LUBOB: co tohle je za nesmysl ?? Já tu uvedl, že dnešní fyzika si našla zápisovou techniku n = p + e- + ný- ( neutron se rozpadá na proton, elektron a antineutrino ) a Vy mi tu cosi blekotáže, že tuto zápisovou řeč soudobou dostanete tím, že rovnici o mnoha činitelech zlogaritmujete ?
To je neuvěřitelná blábol-debata že mi tu chcete namluvit že rovnici 0,5a*b*7f*15bž* jeden LUBOB = 1 , že když jí zlogaritmujete, že dostanete neutron = proton plus elektron plus antineutrino. Ano ? to mi chcte namluvit ?? ...? anebo co měl znamenat ten super-žvást ?? jasně jsem řekl, že moje rovnice s činiteli označujícími elementární částice ( s indexy dočasně vynechanými a koeficienty dočasně vynechanými ) je novou zápisovou technikou, pro soudobé interakční rovnice, kde nelze krátit je-li různý index atd. a...a Vy mi tu začnete blábolit, že "stačí zlogaritmovat" ( asi kozí měch zlogaritmovat...protože neuvádíte "co" zlogaritmovat ) a máte ony interakce, které uvádím např. zde
http://www.hypothesis-of-universe.com/docs/eb/eb_008.doc
Pane s Vámi je úúúžasná debata. ( a věřte že se ovládám abych neřekl neslušné slovíčko )