• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JOSEFDRUHYDvouveličinový vesmír, co mu vytknout
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    JOSEFDRUHY: Ale ne, stále tomu dávám šanci, že někdo zjistí, o čem ta teorie vlastně je, a pak to popíše i nám obyčejným smrtelníkům, takže sem v dobré víře dvakrát do měsíce nahlédnu, jestli už to nepřišlo, ale bohužel stále nic. To, že nemám aparát, abych pochopil, co se snažíš sdělit, přiznám sám a bez mučení jako první.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB: Je to tam, str. 6 JOSEFDRUHY: ( nad větou, která začíná modře, jen se dobře dívekte a nasaďte si brýle ).
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    OMNIHASH: Mě překvapují tvé vědecké kvality v tomto klubu... všechny jsem si zopakoval ( než oběhneš s flusáním všechny kluby na NYXu, to je dřiny, to je...co ?? ) ; no, že se s tím píšu...stejně to smažu...
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    JOSEFDRUHY: nic tam neni. podobny uz jsem tu jednou komentoval, je to zase o tech rovnoramennych trojuhelnicich, na mou otazku tam odpoved neni.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB:
    LUBOB: Máte to tam na str. 6 http://www.hypothesis-of-universe.com/docs/d/d_012.doc

    A Budete-li to studovat od začátku do konce, určitě se Vám zase o kousek víc rozjasní.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    BLUNTED: to vím, že je to překlep, krávo, ale to urážení "magorem" překlep nebyl (!) blondýno. Bylo to zlé úmyslné urážení. Budu tě mazat.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB: asi do hodiny, mám nějakou povinnost.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    BLUNTED: citace :" to nevím, neb jste mě laskavě ráčil smazat, vy pane co snižujete práci Alverta tím že nehorázným způsobem upozorňujete na to, že na to jen tak mýrnyx týrnyx přišel u stolu a ještě s vykřičníkem, já myslela že magor sem tu já, ale opak je pravdou:DDD"

    Reakce : Od krávy toho magora snesu...od krááávy jo, která neumí napsat ani jméno Einsteina, která lže a překrucuje, že jsem někde prýý snížil jeho práci nehorázným způsobem ikdyž jsem ho ani vůbec nevyslovil, a pokud jsem něco říkal, že "od stolu", že.. tak tato kráááva nepochopila, že to se jednalo o Michelsona a Morleyho, potažmo Lorentze nikoliv Alberta ( vlastně Alverta ) a samozřejmě, že ona-blondýnka myslela rozkrokem, jinak by pochopila, že nic nehorázného nebylo na poznatku, že M-M mohli na svůj objev přijít a na papír napsat i tehdy (!) kdyby ho neprováděli in-natura venku zrcátky, ale rovnou na papír dle schématu zrcátek.
    No krávo, jdi se nalíčit a dej si panáka...( anebo panenku ?!! )
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    JOSEFDRUHY: fajn. muzete se vyjadrit k veci? ktera z tech udalosti patri do ktere soustavy?


    tim se to vsechno objasni.

    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB: pozor. Já nikdy nic netvrdím ..!!!!! neříkejte toto slovíčko. Já pouze řekl, ( netvrdil ), že v náhodných dvou příspěvcích ( v té posloupnosti tisíců příspěvku zde na NYXu ) jsme říkali oba totéž. Nepaušalizujte to.
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    JOSEFDRUHY: jasne, ze to vidim. vidite vy, ze jsem ten vas text dal kurzivou (& jeste jsem na to upozornil)?
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB: Tak jeden z nás dvou má oční vadu. Tady JOSEFDRUHY: píšete Vy černým písmem :"události U v inerciální vztažné soustavě S až pocaď, ještě to S je černé a jaá navazuji modře to další což je právě onen stop-stav representující-presentující onu "vlastní soustavu" toho tělesa testovaného" což je právě onen stop-stav representující-presentující onu "vlastní soustavu" toho tělesa testovaného". Vy to nevidíte, že to je vaše věta a já jen navazoval ? modře ?
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    BLUNTED: Slečno, nemáte nějaký ostrý jazyk ? Ve vědě se netuneluje ! tam je každý tunelář okamžitě odsouzen k nezdaru. Ve vědě se "nepředělává" ve vědě se navrhují změnyx, nové názory. Takže si výrazy kontrolujte. Anebo sem nechoďte, jděte si číst vytunelovanou fyziku jinam.
    Nechápu proč rejpete že bych měl tunelování a předělávání fyziky dělat precizněji. Já odvádím své myšlení až nadoraz a když se Vám to nelíbí, jak říkám, jděte jinam. Už jsem Vám věnoval dost své námaky, a času, nemyslíte ?
    pokud už víte že jabko není hruška a že kráva není beránek, tak už HDV nestudujte a jděte.
    Pokud se Vám nelíbí, že já "měřím" váhu pomocí metru, ( a dokonce to není pravda, váha-hmotnost je vlastnost hmoty a nikoliv hmota sama ), tak opakuji, já Vás neznásilňuji, jděte ; já ( na rozdíl od Vás ) Vám nevyčítám, že si malujete rty naftou ! ( a to je dokonce obhajitelné, jak si myslíte že ne )
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    JOSEFDRUHY: prectete si ten svuj prispevek znova. mate tam doslova


    "události U v inerciální vztažné soustavě S což je právě onen stop-stav representující-presentující onu "vlastní soustavu" toho tělesa testovaného"


    cut & paste.

    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB: Pane , překlucujete. A lžete. Čtenář budoucí posoudí sám.
    Viz zde :
    JOSEFDRUHY:
    LUBOB:
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    JOSEFDRUHY: kde jsem to kurva cetl? ve vasem prispevku tady


    [ JOSEFDRUHY @ Dvouveličinový vesmír, co mu vytknout ]


    události U v inerciální vztažné soustavě S což je právě onen stop-stav representující-presentující onu "vlastní soustavu" toho tělesa testovaného


    psal jste ho pred hodinou & neco.


    ted se pekne omluvte, prispevek pekne vratte & kdyz na to seberete odvahu, muzete I slusne zareagovat.

    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB: LUBOBe, ač nerad musím Vás smazat, protože mě lži uráží. Citace :"takze ja vam rikam, ze S je soustava pozorovatele v klidu, vy rikate, ze S je stop stav reprezentujici soustavu telesa."
    Reakce : ku*váááááááááááááááááá kde jste to četl, že jsem to tak napsal ???? , že jsem napsal vy rikate, ze S je stop stav reprezentujici soustavu telesa . Je mi líto, mažu. Já žádné píííísmenkoooooo "S" nepoužil a ani jsem nepoužil "pro raketu soustavu nečárkovanou" jak mi tu lžete !
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    JOSEFDRUHY: jaky je rozdil mezi toci & pootaci, kdyz se na to podivam z hlediska stop-stavu?
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    BLUNTED: citace :"stokrat nic umořilo vola:) vy ste si proste vypujcil neco z 4rozmerneho prostoru neco od eisnteina neco z M-M experimentu a pak jste to splacnul dokopy ze jo?.) priznejte se, to ze se neco toci ve 4 rozmernem prostoru neznamena ze se to bude tocit v tom vasem a toci se to pouze v pripade zmen souvstaznych soustav...tak a ted sem si nasrala na hlavu ze jo:D"
    Reakce : zdá se že se chcete hádat a že vás ani tak příliš nezajímá HDV. Pokud ne, já Vás k tomu nenutím. Pokud ano, tak se přizpůsobte a nemluvte mi tu o 4rozměrném prostoru, o kterém v HDV není ani slovo, ( a dokonce že jsem si ho "vypůjčil", ba naopak !!! práááávěže zavrhnul !!! pro mě je čp 3+3 dimenzionální na velkoškálách a n-násobný v mikrosvětě ) a pokud už je Vám jasno, že jsem "zplácal" Einsteina a M-M ex. dohromady, ( důkazy nikde !, to miluju ) tak proč dál vyzvídáte ? Vše je Vám jasné, takže si dejte odchod.
    A ještě mi plesknete do obličeje onu provokační slovíčko "točit se" ( soustavy se točí ) , fuj, já tu 150x už řekl : "pootáčí" a Vy mi plivnete sem "točí". Tak si to jděte číst jinam proč sem ?

    Polepšete se.
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    JOSEFDRUHY: tady mate vase vlastni slova (kurzivou)
    ... události U v inerciální vztažné soustavě S což je právě onen stop-stav representující-presentující onu "vlastní soustavu" toho tělesa testovaného

    takze ja vam rikam, ze S je soustava pozorovatele v klidu, vy rikate, ze S je stop stav reprezentujici soustavu telesa.

    takze reci o kravach & volech jsou jen reci, jak to zahrat do autu.
    kazdy z nas tvrdi neco jineho, ale vy ted najednou otocite & delate, ze ja tvrdim stejnou vec jako vy.

    tak to prrr. celou tu dobu se vam tu snazim vysvetlit, ze LT nechapete spravne, mate zmatene ty pojmy, jichz se LT tykaji.

    znovu : S(x,y,z,t) je soustava pozorovatele v klidu
    S'(x',y',z',t') je soustava pozorovana v pohybu.

    ted si to porovnejte s tim, co rikate vy.

    nic ve zlem, ale jestli jste tricet let budoval cosi na zasadnim nepochopeni zakladnich & vychozich veci, tak nechtejte ani domyslet, co jste vlastne vybudoval.

    v tom vypoctu kousek niz (podle vaseho vlastniho vzorce) jsem vam jasne ukazal, ze tam mate chyby.
    nevim, jak to muzete ignorovat.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam