LUBOB: citace :" hm. dost silne pochybuju. ted je ta vase hypoteza takrka necitelna, nikdo neni s to ji porozumet.
reakce : lžete... čitatelná je dost, není na ní nic "nadvědeckého a pro titulované vědce nepochopitelnbého, ...ale nikdo jí nečte,...a to jen proto, že už 10 let odborníci k HDV nejdou, nejdou jen proto, že si všimli "nechutných dilemat, nehorázných kontroverzí autora s desítkami hajzlů, co uráželi a uráželi...a jimž se nedokázal ubránit...proč by šli do nové hypotézy když jich je "na trhu" každý měsíc několik a zaplaceno mají ať si všimnou "té" nebo "té"
citace :" nikoliv, ze by obsahovala tak slozite abstraktni myslenky, ale proste proto, ze je velice spatne zformulovana po formalni strance.
reakce : už na to nemám komentář, který už byl 20x stejný, ale debil ho bude opakovat ještě 20 září 2020...
citace :" kdo tem lidem za 50 let vysvetli vyznam vasich zapisu?
reakce : já...jenže oni je nepotřebovali a to proto že je HDV nezajímá...; až je bude HDV zajímat, tak budou významy hltat a hltat...
citace :" zdejsi plenum z vas po 10 dnech urputneho snazeni nedostalo odpoved na jednoduchou otazku rozmeru strany jednoduche rovnice.
reakce : jste neskutečně urputně blbej. Víte co ?: nadyktujte mě "co" chcete slyšet, já Vám to podepíši, elektronickým podpisem a bude pokoj...ano ????? a doufám že poté už přestanete sem chodit. Takže : napište vše ( i zhovadilosti ) k té rozměrové-bezrozměrné rovnici, co potřebujete vědět k ukonejšení absťáku ( než umřete a já to podepíši !!! )
citace :" uz pred mnoha mesici jsem vam radil, at tu stezejni ideu sepisete na 1-2 stranky prehledneho textu, at se je ceho chytit.
reakce : dííííky za radu...takovou radu jsem dostal před rokem, před třemi rokoy, před sedmi roky a před 10 ti roky...; Vy co to čtete 10 let a futr jste z toho blbej ( a pořádně ) nechcete to sepsat na 1-2 stránky sám ??? Já to umím dokonce do dvou vět :
hypotéza říká, že hmota není třetí nezadatelná-stvořená veličina bohem, či stvořená vesmírem v big-bangu, jako jsou veličiny Délka a Čas, ale je realizována po big-bangu "křivením čp", což je nejednotkový poměr jednotek těchto veličin, a směřuje tím pádem k vlnobalíčkování dimenzí, jehož "produktem" je hmota, hmotové elementy.
Tečka. A dalších mých 5000 stran snažení laika popisu této hypotézy je jen "pomůcka navrch".
citace :" zatim jste svym pristupem naprosto vsechny jen odradil. & nedate si rict, s kazdou pripominkou se zahrabete hloubeji do sveho zakopu.
reakce : předběhl jsem 50 let vývoje. Až to lidé, odborníci pochopí, určitě se mnou budou mluvit N A P R O S T O slušně, bez ironií, bez provokací, bez narážek, bez jedovatostí, bez nepřátelství, bez závisti, bez...bez desítek a stovek sviňáren, které vyprodukovali pseudo-fyzikové ( cca 300 osob ) za dobu 10 ti let.
citace :"Mé rovnice jste nazval "chaosem". Máte na to právo. Já si to nemyslím a myslím si že Vaše rovnice jsou nepovedené. Takže názorově 1:1
kdyz vam sto lidi rekne, ze vase zapisky jsou chaoticke & vy jim vsem odpovite, ze vas nazor je opacny, bude to ve vysledku 100:1 nebo 100:100?
reakce : ??? co chete ?..... napište co chcete a já to 100x podepíši, jen už vypadněte. - ...
citace : "A dokonce jsem řekl, že až jednou bude obec fyziků HDV studovat ...
nebude. verte mi, ze nebude. proc by to delali, kdyz to nedelaji ted? jaky impuls by je k tomu mel primet? navic bez moznosti ziskat nejake dovysvetleni. hodne sanci jste dostal tady & ted, & jak jste s nimi nalozil? mne to pripada, ze jedine, co vas zajima, jsou nejake 'plusky & minusky' :-)
reakce : ha-ha... a dokážete stanovit přesně "jaké" šance jsem dostal od vás zdejších šesti ke zdokonalení HDV ??? ...ha.ha-ha... dostal jsem pouze jedovatosti a rétoriku. Do HDV jsem dostal pár mlhavých plků....( a to si zarchívujte !! ) já také archívuji a za určité roky Vám to plivnu do ksichtu "kolikpakže" jste mi tu dali šancí a do čeho vlastně ??? do rétoriky a do hádání se 110%, do HDV 0,01%
Dejte si to do archívu, abych vám mohl za to, za ty lži a urážky za 10 či 20 let flusnout do ksichtu.