LUBOB:
citace :"zatahujete do vedy subjekivni vjem, coz tam vubec nepatri. "
reakce : V každé době fyzikové, kteří něco vymýšlí do vědy, zavedli a zavádí nové pojmy. To není ke kritice. Jděte do Akademie a nadávejte na vědce, že zavedli "nový pojem": černá díra, že zavedli teorém "černá díra nemá vlasy, že zavedli "big-bang", a že prostě zavádějí a zavádějí a zavádějí... , prostě si flusnětě !! na ně ! že zavádějí, ..je to nehoráznost...zavádějí bez Vašeho svoleníi...
citace :" pred mym narozenim cas samozrejme bezel, to jestli jsem to ja mohl vnimat na tom nic nemeni.
tuhle analogii nelze pouzit na vesmir, ..."
reakce : do Vás ovšem použít ano ! Prostě : jak vysvětlit ****, že slovíčko "pak, před" je normálně použitelné. Před Třeskem je pojem který nezavádím jen já. Vygooglujte si to !
citace: "protoze vse lezi uvnitr vesmiru, je jeho soucasti."
reakce : Pane Lubobe, pokud tato kritika padá do HDV, tak jste opět nepochopil, že Vesmír není jen "uvnitř vesmíru" ale je i "vně vesmíru" tedy Vesmír je i před Třeskem i po něm. Myslím to nepochopíte, na to nemáte hlavu ikdyž jsem to jasně řekl, že Vesmír "náš" existoval před Třeskem a že Třesk jue jen rozhraní dvou stavů...atd. Takže Vaše pindy o nějakém "uvnitř vesmíru" nepatří do debat o HDV. Chápete ? a chápete nže budu jedovatý do té doby dokud budete provokovat ?
citace :".. fakt nevim, co chcete rozporovat na banalni veci, ze kdyz nebezi cas, tak neni zadne pred & po.
reakce : Já nic nerozporuji, dokonce b a n á l n ě !!, Vy to někde vidíte ? ?? Já
navrhuji myšlenku , a néé že "cosi" rozporuji .., kontrolujte se, vyjadřujte se lépe. ! .. ; já předkládám-navrhuji myšlenku, že před Třeskem vesmír "byl", pouze byl v jiném stavu, tj. stavu v němž nebyla hmota, protože tam čp byl plochý, nebyl křivý...; každé křivení čp přináší nové stavy tedy tvorbu-stavbu hmoty a polí. ! Už to pro Vás opakuji mnoho měsíců ! Před třeslem čas neběžel proto že stav čp byl nezakřivený, tedy poměry intervalů jednotkových byly c = 1/1 ( i to pro Vás opakuji dozblbnutí poněkoílikáté ) Čas před Třeskem neběžel protože čas nikdy neběží...ani nyní, my hmota běžíme "po něm" my putujeme po časové dimenzi a tím ukrajujeme intervaly, které pak vnímáme jako chod času, jako tempo plynutí času... ( i to jsem Vám už několikrát řekl a do do zblbnutí nebudu )
Když čas před Třeskem neběží a po Třesku běží, tak tento "faktů není důkazem ( jak mi to vnucujete ) že neexistuje "žádné před". Bohužel musíte víc uvažovat a předkožit pádnější protinámitku.
citace :"...udalostem lze priradit nejaky casovy moment (chcete-li, rozmer).
reakce : "událostem" se nepřiřazuje rozměr, to máte halucinace...nenastudoval jste poiřádně mou tabulku
http://www.hypothesis-of-universe.com/docs/uvod/uvod_041.jpg ... až jí nastudujete, podejte pořádné vědecké zásadní a nerozbitné protiargumenty. Do té doby si pojmy nepleťte, a nežvaňte o nich hlouposti. ( událostem se rozměr nepřiřazuje...fyzikální rozměr se nepřiřazuje...Vy si jim přiřazujte jakýkoliv nefyzikální výklad. )
citace :" posloupost techto casovych udaju pak udava pred, nyni, po.
reakce : Jistě !! a o to šlo i mě, ...proč to tedy Vy-mudrc-kritik rozporujete ? Já řekl před Vámi : před Třeskem a po Třesku ...a to vzato jest z posloupnosti časových údajů...
citace :" ... pokud cas nebezi, nelze jim casovou souradnici priradit & tudiz ani nelze hovorit o pred, nyni & po.
reakce : A Vy jste někde viděl, že bych Času-veličině, která neběží, přiřadil souřadnici ??? Ukažte to ! Já řekl, že před Třeskem je-existuje Čas jakožto veličina ... kterážto s a m o z ř e j m ě neběží ( je to veličina ) a tak je to Váš probém když si myslíte že: "pokud čas neběží, že mu nelze přiřadit časovou součadnici" já mu jí před Třeskem nepřipisuji, já ne...tam totiž čas neběšží... je to tu jako u blbejch : já říkám že "tam" neběží a Vy mi říkáte P O K U D tam neběží že mu nelze časovou souřadnici přiřadit ... jako u blbejch...
citace : " To je nesmysl ! Podle Vás musí mít "prostor" hodnotu , aby byl veličinou ?, hmota musí mít hodnotu, aby byla veličinou ?, pole musí mít hodnotu aby bylo veličinou ?
prostor, hmota, pole nejsou veliciny. takze podle me nejen ze nemusi mit hodnotu, ale ani nemohou. opet berete zavedeny pojem (velicina) & pouzivate jej ve zcela jinem (obskurnim, dluzno rici) smyslu.
reakce : to nemá cenu komentovat to je stále jako u blbejch na dvorečku a vede to, povedeto opět k rétorice : Buť podáte jednoduchou námitku, pak lze očekávat i reakci.
citace : "Quantity is a property that can exist as a magnitude or multitude. Quantities can be compared in terms of "more", "less" or "equal", or by assigning a numerical value in terms of a unit of measurement. Quantity is among the basic classes of things along with quality, substance, change, and relation. Being a fundamental term, quantity is used to refer to any type of quantitative properties or attributes of things.
reakce : LUBOBE, sám nevíte o čem to je. Mimochodem já komunikuji pouze v češtině a spíš s názory oponenta z jeho hlavy než s citacemi. Pokud citace, tak "na hlavičku hřebíčku".
citace :"nesmysl je to, co pisete vy."
reakce : to co jste podal nebyly vědecké důkazy mých nesmyslů. Ale pokud je chcete dál plodit, musíte počítat s tím, že oponovat budu vždy protiargumenty doufám lepšími. Vsaďte se .