáme "drsné prasárny" nebo naopak ty "romantické něžnosti", ale oba víme, že je to jen hra, jak ty sprosťárny, tak ty slaďoučké červenoknižní nesmysly a že to není myšleno "smrtelně vážne", ale jen jako hra (podobně jako jsem psal ty termíny v uvozovkách, které ti tak trhaly oči). Když už pak jde do tuhýho, tak toho moc nenakecáme a komunikace je už jen formou signálů, které máme zažité, nebo krátké "instrukce" typu "přitlač, zrychli, jemněji, schovat (to když je žalud nebo klitoris moc citlivý a dotyčný nebo dotyčná chce dráždit už jen přes předkožku, aby se oddálil orgasmus), ... už se známe, tak není nutné mluvit a vysvětlovat, protože to pak odvádí pozornost. Ale v rámci té předehry, když si hrajem, tam si občas hodně povídáme, nebo většinou jen jeden, který je v tu chvíli aktivní, který "režíruje" aktuální hru, tak ten povídá, komentuje, instruuje, naviguje, ...
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    PETR_TNT: Neříkám, co je vhodné a co ne. Jen mě napadlo, zda je pro skupinu, která se v tomto klubu schází, nějaký přístup charakteristický.... :-)

    Za sebe mohu říct, že toho moc nenamluvím, ačkoliv (nebo možná právě proto že) mám jinak povolání na mluvení hodně založené.
    QUIP
    QUIP --- ---
    PETR_TNT: ne tak docela. V jednom vztahu, ktery byl zalozeny na lasce a ne jen na nejake fyzicke touze, si partnerka docela potrpela na nejake "drsnejsi" zachazeni a "dirty talk". I kdyz jsme se k sobe jinak chovali naprosto slusne a sproste jsme jinak nemluvili.
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    MORGAIN: pokud toho cloveka opravdu milujes, opravdu nemam zadny prasarnicky na jazyku. zenskou fakt spis potesi uprimny vyznani lasky i v takovy situaci.dukaz, ze nejde jen o vysypani pytle, ale o milostnej akt..nebo se pletu?
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    ROUMEN: Takhle v kontextu to dává smysl, ten kontext k tomu chyběl :-)

    Přivedlo mě to ale na jinou myšlenu: Je pro vás při milování charakteristické mluvení? Říkáte partnerovi, co chcete, vzrušujete ho pomocí "dirty talk" nebo mu naopak šeptáte něžnosti?
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    MORGAIN: "... a rozesmál mě... :-)" Tak to je vpořádku. Ani jsem nečekal, že by to někdo mohl brát vážně. Já i přítelkyně jsme veselé kopy a tyhle termíny používáme v tom ironizujícím významu, parodujícím červenou knihovnu.
    I když použití různých termínů pro cokoliv je dané především náladou, když má přítelkyně něžnou tulící náladu, tak mě zve "mazlit se do pelíšku lásky", jindy mě zase láká "prznit pelech neřesti".
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    MORGAIN: :-) Takže obráceně než bych čekal :-)
    Ty "červenoknihovní termíny" jsem uvedl v uvozovkách jako citaci termínů které používáme "ve víru vášně" pro pobavení, protože je používáme v jistém ironickém smyslu právě jako určitou parodii "červené knihovny". Je celkem zajímavé i to jak jsme k nim došli.
    Ta "štáva vzrušení" jako synonymum pro poševní sekret vznikla jako první v době, kdy jsme se teprve poznávali a jen se hladili a mazlili přes oblečení. když jsem jednou narazil na vlhkou skvrnu v jejích kalhotkách, tak jsem se trochu zarazil (asi jestli jsem nezašel moc daleko) a ona si mé zaváhání vysvětlila trochu jinak a měla potřebu mi vysvětlit o co jde (přestože jsem to věděl). Tak špitla: "To není moč, to je šťáva z mýho vzrušení". No a příště, když jsem zase narazil na její vlhký rozkrok, jsem to s úsměvem okomentoval: "Já vím, šťáva vzrušení" a ono se nám to ujalo :-)
    "Sirup rozkoše" vzniknul později. Už nevím od kdy, ale snad od samého začátku je v našich hovorech slovo "rozkoš" synonymem pro orgasmus (užít si rozkoše, pomůžeš mi k rozkoši, chceš rozkoš ručně nebo jazykem, ...). Jednou přítelkyně koupila na palačinky nějaký sirup (nějaký ovocný) v tubě jako od kečupu. Jednou s ním nějak neobratně manipulovala a po odklapnutí víčka jí z té špičky vychlístlo trochu toho sirupu na ruku, na prsa i na sukni. Začala to ze sebe slízávat a utírat a sakrovala, že zase budou všude fleky, já se šklebil, že to vypadá trochu jako sperma a aby si na to vzpomněla až bude příště brblat že jsou někde nějaké skvrny, že ne všechny musí být od spermatu. Některý příští den (nebo možná ten samý) pak mé sperma skončilo na podobných místech jako ten sirup, no a od té doby jako synonymum pro ejakulát občas používáme slovo "sirup" nebo různá spojení s ním, jako třeba "sirup rozkoše" coby ironizace té červené knihovny, zpřesňující "můj sirup", nebo když přátelé nechápali, proč nám přišel tak k smíchu jejich "banánový sirup".
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam