• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    REVANMilostné hry, erotické doteky, jemné milování.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    MRDOOM: myslím, že jsi sem vtrhnul ponekud necitlive a nikdo tu nikoho neodmítá, tvému příspěvku vůbec nerozumím
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    EVA_: Říkám to tady otevřené a s klidem, ale ani já si k tělu nepustim každého a mám své obraně valy - a ne malé. A nejsem si jistá, zda je tohle něco, co hledá každá žena a každý muž. vím, že jsou v mém okolí lidí, kterfi vlastně mají raději ti třešně. každý jsme jiný a nejde generalizova ani v sexu.
    pokud máš pocit, že je to hrozně intimní, že se bojis odevzdat ale že i tak chceš, tak se k tomu časem dopracujes. ale nemá smysl spěchat a ani se do něčeho nutit, protože tím jen riskujes, že zakopnes, poranis se a stahnes se zase do své ulity. a všechna snaha půjde vniveč.
    EVA_
    EVA_ --- ---
    MORGAIN: Tahle debata mi vrtá hlavou. Dochází mi, že jsem si mohla dopřát třešně, ale ani kus dortu. V dětství jsem se musela úplně uzavřít pocitům, jinak bych nepřežila. Nebudu rozebírat, prostě se posralo, co se mohlo. Teď pomalu procitám a na oblast citové blízkosti zírám očima, které se strašně těžko probouzejí, bolí a oslepuje je pohled do světla. Píšu, že jsi šťastná, protože si můžeš takovouhle blízkost dovolit a víš, že tě nerozseká na cimpr campr, že neumřeš, když budeš takhle s mužem.
    Domnívám se, že má tu schopnost takhle vnímat ženu spousta mužů (všichni???!!!) přičemž to často vůbec netuší. Možná to netušíme ani my, připadá mi, že se o tom vůbec nemluví. V mém světě se o tom nemluví. Co když je ten "hon za orgasmem" důsledkem téhle nevědomosti?
    Co když muži prožívají skrze ženu mnohem víc, než nám kdy vyprávěly maminky, nebo se dalo dočíst v běžné, mechanicky orientované literatuře? Potom by platilo, že instinktivně vědí, že jsme někde třeba rozzuřené, cítí to a nutně se musejí chránit. Páč pokud by platilo to s tím brněním, pak se dá odložit pouze tam, kde nebude jeho majitel zraňován. Zraňován nebude tam, kde jsou traumata zpracovaná a obranné valy se otevírají dobrovolně do důvěry a něhy. Hm...tak tyhle dva pocity jsem donedávna měla v hladomorně. Postupně se rozkoukávají...začínám být zvědavá.
    EVA_
    EVA_ --- ---
    MORGAIN: Tyjo, Stastna to zena, neasi.:-)
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    EVA_: Ty jo, nevím :-)
    EVA_
    EVA_ --- ---
    MORGAIN: Víš, jak to říká kněžna v Babičce, žejo.:-)
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    EVA_: Jak píšeš, že "žena to má umět sama se sebou, aby muže mohla navést", tak to mi přijde jako typická ukázka uvažování jak z toho udělat "hon za orgasmem". Což podle mě není zajímavé. Já nechci, aby to bylo o tom, že tomu muži řeknu, co má udělat, ať mam co nejdříve orgasmus, on to udělá a je to. A když jsem něco měla s týpkem, který to takhle nějak bral, tak mi to přišlo hrozně neosobní. Pro mě je to spíš o tom sblížení, doteku, o tom, že je tomu věnovaná spousta času a užíváme si jeden druhého, dotek, vědomou přítomnost, objevování každého milimetru těla toho druhého i mnoha způsobů, jak se dotýkat jeden druhého.... A orgasmus není nezbytný, protože to je v podstatě jen reflexivní reakce těla. To, co popisuju, je pocit, že je člověk milován, každý jeho milimetr, pomalu s něhou a bez spěchu... Společné prožití toho, že celý svět okolo neexistuje, že je jen dotyk, blízkost, láska... a na to prostě není potřeba spěchat. To mě dává mnohem víc.
    GAF
    GAF --- ---
    EVA_: co se týče mě, tak orgasmus má být něco jako třešnička na dortu. Ne počkat, řekněme 15 dobrých třešniček na dortu ^^ ale dort je dobrej i bez nich i s nima.
    EVA_
    EVA_ --- ---
    TOMASINO: Přijde mi to moc hezký. Nejlepší je podle mě ta možnost důvěřovat a nic nepředstírat, která je v tom obsažená ... no motá se mi z toho šiška, na rovinu. Poslední dobou zjišťuju, že jsem měla naprosto zkreslené představy o mužích a o sexu a jsem na stará kolena v šoku, byť je to vlastně ohromná legrace. Sranda je například to, že když tohle téma otevřu s kámošema, většinou mi řeknou, že to musím umět hlavně sama se sebou, abych muže mohla navést. Jo, jenže podle mě navést jde jen muže, který se navést nechá, ale pak ví, možná spíš cítí, kam se má jít. V opačném případě takové nějaké objevování hlubin může dost dobře připomínat spíše návštěvu u gynekologa, spojenou s kontrolou prsní žlázy. Mě se totiž dost dlouho zdá, že není rozdíl mezi vibrační autoerotikou a penisem, který nemiluje (pardon za tu upřímnost), který je v brnění, míněno v citovém.
    Zaznamenala jsem i určitou...posedlost orgasmem ženy, prý mužům dělá dobře. Čím víc orgasmů žena zažije, tím lepší milenec. Hm. Jako fajn, supr, ale mě připadá, že jsou ještě důležitější věci; právě ta něha, respektive vzájemná přítomnost v každý buňce těla, kterou si dokážou na sebe vyladění jedinci dopřát a ta vzájemná otevřenost. Myslím, že je všechno jinak, když si muž uvědomuje svoji schopnost prožívat se skrz rozkoš ženy, tj. rozkoš, která je nejen v tom glorifikovaném orgasmu, ale i v doteku, protože ruka, která je jsoucí, která ženu provází do prostoru, kam se sama odváží těžko, živoucí ruka cítícího muže zřejmě hladí nějak jinak. Představuju si to aspoň přibližně správně? To by mě teda fakt zajímalo. Aspoň teoreticky.
    GAF
    GAF --- ---
    *nezamilovanÍ
    GAF
    GAF --- ---
    Řekl bych, že být do sebe zamilovaní je jeden z možných předpokladů toho. Ale ne jediný. Šlo mi to už i jinde. Nezamilovaný.
    TOMASINO
    TOMASINO --- ---
    EVA_: nejde. Já jsem takhle objevil svojí ženu
    EVA_
    EVA_ --- ---
    GAF: Jenže ono to předpokládá (něco, co je určitě naprosto přirozený, ale pro mě celkem novinka), že ta žena nehraje ani jeden pohyb, ani jeden nádech, že tam není jeden jedinej trik. Si myslím, že tě skutečně milovala. A taky si myslím, že takovéhle naladění se je umění (tj. věc techniky a cviku), ale taky dar, nejde to imho. s každou.
    EVA_
    EVA_ --- ---
    GAF: :-) Panta rhei.
    GAF
    GAF --- ---
    EVA_: je hezký, že se na to ptáš.
    EVA_
    EVA_ --- ---
    GAF: Padesát odstínů šedi hadr. :-)
    GAF
    GAF --- ---
    EVA_: natahovat kdoví kam je právě jedna z věcí, co je na tom hrozně fajn, jo. Ale o strachu z rozkoše moc nevím. Vzniklo to tak, že mě kdysi napadlo, jak "každej" furt mluví o tom, jak se nemůže jenom přijímat, ale musí se i dávat a mně přišlo na um, že by bylo dobrý to spojit dohromady. Aby se to jako už nemuselo vůbec řešit, kdy kdo co dává nebo přijímá.

A o spoustu let později z toho vzniklo tohleto o čem se bavíme.
    EVA_
    EVA_ --- ---
    GAF: To úplně odbourá strach z rozkoše a zřejmě to jde natahovat kdoví kam. Prožívání skrze partnerku, ještě pak vlastní a asi i naopak, ne?
    GAF
    GAF --- ---
    EVA_: tak, jo
    EVA_
    EVA_ --- ---
    GAF: Takže jakoby prožiješ její slast a uspokojení, jakoby prožíváš dvakrát, vytvoříš tón, kocháš se jím, jsi jím a on Tě pak totálně dostane svojí krásou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam