LUKEH: citace :" ano umim, ale kdyz jste po me naposled chtel nejakou matematiku a ja jsem vas pozadal o to, abyste mi rekl co z danych partii ovladate a co uz ne, tak jste mi ani na 4x pozadani nezareagoval, tak proc bych to mel ted delat?"
reakce : téměř půl hodiny jsem hledal v archívu "důkaz" Vašich tvrzení, a zatím nenašel. Pane já nejsem pes Rintitntin aby\ch za Vás hledal dlkazy pro Vaše tvrzení. Dokud to tvrzení sám nepodložíte tak do té doby je to žvást-nepravda-a kec Já také když někomu reaguji námitkou VŽDY přikládám buď odkaz, nebo důkaz, nebo argument. V Ž D Y !!! ( jinak to není věda, ale žvanění u sámošky na chodníku ).
citace :"Rikate ze mazete vse co neni podlozeno dukazem, ale protim HDV je samo o sobe jen vase hypoteza, dokonce anio teorie to neni, takze zadne dukazy neobsahuje, jen nejake navrhy a napady...takze tady vlastne musite mazat cokoliv z HDV, protoze nic z toho neni dokazane. Tim padem to tady bude za chvili cele smazane, takze neni duvod sem neco dale psat."
Reakce : po odmlce v klubu, jsem přidal řeč a řekl, že když tu nemá nikdo zájem o HDV, tak sám dodám sem nějaký "tlach-lahůůdku", tento :
JOSEFDRUHY:
A tam jasně stojí, že mažu vše co není debatou k HDV !!!! chápete ? D E B A T O U kHDV. (( Sám jsem pak od HDV odbočil že jsem odpověděl na kecy LUBOBA, ale odůvodnil jsem ten krok : že "když tu k HDV mlčíte,tak dodám lahůůůdku".))
Ano, říkám, že maži vše co není podloženo důkazem... čímž mám na mysli, že vy všichni zde, a hlavně LUBOB, předvádíte řeč stylem "tvrzení". Změňte styl. Pakliže je v řeči "tvrzení", pak žádám o důkaz. (!) Už dvakrát jsem nabádal LUBOBA, aby korigoval svou řeč a aby buď a) jí formulovat tak, že je to jen jeho soukromý názor, anebo b) tvrdí-li něco, že musí podávat důkazy. Nedělá to dodnes.
Lukáši, Vy se pltetete v pochopení : já HDV netvrdím, proto jí nemažu. ( ani nemusím dokazovat něco co netvrdím ). Ale vy tu
všichni "cosi" tvrdíte, ovšem pak máte povinnost to dokazovat. Až budete mluvit ( do HDV i k jiným tématům ) stylem a formulacemi, že je to ( ta věta, ta řeč ) pouze názor a domněnka, pak to nemažu. Také citace jsou velmi užitečné, já to dělám.
Předsi jste inteligent ( na rozdíl od LUBOBA ), že chápete, že "co" mažu je pouze ta rétorika nekorektního rejpání jedovatosti a nenávisti - tu pak bohužel oplácím....,ale už nechci ani oplácet, raději rétoriku či řeč, která k rétorice směřuje, budu mazat. Musím, jinak se tento klub utopí ve válce...nenávist tu panuje na 100%. Dobrou vůli nemá NIKDO. Řeč k HDV nemažu a ani slušnou mírumilovnou řeč jinou nemažu.. , jen nepřátelskou řeč. Já sice v odpovědích stále budu pouužívat "hrubá slovíčka" i těm kdo zrovně-právě řeknou řeč slušnou,
a to z důvodů D O K T R I N Y : že dokud se mi parchant neomluví i za 2 roky staré urážky, k němu budu - někdy !!!!!!! - v odpovědích "nezdvořilý" tj. budu oplácet...tj. používat "slovíčko" a on každý moc dobře vím kdo se za urážky měsíce staré dosud neomluvil. To je doktrína civilizace, se omlouvat ( pokud napadený o to stojí ).
Např. LUBOB : prohlásil veřejně, že se omluví, pokud mu řeknu "kde" mě urazil. Řekl jsem mu to.Napsal jsem mu to do pošty, vybral jsem dvě urážky z mnoha, a on se stejně neomlivil ( a to jsem mu dal příklad jak hodně mi jeho urážka vadila a vadí ). Dokonce namísto omluvy
i poté co jsem mu vysvětlil, že mi velmi vadila, prohlásil, že "on si myslí, že to není urážka .., a že si myslí, že by mi vadit neměla" - - No, takhle reagovat může jen opravdový grázl.
Když v tramvaji jeden pán stoupne slečně na nohu a ona zaječí a požádá ho o omluvu, pak páán ( LUBOB ) jí opáčí : co tu řveš, krávo, mě to mé šlápnutí na tvou nohu nevadilo", a tak ani tobě nemá co vadit.