• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JOSEFDRUHYDvouveličinový vesmír, co mu vytknout
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUKEH: Poznámka : Jste geniální genius. Proč ? Nejen jste stihnul za 7 minut otevřít NYX a kliknout na http://www.hypothesis-of-universe.com/docs/f/f_020.doc a dokonce to. co na té stránce je, nastudovat ( za necelých 7 minut ! ), ale ještě po "nastudování" f-20 jste v těch sedmi minutách stihnul sám najít ve svých dokumentech """ odpovídající dokument""" na f-20, tj. toto :
    LUKEH:
    a vrátit se do NYXu a mě to tam postnout.
    Super,...genius .... opravdu..., už vím co to je genius : ten, kdo na HDV reaguje tímto způsobem :
    LUKEH:
    ..a dokonce se pan genius vzápětí rozčiluje když mu někdo ten blábol ohodnotí jako nesmysl ( nesmysl ve spojitosti s HDV ). No géééénius. !!
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUKEH: Aha. Na to říkám : to je "já o koze, ty o voze" ( anebo že by obráceně ??? : "já o voze ty o koze" ?? ) V každém případě to nepodává spojitost ani námět k debatě o HDV... a brzo, bude-li to tak bez vysvětlení pokračovat, to smažu.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    JOSEFDRUHY: Jsem potěšen za ty dvě mínusky. Konečně jsem získal nesporný důkaz (!), že "majitelé těch mínusek" vůbec text nečtou, žádný a nikdy ( byl jsem se podívat na své počítadlo vstupů na f-20 ), a rovnou dávají mínusku čemukoliv napsanému co tu je i na jiných klubech. Takže díky.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUKEH: Tento klub tu není na cintání zybečných kravin.

    Nekonstruktivní, neproduktivní a zbytečný dialog s panem Lukášem Horákem ( alias LUKEH ) jsem vymazal..., určitě fyzika o nic nepřišla.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOBe, zde [ Entropie, teorie superstrun, 1618 - jak nas svet funguje a proc? existuje pro vse ve vesmiru nejaky spolecny jmenovatel ] je fantastický debatní klub, frakvence příspěvků je rok a půl ( poté co jste se rozhodl a doporučil ostatním se mnou nekomunikovat. ) Gratuluji k úspěchu který by se nevykázáním Navrátila nedostavil
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    DOKIS: Tady http://www.hypothesis-of-universe.com/docs/f/f_024.doc máte výklad ke gravitační konstantě
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    _BENNY: Bohužel ani touto radou "překonvertovat" jste starýho psa novýmu kousku nenaučil, nevím jak se překonvertuje "doc" do "pdf". Neumím...
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    JOSEFDRUHY:
    JOSEFDRUHY:

    nemusite nic prepisovat, staci to prekonvertovat, coz za vas udela pocitac. (google mi na frazi "doc to pdf" dava zhruba pres 800 tisic vysledku)
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    Článek izraelských fyziků http://www.hypothesis-of-universe.com/docs/b/b_068.doc a k němu můj komentář. Opět lze intuitivně (u)soudit, že moje HDV s jejich poznatky není v kolizi.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    A tak tu máme další nové zvěsti z oboru kosmologie
    zdroj : http://osel.cz/index.php?clanek=5812 ... ocituji kousek z toho článku :
    A právě o tyto výsledky se opírala práce Floriana Beutlera a jeho kolegů, kteří metodou baryonových akustických oscilací proměřili Hubblovu konstantu s mírou nepřesnosti méně než 5 %. Jimi vypočtená hodnota je 67 ± 3,2 km za sekundu na megaparsek. Tedy každých milion světelných let od Země naroste rychlost, jakou se od nás vesmírné objekty vlivem rozpínajícího se prostoru vzdalují o 20,54 km/s (74 tisíc kilometrů za hodinu). Podle této hodnoty se objekty vzdálené asi 14,5 miliardy světelných let od nás vzdalují rychlostí světla. ( a mění tím odhlasované stáří vesmíru 13,7 miliard let )

    ( čili 68km za sekundu na megaparsek, což je oněch cca 14,24 miliard let , a což je můj výpočet z r. 1983 , viz http://www.hypothesis-of-universe.com/docs/f/f_011.doc je to tam hned na čtvrtém řádku ; takže každým rokem opakuji někde na netu toto číslo a opakuji se o tom jak se fyzikové k mému číslu blíží )
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    _BENNY: Starýho psa novým kouskům nenaučíš. Ad 2 : až HDV bude číst desítky či stovky lidí deně, pak nechám vše přepsat do PDF, a jejen to, dokončím i nedokončené úvahy.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    JOSEFDRUHY: co takhle prejit na PDF?
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    Tak jsem si to přečetl a podávám k tomu své myšlenky zde http://www.hypothesis-of-universe.com/docs/g/g_064.doc
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    Zahlédl jsem na OSLU článek : Co když se vesmír vlastně nerozpíná?, zde http://osel.cz/index.php?clanek=7087 ( jdu si ho přečíst ) ( no kdyby to říkal na Aldebaranu, určititě by si do něj flusli a poslali ho do Bohnic )
    Podobné úvahy vedu ve své HDV a je to i na mých web-stránkách. Já se také domnívám, že nevznikla veškerá hmota ( tj. 10^53 kg, které jsou ve vesmíru "evidovány" fyziky ) ve Třesku, že v průběhu 14,24 miliadr let ke dnešku stále té hmoty přirůstá-přibývá. Samozřejmě je přírůstek exponenciálně se snižující. A sami vědci ( někteří ) spočítali, že je ten přírůstek dnes 1 částice ( cca 10^-27kg ) v kilometru krychlovém za rok.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DOKIS: jo tak to jo :0)
    DOKIS
    DOKIS --- ---
    VYHULENY_UFO: Necim musim zabijet cas, kdyz se mi zrovna nechce pracovat, obzvlast ted pres prazdniny, kdy se skoro nic nedeje ;-)
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    _BENNY: Sem pro srandu ( a dělat si srandu ) nechoďte, ta tu není, té máte jinde dost, např. v Parlamentu, u sebe na půdě, nebo u cikánského paneláku...
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    bylo by fajn kdyby Josef dodal k tomu svymu kopani, prskani a dupani nozickama i videozaznam, byla by to jeste vetsi sranda
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    VYHULENY_UFO:
    zdroj: http://en.wikipedia.org/wiki/Observable_universe
    pochopitelne chapu, ze wiki se neda verit, protoze ji ovladaji iluminati a ceska pravice.
    jo mistre josefe, je s vama desne spatny a zoufaly dialog. nejhorsi je totiz sracka s blbcem, co si mysli, ze je chytrej, ale neni tomu tak. :))

    ............................
    To výše je "vše vědecké", co jste (zde) doposud vyplodil. ( plus tři podobné příspěvky a dost !). Úžasný přínos a v ě d e c k ý !!!PŘESNĚ tolik intelektu, vůle a snahy, práce a úsilí věnují vědě primitivové, pitomci. ( co si navíc myslí, že WIKI ovládá pravice..., úsměvné...přičemž s vědou politika nemá nic společného. )

    Jóó, mistře "vyhulenče" je s Vámi zoufalý (ne)dialog. Poznámka : Vy jste samozřejmě žádný dialog nevedl, pouze flusance....jak jinak, v bandě pouličních "pravicových" ubohoučkých pitomečků .
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam