LUBOB: Že jste blb se opět potvrzuje. Níže je příspěvek
JOSEFDRUHY: v němž jsem Vás požádal (!) požádal (!), aby jste se vyjádřil k odkazu
JOSEFDRUHY: zda s ním souhlasíte či ne. Tedy zda souhlasíte s argumentem, který prosazuje LUKEH a který já kritizoval. Zda souhlasíte se "slonem" LUKEHo, kterého já kritizoval. Odmítl jste se vyjádřit ( i zda jste "pro" LUKEHo názor či "pro" mou kritiku ) Já právě tam kritizoval to, co nyní právě píšete-kritizujete a najednou mě totéž, co já kritizoval, opakujete Vy jako kritiku. No to přeci dělají blbové. Já kritizoval u LUKEHo "slona" a Vy mi teď předhazujete tutéž kritiku "slona" stejného.
Pane to dělá jen debil. Zamyslette se už konečně nad tím co říkáte a píšete.
Já se tu celou dobu přu s oponenty o jejich předlohu, že je-li
7kg = 7kg rovnice rozměrová,
že oni !!!!! pak tvrdí, že po úpravě :
7kg/7kg = 1 je už rovnice bezrozměrová ; Tvrdí, že je bezrozměrová prýýý, podle LUKEHo i ostatních proto, že je na pravé straně jednička bezrozměrná, tak je i na pravé straně tvar bezrozměrný.
Celou dobu se tu právě o tom přeme "jak to je" ( s tím "převodem" rozměrové rovnice na bezrozměrnou ) , a Vy mi tu napíšete další "vyšší" nesmysl.
A také už mě mě nudí prát, že jste blb, a že vám unikají ty základní jednoduché matematické počty z 5A ZŠ.
Ano, nevím proč je tu kolem "převodu" tolik tanečků a emocí. Ony totiž tu nejsou "tanečky" nad předlohou-otázkou zde
JOSEFDRUHY: - asi nejsou neb nikdo neprotestoval nad mou námitkou, ale "tanečky" tu jsou obecně nad neplodnou rétorikou přispěvatelů, tanečky tu vytváří lidé, co zásadně se nechtějí bavit o HDV a našli si toto "náhradní" téma, ale i od "tanečníků" mínuskářů, co nic neumí jen klikat ty mínusky.
Mimochodem ještě dva mínuskáři chybí, maximum mínuskářů bývá 12 ... kde se flákají ?