MTJ: My už jsme spolu mnoho let, nejsme tedy manželé, ale žijeme spolu, už jsme se i stěhovali. Pusa na dobrou noc, při ranním loučení, při návratu domů, ... samozřejmost. Bez toho by bylo něco špatně.
Po milování většinou ležím na zádech a ona má hlavu na mém rameni a objímáme se (přesně jak to tam popisujou). Někdy si ona pak ještě hraje s mým penisem a varlaty. Když je chuť a síla, může to vést k pokračování.
Pokud chceme spát, tak protože já na zádech neusnu (tedy asi bych únavou usnul, ale není mi to pohodlné), tak si lehnu na bok čelem k ní a ona se schoulí zády ke mě a přitiskne se mi k břichu. Někdy si dá můj penis zezadu mezi svá stehna, někdy si ho i zavede dovnitř a než usneme, tak si volnou rukou chvíli hraju s jejíma prsama, bradavkama nebo klitorisem.
Během noci se samozřejmě všelijak převracíme a budíme se v poloze jiné, když jdeme spád bez sexu, tak alespoň ta pusa na dobrou noc je tam vždycky a usínáme si každý na své půlce postele v poloze v jaké chceme, většinou na boku, když čelem k sobě, tak se třeba lehce dotýkáme svýma rukama.