MORGAIN: s tím fakt nesouhlasím, podle mě je ten tlak naprosto stejnej, i na holku se tlačí "aby něco vydržela", "nebuď z cukru", "nedělej ze sebe chudinku", "bud silná", "nebud hysterka/citlivka" (!) tohle je hodne castý, " neřvi",
ale nakonec celkove je mnohonasobne vyšší
potom to pokracuje tím že se nebere ohled na to jestli má holka krámy /nebud hysterka, más pms, ty mas kramy/ a nakonec poměrně silně se na ženskou tlačí ohledně těhotenství /zenska tehotna nema mozek, samy tehule vsude/ a nakonec musí poslouchat tvrdý kecy kolem toho, že má děti /cast bezdetnych tvrde prohlasuje, ze nesnasi deti, dokonce se tím chlubí/, "mamina", "milfka" atd....
tlak na zenskou je neskutecne vyssi ve vsech ohledech, musi bejt krásná, pracovitá, pilná, plodná, vsechno zvládnout, pracovat a to vsechno si nesmi stezovat a samozrejme musi byt dokonala milenka / tu moji to nebavi, je porad unavena, neumi to, neexperimentuje, nevykouri mi ho, kdyz prijdu z prace/, jinak je brana za citlivku a hysterku a neschopnou a stezovat si muze ale jen nekomu a tam ten obranny val je mnohem tezsi vytvorit nez u chlapa... takze to dostava mnohem vic sezrat...
a ano je pravda, ze spoustu mužů si tu citlivost přebere jako že nechtějí vůbec bojovat s tím, prostě si tu laťku dají téměř někma na zem a potom ji s klidem překročí a s úsměvem řeknou, že toni to prostě jinak neumějí / nechtějí ... tohle jsou skutečný srabové a ti si nezaslouží vůbec žádnou lítost
s muži ted lítost nemám, pokud vidím, že ten člověk to vpodstatě vzdal, já si to vzdát třeba dovolit ani nemůžu, takže ne opravdu nebudu litovat někoho, protože to sám se sebou neumí