LUBOB: jen na dokreslení Vaší nadutosti a hnusu nekorektního , dodám ( protože to archívuji ):
Já slušně vysvětloval svou vizi, své úvahy o hodinách o intervalech o tom co hodiny měří atd....opakuji napsal je slušně, (mám právo na názor, na svobodný názor) ... tuto :
učiníte gigantický krok když konečně pochopíte a UZNATE, že hodiny-mechanizmus libovolný neměří čas, ale měří intervaly (!), a jen a jen intervaly (!) a jen a jen intervaly... ; čas se nedá ničím jiným určit než pomocí intervalů a..a ty intervaly "tikají-vydávají-ukazují-předvádí" každé hodiny, každý mechanizmus, jiné. Každé hodiny mohou mít jiné "tiky" jiné intervaly a my lidé si některý interval zvolíme a pasujeme ho za interval "jednotkový", a dáme mu "jméno" , např. sekunda
a...a Vy, grázle smradlavej, ( a určitě za svá "slováčka" mi Vaši věrní mínuskáři dají dalších několik flusanců, mínusů, protože pro ně jsou "k hodnocení" špatná slovíčka, nikoliv Váš hnus, urážení a ponižování !!!!, to oni schvalují ...) jste mě očastoval za názor, za slušněj názor, za dobrej názor o čase, o hodinách o intervalech, atd. ...:
"s vasi mentalni kapacitou je to z me strany kopani do mrtvoly. !...
anebo :"tolik k tem halucinacim :-))"
anebo "akorat ze jste to vy, kdo tu tvrdi, ze hodiny meri intervaly, "
anebo :"presne. blbosti dokazujete blbostmi. jak jinak taky."
anebo :"co jste sezral za prasky? :-)"
a další potupné posměšky v průběhu pouze 8 mi příspěvků za pár hodin. Pochopitelně výroky-výblitky bez podání zásadních důkazů nebo pádných argumentací.