PHOBOS99:
….očividnou neznalostí pojmu pole, přes to, že tvrdíš, že jsi popsal interakce pomocí času a délky, aniž bys byl schopen si uvědomit, že nepoužíváš jen 2 proměnné (které vlastně ani nejsou proměnné, jen symboly - klidně by to mohla být "hmotnost" a "napětí", pak bys asi usoudil, že vše se skládá z hmotnosti a napětí), ale 4 (tzn. "dvouznakový zápis" je vlastně "čtyřznakový"), pře to, že tvrdíš, že na Planckových škálách čas může běžet pozpátku (nevíš proč, ale prostě to tak je), až k potřebě tak vadné berličky jako je nezakřivený absolutní souřadný systém, do kterého vkládáš ten zakřivený.
Tohle je rozhodně krákorání bez hloubky přesných pravd a přesných konkrétních argumentů věcých a vědeckých, je to prostě pouze OKECAVANI.
…. tvrdíš, že jsi popsal interakce pomocí času a délky,
přesnost není Vaší výsadou. Zaprvé nic netvrdím, pouze navrhuji a interpretuji, ale netvrdím. Tvrdit je vaší výsadou. Zadruhé interakce nepopisuji pomocí času a délky ; zatraceně zapamatujte si, že Čas a Délka jsou jen veličiny a stavět něco lze, můžeme pouze z dimenzí těch veličin aniž bys byl schopen si uvědomit, že nepoužíváš jen 2 proměnné
proměnné se používají v matematice v p o p i s u Vesmíru. Vesmír nepoužívá proměnné ke své realizaci časoprostoru, hmoty a polí a dalších fyzikálních skutečností…chápete to vůbec ? (které vlastně ani nejsou proměnné, jen symboly - klidně by to mohla být "hmotnost" a "napětí", pak bys asi usoudil, že vše se skládá z hmotnosti a napětí
žvaníte nesmysly a podsouváte mi je do úst že tyto kecy říkám já), ale 4 (tzn. "dvouznakový zápis" je vlastně "čtyřznakový"
opět podsouváte mi něco co říkáte Vy a né já), přeto, že tvrdíš, že na Planckových škálách čas může běžet pozpátku
opět cosi komolíte o dvou proměnných, že ony jsou vlastně 4 a že, prej, přesto já tvrdím, že na Planckových škálách může běžet čas pozpátku. Co to je za logickou konstrukci ? Upřesním : ano, domnívám se že na Planckových škálách jde čas opačným směrem, ale uvnitř vlnobalíčků a to pouze na velmi krátký úsek-interval. Možná ten čas plyne opačně i v čp pěně a to opět na velmi malé intervaly a to pouze v mikrosvětě částic (nevíš proč, ale prostě to tak je), až k potřebě tak vadné berličky jako je nezakřivený absolutní souřadný systém, do kterého vkládáš ten zakřivený.
to je Vás názor na který máte nárok. Pokud chcete kritizovat můj měl by jste předložit důvody a argumenty pádné.