BLUNTED:
_BENNY:
No konečně jsou tu, po dlouhé době dvě odpovědi, které neuráží. - - Jenže...bohužel se netýkají HDV. Ikdyž byly slušné, naprosto !!! tu není záruka, že zase nepřijde marasmus slovních potyček, a zas to bude o něčem jiném než o HDV.
Vyzývám k ukončení filozofických dialogů...né že bych se nechtěl slušně bavit, ale nevěřím tomu, že by slušnost zvítězila, aspoň tady nikdy. Tady mají zuřivci neuhasitelnou chut plivat.
On totiž i pan BENNY za poslední měsíc řekl cca 40 příspěvků, ale ani jeden k HDV. Pouze mě kárá a kárá a kárá, moralizuje a "hlídá" a moralizuje a hlídá. Ovšem darebáky a grázly, co ponižují, on NIKDY nepokáral !! ...!!...!!
Tady je pár ukázek boje pana BENNYho proti mě až ta serie ataků nakonec zajiskří, vybuchnu, a musím se omlouvat já, jen já, on provokáter né :
= vase chovani mezi lidmi je posetile. nebojite se tak trochu boziho trestu?
= takovych samozvanych "Einsteinu" uz bylo
= kdyz uz chcete byt jako Einstein, chovejte se a premyslejte jako on, nevybirejte si jen jeho odkaz v ucebnicich. dejte si trochu praci s dokazovanim –
= problem je v tom, ze vy ocekavate od fyziku a matematiku, ze za vas vyresi vas "domaci ukol" (tzn. ze rozpracuji hypotezu tak, aby byla pochopitelna i pro ostatni) a kdyz se do toho nekdo nahodou pusti, zacnete ho osocovat z umyslneho nepochopeni
= jediny kdo zde nekoho urazi jste vy
= kdybyste ten nadhled mel, davno byste si vsiml, ze se o vasi hypotezu nekdo opravdu zajima
= chovejte se slusne a prestante ostatnim vycitat, ze nejsou slusni.
= my dva se 8 let rozhodne nezname, nebudte zase paranoidni
= budte taky trosku pokorny. takovych samozvanych "Einsteinu" uz bylo, ale Einstein byl jen jeden. a ten mel secsakra dost prace s dokazovanim sve odvazne hypotezy. kdyz uz chcete byt jako Einstein, chovejte se a premyslejte jako on, nevybirejte si jen jeho odkaz v ucebnicich. dejte si trochu praci s dokazovanim - odvazne teorie si zadaji odvazne dukazy.
0:24:45 13.10.2013
2 odpovědi (+1)
JOSEFDRUHY: k cemu by vam ty dukazy byly? stejne byste je neuznal a dal byste se choval jako jedovaty nenavistny dedek