LUBOB: Pane Lubobe, až se zdá, že zlomyslně mě potřebujete v(!) yprudit-vytočit, abych "vykřiknul" nějakou nadávku. Nevykřinku, ještě se ovládnu ( na chvíli ).
Zjednoduším "o co tu šlo" až na tu nejjednodušší podobu jaká může být ( jednodužší už to být nemůže ), v podaném příkladu :
Zde níže titulovaní pánové, co tvrdí že mě bezezbytku a absolutně vše a dobře vysvětlili, to podali takto :
7 kg = 7kg ............... a prohlásili ( nejen oni, ale nyní i Vy ), že toto je rozměrová rvnice ( ano, je!) a že když ty kilogramy vykrátí, že zbydou jedničky, a tudíž že už to pak není rozměrová rovnice a že tím dosáhli ( páni mudrci ) bezrozměrové rovnice :
7 = 7 ................. ( jednička je prostě jednička, jak říkáte, LUBOBE, takže je to bezrozměrová rovnice, že ? a důkaz převodu jste tu podal jako oni, že ? )
---
Tomu říkáte důkaz ? "převodu" rozměrové rovnice na bezrozměrovou ?????? Já tomu říkám stupidita ..., a nikoliv správně vysvětlení převodu rozměrové rovnice na bezrozměrovou. V té "smazané debatě"
to tak bylo podáno, jsou na to důkazy, mohu je zaslat.