• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    REVANMilostné hry, erotické doteky, jemné milování.
    DAPHNEE
    DAPHNEE --- ---
    kdyz to tady tak ctu, poprosim pritomne pany o radu.existuje nejaky zpusob jak vysvetlit, ze opravdu clovek touzi po tom aby byl partner nezny a ze porno s realitou fakt nema nic spolecneho? nejak srozumitelne a bez toho aby se urazil/nastval?
    REVAN
    REVAN --- ---
    GAF: Jinak, kdosi mi tady pořád vytýká ty romantický přirovnání sexu k tanci ;-) , jenže on je zrovna tanec výborný prostředek, jak poznat porozumění v sexu. Když vám to neklape v tanci, nebude ani v sexu - já to tak alespoň mám.
    Ale při dostatečný citlivosti se to "splynutí" dá dopředu odtušit při čemkoli, třeba úplně obyčejném rozhovoru, nesmí se samozřejmě poslouchat slova :) více než 3/4 dialogu jsou komunikovány neverbálně.
    REVAN
    REVAN --- ---
    GAF: hele, já si to nevybral a dobrovolně bych byl asi radši tupej a vůbec nic necítil - to by mi dávalo šanci na daaaleko snadnější seznámení.
    Vtip mi nevadí, seznamovací metoda je to dobrá co se týče kvality, v žádném případě co se týče kvantity - takových bytostí, kdy to zarezonuje, člověk potká jak šafránu, spíš méně. A hrozný jsou na tom ty dlouhý mezičasy, kdy jsi sám a než někoho takového potkáš, zvlášť, když zdaleka nejsi mainstream.
    GAF
    GAF --- ---
    REVAN: no, tak to je asi i slušná seznamovací metoda. Abych tak řekl, a jestli dovolíš ten vtip :)

    A co tě k tomu vedlo, být takovýhle?
    REVAN
    REVAN --- ---
    GAF: Moje partnerka momentálně čeká někde v neznámu, až se konečně najdeme :) Ale když projdu dřívější partnerky, tam, kde nám to pěkně fungovalo, tam prožívala to samé. Ono vlastně když ne, tak málokdy dojde k onomu "splynutí", které popisuji - to se pozná už dávno před sexem, stačí se na to jakkoliv otevřít a pozná se to.
    REVAN
    REVAN --- ---
    GAF: Jsem si zcela jistý, že s Imladris používáme ZCELA jiné prostředky k dosáhnutí :-D Moc hezky vyjádřeno :-)
    Já proti ní teda nic nemám, asi ani ona proti mne, jen mám už hezky dlouho pocit, že co se týče těch "prostředků k dosažení" kráčíme po úplně opačných březích řeky. Ovšem nikdy jsem to takhle hezky nevyjádřil jako ty teď :)
    GAF
    GAF --- ---
    REVAN: a jak je na tom tvoje partnerka v tomhle, zažívá to samé?
    GAF
    GAF --- ---
    REVAN: zajímavý. Máte to s Ymladris stejně podle toho co psala, ale používáte dost jiný prostředky k dosáhnutí.
    REVAN
    REVAN --- ---
    GAF: myslel jsem to jak jsem to napsal. Aspoň za sebe. Já si při milostném dovádění a mazlení více užívám jakési "splynutí" s partnerkou. Když k němu dojde, přeju si, aby to trvalo dlouho a dlouho a každý dotek je nabitý takovým potenciálem, že to samotný sex už stejně nepřekoná, tak k němu nijak nespěchám.
    No a když k tomu "splynutí" nedojde, tak mne vlastně nebaví ani sex ani předehra. Pokusy namlouvat si, že ano, skončily návštěvou několika prodejných lolitek, abych si uvědomil, že takhle mne to opravdu nebaví, ať si o tom většina mužů říká co chce. Zjevně hledám jiskřičku spojení, a ne uspokojení.
    GAF
    GAF --- ---
    YMLADRIS: na něco takového jsem už dlouho chtěl poukázat a nevěděl jsem co vlastně a koukám, že jsi to udělala už ty.

    Předpokládám, že každý zná průběh "máme předehru až se tak vzrušíme, že do toho začnem bušit a končíme u vrcholícího pocitu, kterej nás úžasně příjemně vyčerpá". A myslim, že je přirozenej. Ale vzhledem k tomu o čem je tenhle klub - existuje taky "sex mazlením" nebo "vyvrcholení hlazením" nebo nevim... "polibky za nekončící nocí" a tak podobně kdesi cosi.

    Nebo jak jsi REVANe myslel, že předehru si někteří užívají víc než sex?
    GAF
    GAF --- ---
    PEANUT: já myslim, že takhle jak povídáš se vyrábí oduševnělost. Smyslný oči máš už teď, takže nejsi tak daleko...
    GAF
    GAF --- ---
    REVAN: no přece lidi co tohle dělaj se věnujou citu. Vnímání, instinktu a těmhle věcem. Takže k tomu duchovnu prostě maj blíž.

    Nevim jak to říct, ale duch nad hmotou nebo tak něco...
    REVAN
    REVAN --- ---
    Když jsem tohle audítko zakládal, měl jsem představu, že se to bude týkat jemného milování, mazlení, doteků, atp. bez spojování s tím hlubším prožitkovým až duchovním aspektem. Že já to mám spojené, jsem považoval za výjimku danou tím, že se věnuji duchovním věcem. Očekával jsem, že ostatní to takhle spojené nemají. A teď vidím téměř v každém příspěvku tohleto propojení...
    Jak to vidíte tuhle propojenost jemné milování - "duchovní" přesah ??
    EVA_
    EVA_ --- ---
    EVA_: Dala jsem sem ten odkaz, aniž bych se vyjádřila k tématu, tudíž může vyznít rozporuplně (měl pobavit)...

    Myslím, že to cosi, čemu kdesi v koutku říkám meditativní milování, souzní s tím, o čem tu píšete. Věřím, že se intimita dvou lidí dá prohloubit natolik, že za vším hlazením, přibližováním se sobě a ostatními blahy, uslyšíme tlukot srdce toho druhého, a to nejen fyzický, ale ten jsoucí. Pak není třeba slov. Vesmírem zní jedno "jsem", pronášené dvěma bytostmi.
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    MTJ: Nás taky lidi považují často za manžele, v obchodech, restauracích, hotelích na dovolené, ... Nikomu to nevyvracíme - proč taky. Případně, když jsme někde nuceni psát naše jména a je vidět u lidí pochybnost, když máme jiná jména, tak přiznáme, že opravdu nejsme manželé a dodáme, že jsme milenci :-) Je to zábavné, pozorovat rozpaky těch lidí :-)
    MTJ
    MTJ --- ---
    ROUMEN: Jéé, to se mi stává často, tohle nedorozumnění :) – my taky nejsme manželé, je mi ale proti srsti nazývat ji jenom přítelkyní, je pro mě mnohem víc. A navíc se stejně se za chvíli vezmeme, tak co.
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    MTJ: My už jsme spolu mnoho let, nejsme tedy manželé, ale žijeme spolu, už jsme se i stěhovali. Pusa na dobrou noc, při ranním loučení, při návratu domů, ... samozřejmost. Bez toho by bylo něco špatně.

    Po milování většinou ležím na zádech a ona má hlavu na mém rameni a objímáme se (přesně jak to tam popisujou). Někdy si ona pak ještě hraje s mým penisem a varlaty. Když je chuť a síla, může to vést k pokračování.

    Pokud chceme spát, tak protože já na zádech neusnu (tedy asi bych únavou usnul, ale není mi to pohodlné), tak si lehnu na bok čelem k ní a ona se schoulí zády ke mě a přitiskne se mi k břichu. Někdy si dá můj penis zezadu mezi svá stehna, někdy si ho i zavede dovnitř a než usneme, tak si volnou rukou chvíli hraju s jejíma prsama, bradavkama nebo klitorisem.

    Během noci se samozřejmě všelijak převracíme a budíme se v poloze jiné, když jdeme spád bez sexu, tak alespoň ta pusa na dobrou noc je tam vždycky a usínáme si každý na své půlce postele v poloze v jaké chceme, většinou na boku, když čelem k sobě, tak se třeba lehce dotýkáme svýma rukama.
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    MTJ: My jsme spolu krátce :). 9 měsíců...chvíli jsem procházela takovou deziluzí, protože jsem ho poznávala...a taky tím, že jsem ho milovala proto, že on miloval mě...ale s přibývajícím časem se učím mít ho ráda proto, že je to on. Je to fajn :).
    MTJ
    MTJ --- ---
    QUORRA:
    _BENNY: Chmmm, to není hezký. Ale asi to tak opravdu je nebo co. My se s mou milovanou ženou vždycky pevně objímáme během celýho spánku a bez pus to není nikdy. Ani když je nějaký nedorozumnění - nejdeme dřív spát, nepoložíme telefon, nejdeme každej jinam dokud to nevyřešíme. A je to skvělý! Jsme spolu dva roky a zamilovanost to už teda není. Teda ne ta o který tam píšou. Nemiluju nějakou svou projekci, ona je prostě skvělá, lepší než jakákoliv projekce!

    A jak to máte vy, lidi sledující tuhle diskuzi? Chápu že asi podobně, jinak byste asi nebyli v týhle diskuzi, ale stejně mě to zajímá :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam