• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JOSEFDRUHYDvouveličinový vesmír, co mu vytknout
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    DOKIS: Když si nastudujete "výrobu" vlnobalíčku z dimenzí, tedy alespoň výrobu těch kvarků a leptonů, pak vzorečků pro proton, neutron, elektron, neutrino, foron a pád dalších , tak se Vám rozbřeskne "jak" sestavovat rovnice interakcí "jako součiny" vzorců oproti sčítancům, které presentuje soudobá zápisová technika ( co si pro elementy zvolila jen písmenka, docela náhodně )
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB: LUBOBe...ty seš Petrásek !!, teď mi to došlo. No .... ha-ha-ha, ...O Petráskovi jsem měl vyšší mínění...ale jak vidím...júúhahe, hahu, heh, tak Petrásek to je, týýývoe. Ty seš ale magor.

    (( jsem docela rád že si vše archívuji ) )
    ...to mě podržte.

    Petrásku, pro tebe je signifikantní, že vezmeš fyzikální rovnici a pro řešení ( né vlastní ale do kompjůtru ) zvolíš "substituce", tyto : G = c = M = 1 , dosadíš si to do fyzikálních rovnic a pak je spočítáš "levou zadní" a hotovo ; hned z toho máš repulzivní černou díru ( a...a hodně očouzenou ).
    DOKIS
    DOKIS --- ---
    JOSEFDRUHY: Ja chapu, ze to neni soucast toho vzorce. Presto me zajima, jak se to pocita. Chtel jsem to zahrnout do toho meho navrhu - aby i tohle z nej slo dopocitat / overit. Zjevne je to dost dulezita soucast HDV, kdyz pomoci toho lze opravovat stavajici fyziku. Ale kdyz nevim, jak to cislo (tedy 4 cisla) vznika, tezko ho tam muzu zahrnout.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    KEJML: no a to je ono !!!!!!!!!...přesně ! Hajzl žádné rejpance nevidí, jak může vepřík cejtit svůj smad...že. ? (...ale z archívu to jednou lidé vyhodnotí sami , kdo si začal, co byly provokace a proč se musel člověk bránit velké přesile a to už 8 let... )
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    mohl by se nekdo z pritomnych, koho to taky zajima, zeptat josefa na rozmer leve strany rovnice .
    mne uz asi neodpovi, tak se nekdo slusne zeptejte.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    DOKIS: pane...už jste nekdy viděl beletrii ? jakoukoliv knížku, kde jsou vysvětlivky na listu dole "pod čarou" ?? Pochopil jste že "pod čarou" nepatří do textu, a že je to jen "vysvětlivka" ? No tak je i ten "čtvereček čísle 6565 "za boční čarou" jako vysvětlivka, jako upozornííčko... chápete už ? Pane...zkuste
    KEJML
    KEJML --- ---
    JOSEFDRUHY: To je těžké, já žádné rejpance z "druhé strany" nevidím. Lubob se zeptá na jednotky levé strany vaší fundamentální rovnice a vy ho buď smažete, nebo mu vynadáte, nebo ho odkážete na dřívější odpověď, krerá ale odpovídá na něco jiného. K tomu přidáte navrch kopec urážek na všechny přítomné, ač v otázce se žádné urážky nevyskytují, takže o oplácení (jakkoli ho samotné nevidím jako doboru cestu) nemůže být řeč.
    DOKIS
    DOKIS --- ---
    JOSEFDRUHY: Neco takoveho jsem predpokladal, ale stale to tam nevidim. Predpokladam, ze cisla ve ctverci jsou nejak odvozeny z mocnin u "x" a "t" v tom vzorci, ale neni mi jasne, jak je z nich dopocitat.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    SVANC: já nikoho neobviňuji.... já oplácím. !!!!!!!!!!!!!! což znamená, že někdo si o mě otřel hubu jako první. Takže Vy znova lžete a jsou na to důkazy. Přestaňte a bude zde dobrá debata...přestaňte narážky a rejpance, protože to nevede k ničemu...zde chci slušnou debatu nad HDV, né rétoriku, a ..a tu jste opět a opět Vy jedovatě začal....

    proč ?
    proč neumíte přestat ?
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    SVANC: ne, tobě odpovídat nebudu...bylo by z toho 2 měsíce tahanic a 29x reakce "tam-a-zpět"
    Sbohem.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    KEJML: Upřimně..., nechcete poradit přispěvatelům, že když se oni budou věnovat pouze a pouze HDV, bez předsudků při sklidnění a bez rejpanců, že by tu mohla být dobrá debata nad HDV ? Chcete ? nebo nechcete to poradit svým soukmenovcům ? Současný styl debaty není jen zleva, ale i zprava. ( z archívu to budoucí generace vyčtou ). Současný styl debaty není jen dabata moje...pochopí to Váš mozek ???? ...opravdu ?! Kdo tu vyzývá ke slušnosti, míru, poklidu a vstřícnosti, korektnosti, jsem jen já, né Vy !!!!!!!!!!!!
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB: Je mi líto, ale tobě odpovídat nebudu ( určitě by si pak na mou odpověď reagoval 29x a já bych z toho zešílel ).
    KEJML
    KEJML --- ---
    JOSEFDRUHY: Upřímně, nechcete se trochu zklidnit a začít číst co lidé píší bez vašich předsudků a s chladnou hlavou? Současný styl debaty vede jen k hroznému bordelu.
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    JOSEFDRUHY: proc bych si mel odpovidat (jakkoliv) na vlastni otazku, abys mi to pak ty podepsal? copak jsem magor?
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB: a proč bych já něco takového dělal, abych Vám odpovídal "to", co chcete slyšet a jen to, a přitom jsem už napsal mnohokrát "to", co sám napsat chci ???..?
    Děkujeme odejděte ( po 29x )
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB: ...a zase... neuvěřitelný kretén. Krucifix, napište si sám na svou otázku odpověď jakou ode mě chcte slyšet, a já Vám to podepíši 4x.
    Dáte pak pokoj ?
    Nedáte...že. Budu už bez přečtení mazat.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    DOKIS: Dobrá otázka. Nechci Vás honit po mých stránkách, ale čtenář, který by je četl od samého začátku, by mé vysvětlení našel. Takže jste si chtěl ušetřit čas, dobrá, to lze pochopit, odpovím : mocnin "x-ových" je šest, mocnin "t-čkových" je jen pět. Ona pravá rovnováha by byla

    x^6 *t^6 / x^6* t^6 = 1 ( a znova upozorňuji, že krátit nelze !, jsou vynechány indexy, to znamená, že v čitateli mohou být jiné dimenze délkové než ve jmenovateli , dtto s časovými dimenzemi )
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    JOSEFDRUHY: proc bych neco takoveho delal?
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    JOSEFDRUHY: ja bych vam ty dukazy predvedl, ale vy byste to stejne smazal, takze by to byla skoda namahy.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB: Kreténe, já tě nevyzval, abys mi zopakoval tu svou otáku po dvacátéosmé mé, ale, aby sis napsal sám na svůj dotaz odpovď jakou od mě chceš slyšet a že já ti jí podepíši...; chápeš ? ne, nechápeš a ještě dlouho nebudeš...seš dement , to nemá obdoby...,který pro svou demenci má pralesní halucinace, anebo seš vychcanej provokater, který ví dobře "jak" provokovat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam