• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JOSEFDRUHYDvouveličinový vesmír, co mu vytknout

    rozbalit záhlaví
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB: Je to tam, str. 6 JOSEFDRUHY: ( nad větou, která začíná modře, jen se dobře dívekte a nasaďte si brýle ).
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    JOSEFDRUHY: nic tam neni. podobny uz jsem tu jednou komentoval, je to zase o tech rovnoramennych trojuhelnicich, na mou otazku tam odpoved neni.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB:
    LUBOB: Máte to tam na str. 6 http://www.hypothesis-of-universe.com/docs/d/d_012.doc

    A Budete-li to studovat od začátku do konce, určitě se Vám zase o kousek víc rozjasní.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    BLUNTED: to vím, že je to překlep, krávo, ale to urážení "magorem" překlep nebyl (!) blondýno. Bylo to zlé úmyslné urážení. Budu tě mazat.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB: asi do hodiny, mám nějakou povinnost.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    BLUNTED: citace :" to nevím, neb jste mě laskavě ráčil smazat, vy pane co snižujete práci Alverta tím že nehorázným způsobem upozorňujete na to, že na to jen tak mýrnyx týrnyx přišel u stolu a ještě s vykřičníkem, já myslela že magor sem tu já, ale opak je pravdou:DDD"

    Reakce : Od krávy toho magora snesu...od krááávy jo, která neumí napsat ani jméno Einsteina, která lže a překrucuje, že jsem někde prýý snížil jeho práci nehorázným způsobem ikdyž jsem ho ani vůbec nevyslovil, a pokud jsem něco říkal, že "od stolu", že.. tak tato kráááva nepochopila, že to se jednalo o Michelsona a Morleyho, potažmo Lorentze nikoliv Alberta ( vlastně Alverta ) a samozřejmě, že ona-blondýnka myslela rozkrokem, jinak by pochopila, že nic nehorázného nebylo na poznatku, že M-M mohli na svůj objev přijít a na papír napsat i tehdy (!) kdyby ho neprováděli in-natura venku zrcátky, ale rovnou na papír dle schématu zrcátek.
    No krávo, jdi se nalíčit a dej si panáka...( anebo panenku ?!! )
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    JOSEFDRUHY: fajn. muzete se vyjadrit k veci? ktera z tech udalosti patri do ktere soustavy?


    tim se to vsechno objasni.

    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB: pozor. Já nikdy nic netvrdím ..!!!!! neříkejte toto slovíčko. Já pouze řekl, ( netvrdil ), že v náhodných dvou příspěvcích ( v té posloupnosti tisíců příspěvku zde na NYXu ) jsme říkali oba totéž. Nepaušalizujte to.
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    JOSEFDRUHY: jasne, ze to vidim. vidite vy, ze jsem ten vas text dal kurzivou (& jeste jsem na to upozornil)?
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB: Tak jeden z nás dvou má oční vadu. Tady JOSEFDRUHY: píšete Vy černým písmem :"události U v inerciální vztažné soustavě S až pocaď, ještě to S je černé a jaá navazuji modře to další což je právě onen stop-stav representující-presentující onu "vlastní soustavu" toho tělesa testovaného" což je právě onen stop-stav representující-presentující onu "vlastní soustavu" toho tělesa testovaného". Vy to nevidíte, že to je vaše věta a já jen navazoval ? modře ?
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    BLUNTED: Slečno, nemáte nějaký ostrý jazyk ? Ve vědě se netuneluje ! tam je každý tunelář okamžitě odsouzen k nezdaru. Ve vědě se "nepředělává" ve vědě se navrhují změnyx, nové názory. Takže si výrazy kontrolujte. Anebo sem nechoďte, jděte si číst vytunelovanou fyziku jinam.
    Nechápu proč rejpete že bych měl tunelování a předělávání fyziky dělat precizněji. Já odvádím své myšlení až nadoraz a když se Vám to nelíbí, jak říkám, jděte jinam. Už jsem Vám věnoval dost své námaky, a času, nemyslíte ?
    pokud už víte že jabko není hruška a že kráva není beránek, tak už HDV nestudujte a jděte.
    Pokud se Vám nelíbí, že já "měřím" váhu pomocí metru, ( a dokonce to není pravda, váha-hmotnost je vlastnost hmoty a nikoliv hmota sama ), tak opakuji, já Vás neznásilňuji, jděte ; já ( na rozdíl od Vás ) Vám nevyčítám, že si malujete rty naftou ! ( a to je dokonce obhajitelné, jak si myslíte že ne )
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    JOSEFDRUHY: prectete si ten svuj prispevek znova. mate tam doslova


    "události U v inerciální vztažné soustavě S což je právě onen stop-stav representující-presentující onu "vlastní soustavu" toho tělesa testovaného"


    cut & paste.

    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB: Pane , překlucujete. A lžete. Čtenář budoucí posoudí sám.
    Viz zde :
    JOSEFDRUHY:
    LUBOB:
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    JOSEFDRUHY: kde jsem to kurva cetl? ve vasem prispevku tady


    [ JOSEFDRUHY @ Dvouveličinový vesmír, co mu vytknout ]


    události U v inerciální vztažné soustavě S což je právě onen stop-stav representující-presentující onu "vlastní soustavu" toho tělesa testovaného


    psal jste ho pred hodinou & neco.


    ted se pekne omluvte, prispevek pekne vratte & kdyz na to seberete odvahu, muzete I slusne zareagovat.

    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB: LUBOBe, ač nerad musím Vás smazat, protože mě lži uráží. Citace :"takze ja vam rikam, ze S je soustava pozorovatele v klidu, vy rikate, ze S je stop stav reprezentujici soustavu telesa."
    Reakce : ku*váááááááááááááááááá kde jste to četl, že jsem to tak napsal ???? , že jsem napsal vy rikate, ze S je stop stav reprezentujici soustavu telesa . Je mi líto, mažu. Já žádné píííísmenkoooooo "S" nepoužil a ani jsem nepoužil "pro raketu soustavu nečárkovanou" jak mi tu lžete !
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    JOSEFDRUHY: jaky je rozdil mezi toci & pootaci, kdyz se na to podivam z hlediska stop-stavu?
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    BLUNTED: citace :"stokrat nic umořilo vola:) vy ste si proste vypujcil neco z 4rozmerneho prostoru neco od eisnteina neco z M-M experimentu a pak jste to splacnul dokopy ze jo?.) priznejte se, to ze se neco toci ve 4 rozmernem prostoru neznamena ze se to bude tocit v tom vasem a toci se to pouze v pripade zmen souvstaznych soustav...tak a ted sem si nasrala na hlavu ze jo:D"
    Reakce : zdá se že se chcete hádat a že vás ani tak příliš nezajímá HDV. Pokud ne, já Vás k tomu nenutím. Pokud ano, tak se přizpůsobte a nemluvte mi tu o 4rozměrném prostoru, o kterém v HDV není ani slovo, ( a dokonce že jsem si ho "vypůjčil", ba naopak !!! práááávěže zavrhnul !!! pro mě je čp 3+3 dimenzionální na velkoškálách a n-násobný v mikrosvětě ) a pokud už je Vám jasno, že jsem "zplácal" Einsteina a M-M ex. dohromady, ( důkazy nikde !, to miluju ) tak proč dál vyzvídáte ? Vše je Vám jasné, takže si dejte odchod.
    A ještě mi plesknete do obličeje onu provokační slovíčko "točit se" ( soustavy se točí ) , fuj, já tu 150x už řekl : "pootáčí" a Vy mi plivnete sem "točí". Tak si to jděte číst jinam proč sem ?

    Polepšete se.
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    JOSEFDRUHY: tady mate vase vlastni slova (kurzivou)
    ... události U v inerciální vztažné soustavě S což je právě onen stop-stav representující-presentující onu "vlastní soustavu" toho tělesa testovaného

    takze ja vam rikam, ze S je soustava pozorovatele v klidu, vy rikate, ze S je stop stav reprezentujici soustavu telesa.

    takze reci o kravach & volech jsou jen reci, jak to zahrat do autu.
    kazdy z nas tvrdi neco jineho, ale vy ted najednou otocite & delate, ze ja tvrdim stejnou vec jako vy.

    tak to prrr. celou tu dobu se vam tu snazim vysvetlit, ze LT nechapete spravne, mate zmatene ty pojmy, jichz se LT tykaji.

    znovu : S(x,y,z,t) je soustava pozorovatele v klidu
    S'(x',y',z',t') je soustava pozorovana v pohybu.

    ted si to porovnejte s tim, co rikate vy.

    nic ve zlem, ale jestli jste tricet let budoval cosi na zasadnim nepochopeni zakladnich & vychozich veci, tak nechtejte ani domyslet, co jste vlastne vybudoval.

    v tom vypoctu kousek niz (podle vaseho vlastniho vzorce) jsem vam jasne ukazal, ze tam mate chyby.
    nevim, jak to muzete ignorovat.

    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB: kristapááána. Zda raketě my-lidé přiřadíme "její vlastní soustavu", anebo si jí ona přiřadí sama sobě, anebo zda letí "tam" jen soustava "vlastní" bez rakety, a my si jen myslíme v té soustavě tu raketu, a kterou ( tu soustavu ) pak vyhodnocujeme , je n a p r o s t o fuk ! ; to jste ještě nepochopil ???? Opravsdu jste nepochopil, že "tam" letí jen soustava bez rakety ? anebo že tam letí pouze raketa bez soustavy a my lídé si jí tu soustavu "dodáme" ? .... dyť to je fuk k tomu abychom vyhodsnotili "pozici" .... ; Vy jste ještě nepochopil že Michelson a Morley vůůůůbec nemusel si vyrábět přístorj-interferometr, vůbec ho nepotřebovali k měření a přesto mohli na papíře vymyslet-napsat-sestavit svůj pokus se zrcátky ?.. ? Vy nechápete, že ani Lorentz nepotřeboval k výplodu svých transformací žádné měření, ani raketu, že vše mohl napsat "od boku" na papír, jen teoreticky ??? a vyšlo by mu to taky ?
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB: ...nemám slov a nemám už volní energii rétorice ( zbytečné ) a nechci říkat ony "slovíčka"..., takže pane LUBOBE : když řeknu, že tááámhle na louce se pase kráva a..a Vy následně přijdete s námitkou : josefe, copak to je vůl co se tam pase, dyť to je přeci kráva.
    ...tak...tak prostě už k tomu nemám sílu.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    BLUNTED: Vy mě chcete utancovat-upachovat do bezvládí...; já nevím "kdo" pootáčí tou raketou když zrychluje, a když nakonec má rychlost vééé se blíží cééé. Já nevím "kdo" to dělá, ale vím, že tu informaci "sdělují" ty Lorentzovy transformace...tedy, že dosadíme-li do LT stop-stav rakety, tj. její rychlost "právě zjištěnou nějakou", že ony transformace nám říkají to pootáčení, říkají, že ona raketa vykazuje "dilatace času" vykazuje "kontrakce" délek anebo vykazuje "relativistické navyšování hmotnosti" a...a to vše je z důvodů pootáčení soustav. Jiné vysvětlení není. Výrok :"transformace" je pouze a pouze klamavý a zavádějící a odvádějící od pravé podstaty..."transformace ze soustavy do soustavy" to je, ano, ale výdobytky-poznatky o dilaraci, kontrakci jsou pouze a pouze z důvodů nikoliv "transformačnáích" ale z pootáčení soustav. Takže "kdo" pootáčí nevím, vím jen, že "informátor-foton", který doletí z rakety k nám ukáže "rudý posuv čar" a ten nastal v důsledku pootočení soustav testovaných těles. Raketa cestou pootáčí svou soustavu, ale foton v libovolné poloze rakety vždy vyletí ( nesouc onu pootočenost ) k nám a po své cestě už se sám foton nepootáčí zpět do původní polohy rakety, foton letí přímo a nese informaci "v pootočeném stavuů jak jí nabral.
    http://www.hypothesis-of-universe.com/docs/uvod/uvod_031.doc ... zde str. 5
    http://www.hypothesis-of-universe.com/docs/aa/aa_012.doc
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam