LUBOB: Debile, zparchantělej ( nadávky proto, že si nekorektní )...já jsem ti už několiktát ukázel, že tam chybu máš v tom tvéééém předvedení "vzorečku" dilatace
tvoje verze, špatná :
t'(na rakete) = t*√(1-v2/c2)
moje verze............. :
t'(na rakete) = t /√(1-v2/c2) ( už 100 let stará )
...ty seš takovej (Bůh)
2 že namísto aby sis to po sobě překontroloval, tak se budeš posmívat že ...že dobře to máš jen proto, a "musíš" mít dobře jen proto, že laik JN nezná jednoduchou matematiku. Pro tebe důkazem vlastní dokonalosti je vlastní prohlášení nedokonalost druhého. !! Seš nesmírně arogantní grázl. ((( Jupiter neexsituje proto, že já-LUBOB jsem to
prohlásil že neexistuje, a proto pane Galileie musíte být upálen. A já LUBOB nic dokazovat nemusím.))
..ty máš "t" násobené odmocninou, fyzika napříč celým světem má "t" násobené
zlomkem, tj. " 1 / √(1-v2/c2)"
..velesupematematiku LUBOBe, já když jsem před třiceti lety studoval relativitu a věci okolo a psal své verze ( LT, pootáčení soustav, opravený princip neurčitosti a další věci ), tak jsem každý list té základoškolské matematiky 100x po sobě překontroloval. Opakuji 100x !!! než jsem to sám pro sebe prohlásil za už bezchybné a než jsem to dal na internet. Dodnes neměl nikdo na to, aby mi na webu našel matematické chyby,...ano pár překlepů, přehmatů, nepozorností tam bylo, jsou však nepodstatné a především jsou to chyby ODSTRANITELNE. Pokud by se našla "neodstranitelná" chyby, mohla by jít celá koncepce HDV do kytek. Takovou nikdo nenašel. A to jsem zatím v oblasti TR. Tady ani nevíte, že HDV také řeší interakce všech elementárních částic a řeší je do dvouznakových rovnic. To byl oříšek : přepsat veškeré interakce do jiné zápisové techniky. I tam jsem několik let bádal, aby tam nebyla chyba ZASADNI, která by poslala celá koncept "dvouznakového zápisu" na smetiště. Nikdo to pečlivě dosud nebádal, pouze se k tomu pasivně vyjádřilo několik fyziků jako Pavlíček, Hořejší, Rada, Řídký, Wagner a další. Nikdo z nich nenašel podstatnou chybu, ( nikdo z nich nebyl nekorektní a neponižoval ), ale také nikdo z nich neměl ochotu ( tj. čas a chuť práce ) se v tom bádat, prohrabat a vyvinout podle tohoto nástinu ( nádherného, pionýrského ) novou koncepci celé částicové fyziky.
Na takové kapitoly HDV jsem se tu za celý rok ani nedostal ( kvůli těžkopádnosti s LUBOBem, který mě vytáčí a provokuje nesmysly a nepravdami ). Na to zde nikdo nemá ani "vzdělání"....natož ochodu k dialogu.
Hypotéza o dvouveličinovém vesmíru - Hypothesis of two-quantity universe
http://www.hypothesis-of-universe.com/index.php?nav=eb