• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JOSEFDRUHYDvouveličinový vesmír, co mu vytknout

    rozbalit záhlaví
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    DOKIS: stále ještě nerozumím na co se ptáte
    Myslíte odkazem sem ?: DOKIS:
    ...pak tam není žádný "součet" dimenzí !!! ... ale součet mocnit, to jo..., máte-li např. x*x*x*x* = x^4 , já bych to nenazýval součtem dimenzí, je to součin čtyř dimenzí ( je to jakýsi čtyřdimenzionální, čtyčrozměrný časoprostor ) .
    DOKIS
    DOKIS --- ---
    DOKIS je dotaz JOSEFDRUHY, ale zprostredkovane pres prispevek, ktery mezitim stihnul "zmizet".
    DOKIS
    DOKIS --- ---
    LUBOB: Presne tak. Zajima me, jakym postupem prejdete od te rovnice interakce k tem 4 cislum. Priklad (ktery zjevne neni spravne, ale pro ilustraci):
    cislo vlevo nahore je soucet dimenzi x v citateli na leve strane, cislo vlevo dole soucet dimenzi x v jmenovateli na leve strane,...
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    DOKIS: Přestávám rozumět "co" chcte vědět ..
    DOKIS
    DOKIS --- ---
    JOSEFDRUHY: No a jak ta 4 cisla pocitate?
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    DOKIS: ta 4 čísla nevznikají, je to autorská poznámka "mnemotechnická" o tom "jaká" to je rovnice, že má "tolik-a-tolik" mocnin.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    SVANC: Seš kretén. Já nikomu neposílal výhrůžné dopisy. A přesně tento postoj charakterizuje grázla : namísto slušných debat nad HDV, rejpe, uráží apod. Přesně to jsou ti "svatí", co křičí "chyťte zloděje a sám je zloděj"
    Přesně !!! Od samého začátku se tu presentujete jako provokatér a rejpal !
    DOKIS
    DOKIS --- ---
    JOSEFDRUHY: Jak vznikaji ty rovnice je mi jasne. Neni mi jasne, jak vznikaji ta 4 cisla.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    DOKIS: Když si nastudujete "výrobu" vlnobalíčku z dimenzí, tedy alespoň výrobu těch kvarků a leptonů, pak vzorečků pro proton, neutron, elektron, neutrino, foron a pád dalších , tak se Vám rozbřeskne "jak" sestavovat rovnice interakcí "jako součiny" vzorců oproti sčítancům, které presentuje soudobá zápisová technika ( co si pro elementy zvolila jen písmenka, docela náhodně )
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB: LUBOBe...ty seš Petrásek !!, teď mi to došlo. No .... ha-ha-ha, ...O Petráskovi jsem měl vyšší mínění...ale jak vidím...júúhahe, hahu, heh, tak Petrásek to je, týýývoe. Ty seš ale magor.

    (( jsem docela rád že si vše archívuji ) )
    ...to mě podržte.

    Petrásku, pro tebe je signifikantní, že vezmeš fyzikální rovnici a pro řešení ( né vlastní ale do kompjůtru ) zvolíš "substituce", tyto : G = c = M = 1 , dosadíš si to do fyzikálních rovnic a pak je spočítáš "levou zadní" a hotovo ; hned z toho máš repulzivní černou díru ( a...a hodně očouzenou ).
    DOKIS
    DOKIS --- ---
    JOSEFDRUHY: Ja chapu, ze to neni soucast toho vzorce. Presto me zajima, jak se to pocita. Chtel jsem to zahrnout do toho meho navrhu - aby i tohle z nej slo dopocitat / overit. Zjevne je to dost dulezita soucast HDV, kdyz pomoci toho lze opravovat stavajici fyziku. Ale kdyz nevim, jak to cislo (tedy 4 cisla) vznika, tezko ho tam muzu zahrnout.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    KEJML: no a to je ono !!!!!!!!!...přesně ! Hajzl žádné rejpance nevidí, jak může vepřík cejtit svůj smad...že. ? (...ale z archívu to jednou lidé vyhodnotí sami , kdo si začal, co byly provokace a proč se musel člověk bránit velké přesile a to už 8 let... )
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    mohl by se nekdo z pritomnych, koho to taky zajima, zeptat josefa na rozmer leve strany rovnice .
    mne uz asi neodpovi, tak se nekdo slusne zeptejte.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    DOKIS: pane...už jste nekdy viděl beletrii ? jakoukoliv knížku, kde jsou vysvětlivky na listu dole "pod čarou" ?? Pochopil jste že "pod čarou" nepatří do textu, a že je to jen "vysvětlivka" ? No tak je i ten "čtvereček čísle 6565 "za boční čarou" jako vysvětlivka, jako upozornííčko... chápete už ? Pane...zkuste
    KEJML
    KEJML --- ---
    JOSEFDRUHY: To je těžké, já žádné rejpance z "druhé strany" nevidím. Lubob se zeptá na jednotky levé strany vaší fundamentální rovnice a vy ho buď smažete, nebo mu vynadáte, nebo ho odkážete na dřívější odpověď, krerá ale odpovídá na něco jiného. K tomu přidáte navrch kopec urážek na všechny přítomné, ač v otázce se žádné urážky nevyskytují, takže o oplácení (jakkoli ho samotné nevidím jako doboru cestu) nemůže být řeč.
    DOKIS
    DOKIS --- ---
    JOSEFDRUHY: Neco takoveho jsem predpokladal, ale stale to tam nevidim. Predpokladam, ze cisla ve ctverci jsou nejak odvozeny z mocnin u "x" a "t" v tom vzorci, ale neni mi jasne, jak je z nich dopocitat.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    SVANC: já nikoho neobviňuji.... já oplácím. !!!!!!!!!!!!!! což znamená, že někdo si o mě otřel hubu jako první. Takže Vy znova lžete a jsou na to důkazy. Přestaňte a bude zde dobrá debata...přestaňte narážky a rejpance, protože to nevede k ničemu...zde chci slušnou debatu nad HDV, né rétoriku, a ..a tu jste opět a opět Vy jedovatě začal....

    proč ?
    proč neumíte přestat ?
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    SVANC: ne, tobě odpovídat nebudu...bylo by z toho 2 měsíce tahanic a 29x reakce "tam-a-zpět"
    Sbohem.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    KEJML: Upřimně..., nechcete poradit přispěvatelům, že když se oni budou věnovat pouze a pouze HDV, bez předsudků při sklidnění a bez rejpanců, že by tu mohla být dobrá debata nad HDV ? Chcete ? nebo nechcete to poradit svým soukmenovcům ? Současný styl debaty není jen zleva, ale i zprava. ( z archívu to budoucí generace vyčtou ). Současný styl debaty není jen dabata moje...pochopí to Váš mozek ???? ...opravdu ?! Kdo tu vyzývá ke slušnosti, míru, poklidu a vstřícnosti, korektnosti, jsem jen já, né Vy !!!!!!!!!!!!
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB: Je mi líto, ale tobě odpovídat nebudu ( určitě by si pak na mou odpověď reagoval 29x a já bych z toho zešílel ).
    KEJML
    KEJML --- ---
    JOSEFDRUHY: Upřímně, nechcete se trochu zklidnit a začít číst co lidé píší bez vašich předsudků a s chladnou hlavou? Současný styl debaty vede jen k hroznému bordelu.
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    JOSEFDRUHY: proc bych si mel odpovidat (jakkoliv) na vlastni otazku, abys mi to pak ty podepsal? copak jsem magor?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam