SVANC: citace :" Ale těžko můžete čekat, že v otevřené diskuzi budou přehlíženy zjevné nesmysly. Zvláště jde-li o nesmysly, které se dotýkají samé podstaty té vaší hypotézy..."
reakce : svou demenci stále podtrháváte, razítkujete. Já nečekám ( od debilů ), že budou jimi ne-přehlíženy "zjevné" nesmysly, zvláště jde-li o nesmysly, které oni určili "jako nesmysly" .., ha-ha, a které... ha-ha-ha-ha, se dotýkají prýýý samotné podstaty HDV, ...Vážení, já Vám to nebudu vyvracet to, co blábolíte a co vám konejší vlastní "deklasované ego". Debilovina se nevyvrací. To spíš mám hrůzu, že se znenadání objeví někdo moudrý studovaný a myslící a podá mě takový protiargument, který by mou HDV zatřásl...; to by se mi udělalo nevolno, to bych zapnul všechny závity a dumal, myslel a dumal a myslel...zda má či nemá pravdu, kde a jak a jak z toho protiargumentu ven. Bylo by mě optavdu ouzko, kdybych najednou vnitřně začal cítit, že jeho argumenty jsou silný a otřásají HDV...že si s odstraněním námitek nevím rady... No, to by bylo horší. S Vámi, coby blbečky, je to úsměvné ..a rád si tu vybiji své emoce. Pocit ohrožení HDV ovšem nemám. To by jste museli být jinými kabrňáky ( z blbečků strach nejde ).