• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JOSEFDRUHYDvouveličinový vesmír, co mu vytknout

    rozbalit záhlaví
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB: ...a zase... neuvěřitelný kretén. Krucifix, napište si sám na svou otázku odpověď jakou ode mě chcte slyšet, a já Vám to podepíši 4x.
    Dáte pak pokoj ?
    Nedáte...že. Budu už bez přečtení mazat.
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    JOSEFDRUHY: ja bych vam ty dukazy predvedl, ale vy byste to stejne smazal, takze by to byla skoda namahy.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB: Kreténe, já tě nevyzval, abys mi zopakoval tu svou otáku po dvacátéosmé mé, ale, aby sis napsal sám na svůj dotaz odpovď jakou od mě chceš slyšet a že já ti jí podepíši...; chápeš ? ne, nechápeš a ještě dlouho nebudeš...seš dement , to nemá obdoby...,který pro svou demenci má pralesní halucinace, anebo seš vychcanej provokater, který ví dobře "jak" provokovat.
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    JOSEFDRUHY: tak ted vam nerozumim. tady me vyzyvate, abych ten dotaz napsal, ze mi odpovite, & jen to udelam, tak to smazete? ten dotaz tu nevisel ani minutu.
    DOKIS
    DOKIS --- ---
    x4 . t0            x3 . t0        x1 . t1       x1 . t2           6  5
    -------     =       -------   .   -------   .   -------                   ? nepravá rovnováha
    x1 . t2            x0 . t2        x1 . t2       x1 . t1           6  5  
    


    Muzete me odkazat, kde v tech dokumentech je definovane, co znamena ten ctverecek 65 65 vpravo? Nikde jsem to nenasel, najednou se to zjevi v ea_015.doc.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    DOKIS:
    ...aby nedošlo k omylu : ano, jde o tento výraz, který je rovnicí a který jste poflusal, že to není rovnice a že to je nepodačený výraz pro vlnobalíček. Proti tomu se ohrazuji a žádám o předložení poctivých vědecky zřejmých argumentů proč z tohoto výrazu nelze stavět interakční rovnice, které presentuji ( jak jsem některé odkazy už pro Vás ukázal )

    Opakuji : předveďte přásvě vědecky důkazy, které dokážou, že máte pravdu...anebo se omluvte. (!) ( nenapal jsem zde žádný výraz urážky, tj. žádného hanlivého slova !!! )
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    DOKIS: pane, pokud nepřestanete s těmito stupidními řečmi, jako je blije pan LUBOB, budu nucen Vás mazat hned před přečtením. Naposledy se podívejte sem
    http://www.hypothesis-of-universe.com/docs/eb/eb_003.doc
    a sem
    http://www.hypothesis-of-universe.com/docs/eb/eb_004.doc
    a sem
    http://www.hypothesis-of-universe.com/docs/eb/eb_006.doc a dodalších odkazů
    velmi přísně Vás žádam aby jste prokázal že ona "obecná rovnice" ( viz foto LUBOBa ) z mého panelu neodpovídá interakcícm uvedeným v odkazu, a je to tedy podle Vás "jen nepodařený vlnobalíček" a dokonce to není rovnice. Pokud to neprokážete, správně vědecky a přísně a poctivě, budtete za svůj nekorektní výrok mazán automaticky ! ( v rovnicích jsou pouze vynechány indexy u dimenzí, jinak každá rovnice je "produkcí" té rovnice z panelu. Podejte ale OPRAVDu velmi seriozní důkaz že ne !!! Pokud ne , už sem nechodte.
    DOKIS
    DOKIS --- ---
    DOKIS: Aby nedoslo k omylu, dodam, ze jde o tento vyraz: . Sam popirate, ze by rozmerem leve strany byla jednicka (a mely platit dalsi veci ocekavane u neceho, kde je A/B=1), takze to rovnici byt nemuze.
    DOKIS
    DOKIS --- ---
    JOSEFDRUHY: A kdy tedy planujete s nepratelskou retorikou skoncit a venovat se tu HDV, slusne a bez nepratelstvi?

    JOSEFDRUHY: Mluvil jsem pochopitelne o tom obrazku "z panelu" (coz by kdokoliv, kdo ma zajem premyslet, poznal se zminky o leve strane). Samorejeme, ze to rovnice neni, to by v tom vyraze totiz musela platit rovnost leve a prave strany, coz vy vytrvale popirate.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB: Lubobe, normální psychicky zdravý člověk pochopí, po 27 výzvách, aby sem nechodil, že sem chodit nemá,...; a nemocný duševně, pane LUBOBe ??? to nepochopí !!

    Jasně jsem Vám řekl, že mi máte nadiktovat "jakou" potřebujete odpověď na svou otázku ( jaký je rozměr levé strany rovnice kg/kg = 1. Jenže Vy, coby duš. nemocný, mé výzvy nejen neslyšíte, ale ani nevnímáte, že žádám o to : napíšete "co" chcete slyšet, já Vám to podepíši !! 2x
    A pak doufám už přestanete sem chodit. ( ne !, ...nepřestanete, no, do duševně nemocní dělají ).
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    DOKIS:
    h=-1/2gt^2+vt
    Ona spravna odpoved na otazku "jaky je rozmer leve strany te rovnice" by byla :"zadny, ..to totiz neni rovnice". ( dotto moje rovnice s panelu, prýý není rovnice ... to může říci jen a jen vůůůl ) )
    h=-1/2gt^2+vt...
    ... její rozměr je totiž : metr = -1/2 metru + 1,5 metru...a protože se to dá krátit, ten rozměr, tak to není nejen bezrozměrná rovnice, ale vůůůůůbec to není rovnice, že ?, blbečklu...? Co jiného ti můžu na tvou stupiditu odpovědět ?...?

    Tímhle stylem chcete debatovat ?, slušně o HDV ??? Nezlobte se, musím mazat. ( nejdřív ale do archívu )..aby bylo zaznamenáno s jakými debily jsem se "musel" bavit.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    Minulých 10 příspěvků OPĚt rétorika a nic do HDV, ... divte se že musím použít "slovíček" : grázlové hajzlové prostě nepochopí, že by měli s nepřátelskou rétorikou skončit a věnovat se tu HDV, slušně a bez nepřátelství...což tu není..do této chvíle...jen a jen příspěvky protismysluplné, proti čemukoliv a především proti mě čili takové které provokují k proti-urážkám.. prostě se bude mazat a mazat dokud nepřijdou slušní lidé se slušnou NEPROVOKATIVNI nabídkou debaty nad HDV.
    LUBOBE, tebe odteď mažu ikdyby si řekl jakoukoliv ´svatou ravdu´. Seš provokatér a jen provokatér a jen provokatér, který má za cíl ničit a ničit a ničit. !!
    DOKIS
    DOKIS --- ---
    LUBOB: On spravna odpoved na otazku "jaky je rozmer leve strany te rovnice" by byla "zadny, to totiz neni rovnice". Je to jen dost nestastne zvoleny zapis pro vlnobalicek.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB: citace :" hm. dost silne pochybuju. ted je ta vase hypoteza takrka necitelna, nikdo neni s to ji porozumet.
    reakce : lžete... čitatelná je dost, není na ní nic "nadvědeckého a pro titulované vědce nepochopitelnbého, ...ale nikdo jí nečte,...a to jen proto, že už 10 let odborníci k HDV nejdou, nejdou jen proto, že si všimli "nechutných dilemat, nehorázných kontroverzí autora s desítkami hajzlů, co uráželi a uráželi...a jimž se nedokázal ubránit...proč by šli do nové hypotézy když jich je "na trhu" každý měsíc několik a zaplaceno mají ať si všimnou "té" nebo "té"

    citace :" nikoliv, ze by obsahovala tak slozite abstraktni myslenky, ale proste proto, ze je velice spatne zformulovana po formalni strance.
    reakce : už na to nemám komentář, který už byl 20x stejný, ale debil ho bude opakovat ještě 20 září 2020...

    citace :" kdo tem lidem za 50 let vysvetli vyznam vasich zapisu?
    reakce : já...jenže oni je nepotřebovali a to proto že je HDV nezajímá...; až je bude HDV zajímat, tak budou významy hltat a hltat...

    citace :" zdejsi plenum z vas po 10 dnech urputneho snazeni nedostalo odpoved na jednoduchou otazku rozmeru strany jednoduche rovnice.
    reakce : jste neskutečně urputně blbej. Víte co ?: nadyktujte mě "co" chcete slyšet, já Vám to podepíši, elektronickým podpisem a bude pokoj...ano ????? a doufám že poté už přestanete sem chodit. Takže : napište vše ( i zhovadilosti ) k té rozměrové-bezrozměrné rovnici, co potřebujete vědět k ukonejšení absťáku ( než umřete a já to podepíši !!! )

    citace :" uz pred mnoha mesici jsem vam radil, at tu stezejni ideu sepisete na 1-2 stranky prehledneho textu, at se je ceho chytit.
    reakce : dííííky za radu...takovou radu jsem dostal před rokem, před třemi rokoy, před sedmi roky a před 10 ti roky...; Vy co to čtete 10 let a futr jste z toho blbej ( a pořádně ) nechcete to sepsat na 1-2 stránky sám ??? Já to umím dokonce do dvou vět : hypotéza říká, že hmota není třetí nezadatelná-stvořená veličina bohem, či stvořená vesmírem v big-bangu, jako jsou veličiny Délka a Čas, ale je realizována po big-bangu "křivením čp", což je nejednotkový poměr jednotek těchto veličin, a směřuje tím pádem k vlnobalíčkování dimenzí, jehož "produktem" je hmota, hmotové elementy.
    Tečka. A dalších mých 5000 stran snažení laika popisu této hypotézy je jen "pomůcka navrch".

    citace :" zatim jste svym pristupem naprosto vsechny jen odradil. & nedate si rict, s kazdou pripominkou se zahrabete hloubeji do sveho zakopu.
    reakce : předběhl jsem 50 let vývoje. Až to lidé, odborníci pochopí, určitě se mnou budou mluvit N A P R O S T O slušně, bez ironií, bez provokací, bez narážek, bez jedovatostí, bez nepřátelství, bez závisti, bez...bez desítek a stovek sviňáren, které vyprodukovali pseudo-fyzikové ( cca 300 osob ) za dobu 10 ti let.

    citace :"Mé rovnice jste nazval "chaosem". Máte na to právo. Já si to nemyslím a myslím si že Vaše rovnice jsou nepovedené. Takže názorově 1:1
    kdyz vam sto lidi rekne, ze vase zapisky jsou chaoticke & vy jim vsem odpovite, ze vas nazor je opacny, bude to ve vysledku 100:1 nebo 100:100?
    reakce : ??? co chete ?..... napište co chcete a já to 100x podepíši, jen už vypadněte. - ...

    citace : "A dokonce jsem řekl, že až jednou bude obec fyziků HDV studovat ...
    nebude. verte mi, ze nebude. proc by to delali, kdyz to nedelaji ted? jaky impuls by je k tomu mel primet? navic bez moznosti ziskat nejake dovysvetleni. hodne sanci jste dostal tady & ted, & jak jste s nimi nalozil? mne to pripada, ze jedine, co vas zajima, jsou nejake 'plusky & minusky' :-)
    reakce : ha-ha... a dokážete stanovit přesně "jaké" šance jsem dostal od vás zdejších šesti ke zdokonalení HDV ??? ...ha.ha-ha... dostal jsem pouze jedovatosti a rétoriku. Do HDV jsem dostal pár mlhavých plků....( a to si zarchívujte !! ) já také archívuji a za určité roky Vám to plivnu do ksichtu "kolikpakže" jste mi tu dali šancí a do čeho vlastně ??? do rétoriky a do hádání se 110%, do HDV 0,01%
    Dejte si to do archívu, abych vám mohl za to, za ty lži a urážky za 10 či 20 let flusnout do ksichtu.
    MAZA
    MAZA --- ---
    JOSEFDRUHY

    Mám dotaz.
    Definujte tedy, prosím, a to co nejjednodušeji, ať se netočíme v kruhu. A neodkazujte, prosím, složitě na web, žádám jen o přímou definici.

    Co je:
    vlnobalíček
    pootáčení soustav podle HDV
    rozměr rovnice (případně stran rovnice) podle HDV

    Jak podle vás vypadá:
    vícerozměrný čas a jeho dimenze podle HDV

    Jak byste zavedl:
    hybnost podle HDV (zavádí se v kvantové mechanice i v klasické fyzice)

    /ostatní jistě doplní další dotazy/

    V dokumentech na vašem webu jsem přímé a jednoduché vysvětlení těchto termínů nenašel, bez odpovědi nedokážu klást další otázky.
    DOKIS
    DOKIS --- ---
    LUBOB: Nevim, co znamena "pada", ale zadny problem jsem osobne nezaznamenal.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB: citace :" zdejsi plenum z vas po 10 dnech urputneho snazeni nedostalo odpoved na jednoduchou otazku rozmeru strany jednoduche rovnice."
    reakce : lžete...a pořád jen lžete. Odpověděl jsem, jen né to, co jste si vynucoval, vydupával násilím slyšet. Řekl jsem, že celá rovnice je rozměrová proto, že je rozměrová jedna strana rovnice, a nemusí být rozměrová pravá strana, může být 1. Jenže Vy jste chtěl slyšet to, že na levé straně, kde jsou rozměry, že se dají pokrátit a tím pádem vznikne rovnice 1=1 a tím pádem máte pravdu jen Vy a jen Vy a to už je důkaz že HDV je špatně a šups s ní na smetí...a je rovnice bezrozměrová..., urááááá, ten luBOB zvíííítězil, ; to jste chtěl ode mě slyšet. ?
    Já Vám na to oklikou řekl, že totéž platí o rovnici 5 kg = 5kg ...taky se to dá krátit !
    ...a také řekl 5.10.2013 toto : :
    My, JOSEFDRUHY vám také nechceme nic namlouvat, my se ptáme od samého počátku "proč" převádíte rozměrovou rovnici h=-1/2gt^2+vt na bezrozměrovou pomocí rovnice
    P1 = -1/2 P2 + 1 .( a bez odpovědi a objasnění smyslu )

    To vám prostě zuřivě není odpověď a pořád a pořád budete provokovat, že jsem už 2 měsíce ( na 200 dotazů stejných ) Vám neodpověděl

    a...budete prostě tvrdit, že i rovnice : h=-1/2gt^2+vt je bezrozměrová, ( přepíše-li se na rozměrový záznam ) protože lze na každé straně rovnice ty rozměry vykrátit.
    Prostě jste vůůůl, který sem nepatří a nedáte si řáct.
    DOKIS
    DOKIS --- ---
    JOSEFDRUHY: "pouzivate nove pojmy, ktere nejsou nijak vysvetleny" pretransformujete na "používám nové pojmy" o hradite se proti te vami upravene verzi. Dalsi lez.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB:
    citace:"pokud vyjdete z hypotezy, ze hmota se realizuje "vlnobalickovanim" dimenzi prostoru & casu, tak mate dve moznosti.
    reakce : Pane požádal jsem Vás aby jste sem už nechodil. No, odpovím, když už ten pitomý příspěvek tu je.

    citace :"1. navrhnout experiment (ci posbirat experimentalni udaje dosud dostupne), ktery by to potvrdil.
    reakce : už jednou nebo dvakrát za "letní" období těchto diskusí jsem na totéž odpověděl : ani strunoví teorietici, kterých je na tu strunovou teorii po světě stovky a kteří na to mají miliony a stamiliony peněz, výzkumné laboratoře a své tučné honoráře, nedokázali postavit experiment, ..ani postavit natož dostat smysluplné reálné výsledky. ( např. jak vypadá ta struna ) a...a vy tu chcete po mě, důchodci, co má důchod 10.250,-Kč abych postavil, respektive navrhnul experiment ?????? v situaci kdy žádný renomovaný fyzik ještě ani nečetl mou hypotézu ? To opravdu může vyslovit jen pětileté dítě. ( neřekl jsem vůl )

    citace :"2. navrhnout matematicky aparat, ktery by byl vnitrne konzistentni & danou hypotezu nejak vystihnul.
    reakce : a to už může říct jen vůl. Vás nenapadlo že už 32 let to, co mi radíte, dělám. ?? Kdybych uměl víc, předložil bych na talíř teorii dv. vesmíru a řekl : nic neopravujte je to hotový. - - Tak si to LUBOBe myslel ?

    citace :" s myslenkou, ze hmota je projev kompaktifikace prostoru (tedy delky v nekolika dimenizich) uz prisla strunova teorie. je to pomerne slozita matematika.
    reakce : já opravdu nechci říkat že si vůl...nechci, a tak co mám říkat ? když ty opět przníš HDV.hmota je kompaktifikací n e j e n délkových dimenzí, ale i časových...čeho sis asi nevšimnul za ta léta co chodíš o HDV plkat rétoriku.

    citace :" problem vasi HDV je v tom, ze pouzivate nove pojmy, ktere nejsou nijak vysvetleny (treba vlnobalickovani) nebo pouzivate pojmy, ktere jsou jiz vzite v nejakem vyznamu, ale vy je pouzivate v jinem vyznamu (coz vede ke zmateni), & ten vyznam opet neni dostatecne vysvetlen (napr. pootaceni soustav).
    reakce : nemáte zcela pravdu. To že používám nové pojmy, není vada HDV. Celé dějiny fyziky kráčí vždy po skocích od teorie k teorii a každá zavádí "nové" pojmy...to je normální a né vada. A že, jak říkáte, používám pojmy v jiném významu než soudobá fyzika, no možná, ale není toho hromada, spíš pár věcí a i tak jsem dost pečlivý na to že vysvětluji své pojmy nové i staré jak je používám. To jen vy je nečtete, anebo váš rozoumek na ně nestačí.
    citace :" dalsi zavazny problem vidim v tom, ze v nekterych vasich uvahach vidim skutecne chyby (nektere skolacke), ktere nevyhovuji ani zakladum fyziky.
    reakce : óó´, říkáte, že vidíte závažný problém...no honem sem s ním. A dokonce vidíte """"skutečné""" chyby. No sakra, honem s nimi na plac. mMožná jsou to chyby opravdu skutečné natolik že do pár minut HDV zahodím na smeťák....; takže mistře : honem s těmi závažnými chybami sem.

    citace :" pokazde, kdyz jsem vas na to upozornil, tak jsem se dockal vztekle reakce & vulgarit.
    reakce : Lžete...! Mě nevadí věda, nevadí odhalení mých chyb ale způsob projevu, rétoika, jedovatosti, ironie, a potažmo urážky a ponižování. Pak oplácím. Umíte tu svou "závažnou" chybu předložit slušně bez jedovatosti ?
    citace :" vas pristup k diskusi je takovy, ze nejednoho to odradi za velmi kratkou chvili. nekteri tady ukazuji velkou davku trpelivosti, kdyz se pokouseji s vami debatovat.
    reakce : ano, máte pravdu. Pouze by měli respondenti být sebekritičtí a přiznat si že byli prvními kdo si začal, já pak oplácel , buhužel 3x silněji....jenže tak mě to naučilo 300-500 hyen za 8 let debat.
    citace :" jenze vy svym specifickym zpusobem smetete se stolu kazdou namitku.
    reakce : snažte se taky aby vaše námitka byla silnější a pravdivější než moje.
    citace :" cimz chcete dat zrejme najevo, ze kazda namitka je neopravnena, ergo, ze vase HDV je bezchybna. cenzura budiz vam napomocna."
    reakce : Není to tak, mluvte korektně a né nenávistně, a také přesně a objektivně, pak bude debata úsoěšná. Na rétoriku zde nasazujete jen a jen a jen vy...pícháte a rejpetě všichni a záměrně.
    DOKIS
    DOKIS --- ---
    JOSEFDRUHY: To, ze jste neco nezaznamenal, jeste neznamena, ze to neexistuje. Ale chapu, ze do vasi retoriky se to nehodi.

    "Vy si myslíte, že když tu přednesete tři rovničky, že jste tím pádem vyřešil celou HDV a vymazal z ní chaos", ja psal, ze cilem bylo pokusit se trochu chaos zredukovat. Cili tohle tvrzeni je jen dalsi z rady vasich lzi, ktere pouzivate pro "mlzeni kolem", abyste zabranil diskusi o problemech v HDV.

    Ja nemam k dispozici archiv, takze neposoudim, co vsechno mazete. Ale mam dojem, ze z debaty o mnou navrzenem formalismu se ztratilo i neco k veci. Napriklad zmizel vas prispevek, na ktery jsem ja reagoval.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    DOKIS: citace :"JOSEFDRUHY: Navrhnul jsem vam jednu moznost, jak alespon castecne zredukovat trochu chaosu ve vasich "rovnicich".
    rečakce : Mé rovnice jste nazval "chaosem". Máte na to právo. Já si to nemyslím a myslím si že Vaše rovnice jsou nepovedené. Takže názorově 1:1. A dokonce jsem řekl že až jednou bude obec fyziků HDV studovat, že jim - mnoha - bude vytvoření nové teorie trvat měsíce, možná roky. To sem řek...a Vy si myslíte, že když tu přednesete tři rovničky, že jste tím pádem vyřešil celou HDV a vymazal z ní chaos...ha-ha-ha. Nezlobte se že tak odpovídám. Ale také mám právo na názor a lidem říci že to co navrhujete, hrdě a domýšlivě, stojí za zlámanou grešli. I dokonce silné argumenty jsem předvedl.
    citace :"Navrh se setkal castecne z nepochopenim (to jsem se snazil vysvetlit), zcestnymi vykriky ("a kdeže jsou ti mínuskář-flusači" ap.)
    reakce : ty z c e s t n é výkřiky nebyly na vás, ale opravdu jen naty mínuskáře, co vpravo na obrazovce monitoru klikají na hodnocešní : u mě mínusem absolutně vždy ( za 3 měsíce jsem plusku nedostal a plusem absolutně jen cizí příspěvky, mínus jsem u cizích příspěvku také nezaznamena. Takže pane DOKIS, pročpak "výkřiky zcestné"""... neměl bych říci na oplátku "kdo" tu má pořád zcestné výkřiky...???

    citace :"a konstatovanim, ze uz to stejne menit neminite.
    reakce : opět je to falešná odpověď. Néééé že to nemíním měnit, ale nemám na to sílu to měnit, už jsem opotřebovaný. Pokud chcete HDV měnit, je to vaše věc. Předveďte se. Já přistoupím na změnu jen když bude lepší než ta moje.

    citace :" OK, proti tomu poslednimu argumentu se nic namitnout neda - kdyz to vy menit neminite, tak to tak zustane, protoze delat to za vas nikdo nebude.
    reakce : ale bude...jednou přijdou lidé na to že jsem předběhl dobu o 50 let a HDV prozkoumají zda je či není v ní pravda přírody a...a najdou dobrou zápisovou techniku.

    citace :"Ve chvili, kdy casti diskuze promazavate podle libosti, tak se o nejakou pokouset nema smysl.
    reakce : a opět a opět promlouváte nekorektně, falešně. Nepromazávám "dle libosti" ale dle nastavené doktríny, že chci mazat rétoriku a protěžovat debatu nad HDV. Takže nééé podle zlomyslnosti-libosti. Je vidět jaké máte v hlavě pochody : falešné.

    citace :"Ano, v tomto klubu na to mate systemem pridelena prava. Dokonce vam system umoznuje sem me a ostatnim zakazat pristup. To neznamena, ze to je slusne.
    reakce : NaPROSTO !!! je to slušné když mockrát jsem zdejší lidi vyzval k debatě jen nad HDV a jak začne řeč přecházet do rétoriky, nutno mazat. Anebo vám se v té řežbě rétorické líbí ?? a chcete říci že "to" je ta slušná správná debata m? Teď jste to řekl, že si přejete tu debatu, kterou mažu...pane...opět a opět nekorektní kecy...

    citace :" Cenzura a snaha prepisovat historii se obvykle radi ve slusne spolecnosti hodne nizko.
    reakce : rétorika a rétorika. Pláčete na špatném hrobě. Pokud Vám někdy smažu řeč do HDV, ( v níž nebudou ironiem jedovatosti apod. ), tak mě můžete vynadat. A já se omluvím 3x. !
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam